Перейти до змісту

Не бути свинею. Прибирання

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто то там розмітку в лісі після гонок забув? не ті ж самі?

П.С.

свої припущення тримайте при собі ;)

)))))
  • Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

постараюся прийти. з досвіду скажу що на такі акції варто ходити з друзями, тоді прибирати стає веселіше!

зручно в пятницю після обіду, або в суботу зранку.

щодо місць прибирання... то воно здається не змінюється роками

а поки що...

post-3982-0-62399000-1327780137_thumb.jp

Опубліковано

7 квітня -Благовіщення, 21 - Проводи. Не піду. А от пятниця/інший робочий день/вечір/травень - набагато цікавіше.

P.S. Скільки раз прибирав і брав участь в організації - результат той самий, за кілька днів/місяців той самий срач. Руки опускаються. Причина - прибирають явно не ті, хто смітять. Цю країну врятують масові розстріли або масова пересадка свідомості.

Опубліковано

7 квітня -Благовіщення, 21 - Проводи. Не піду. А от пятниця/інший робочий день/вечір/травень - набагато цікавіше.

P.S. Скільки раз прибирав і брав участь в організації - результат той самий, за кілька днів/місяців той самий срач. Руки опускаються. Причина - прибирають явно не ті, хто смітять. Цю країну врятують масові розстріли або масова пересадка свідомості.

наявні смітникі+ а%уєнні штрафи за викид сміття в місця не призначені для цього.

Опубліковано

офтоп. Dima4s, це тобі, бубочка, варто тримати при собі свої букви і очі. Бо може щось раптом відлетіти - лібо отрежут лібо центробєжно. Ти вже відмітився тут спамом, так що краще помовч. А то миттєво тебе заткнуть, ок?

Повідомлення від організаторів зі сталіци)) :

Доброго дня!

Дякую за зауваження!

ми зараз активно обговорюємо дату акції – вже вчетверте...

Можливо змінимо дату на 28 чи 29 квітня.

Слідкуйте за нашими новинами :)

Згідна, що потрібно все-таки не лише прибирати постійно за худобою, а й проводити кампанії щодо чистого довкілля - відрізати руки бикоті, котра пляшки порожні після себе лишає, ставити смітники та взагалі активно юзати соц.рекламу - але це все має бути на рівні держави, як не крути...

Опубліковано

ыыыы)))) а я зробыв добру справу тильки шо ....выхожу на перекур... стоит чувак с бутылкой пива... хитаеться.. бухой.. допил пиво, бросил пляшку пид ноги, я подошел.. говорю : он пару метров от тебя мусорник, чего ты бросаешь ? и шо вы думаете ??? он извинился, поднял бутылку и выбросил в мусорник....небыдло..

мля.. если бы ППСники не страдали хернёй, не думали, как скосить бабло с уличных алкашей, а занимались делом, было бы всё гуд...

Опубліковано

Згідна, що потрібно все-таки не лише прибирати постійно за худобою, а й проводити кампанії щодо чистого довкілля - відрізати руки бикоті, котра пляшки порожні після себе лишає, ставити смітники та взагалі активно юзати соц.рекламу - але це все має бути на рівні держави, як не крути...

нормальна держава починається з свідомого (громадянського) суспільства а не з чиновників. особливо наша країна.

тому я б проводив ще, окрім пропаганди і реклами, навчання скінхедів під лозунгом, насмітив — битою трощити пальці.

єдине в чому держава має сприяти. так це смітники ставити і чистити, та побудувати сміттєпереробний завод в Брищі

Опубліковано

Свідоме суспільство - це біда. Що не кажіть.

Пам*ятаєш, як ми вперше тоді прибирали? Центральну алею та набережну. Мішки зі сміттям стояли цілий тиждень, а наступного вже знову біля дитячого майданчика на столиках валялась купа пляшок з-під горілки та інша срань...

Опубліковано

пам'ятаю, я ще і після того прибирав. на моїх очах, де я 7 хв назад вичистив траву, ішли мамаша з малою. розпакувала цукерку і бумажку викинула в траву. ну ладно мала, ще не шарить, але мамаша блін, ти ж ідеш, бачиш шо півсотні людей трутяться, руками мусор вигрібають в тебе перед носом, скажи дитині що не можна смітити, хєр там.

я вже давно зрозумів, що поки грім не вдарить, то не перехрестишся. поки кожного це не задіне, поки в водопровідні труби не подати неочищену воду з стиря, люди і не подумають шо там плаває.

доречі. є одна вкрай забруднена ділянка біля стиря — бабське коліно (бетонка від пристані в поле в напрямку до очисних). прибрати ми її уже навряд зможем, бо там реально зробили сміттєзвалище, мусор тупо від дороги йде прямо в стир.

Опубліковано

Млять... по ходу пьесы..... я лично высаджував в Брыще берёзки.... там ше Шиба ще був....я за жёсткий вариант...

кстати... кто живёт возле того мусорника, или ездит тудой, как там посадка ? зря я ноги тогда мочил или нет ?

Опубліковано

доречі. є одна вкрай забруднена ділянка біля стиря — бабське коліно (бетонка від пристані в поле в напрямку до очисних). прибрати ми її уже навряд зможем, бо там реально зробили сміттєзвалище, мусор тупо від дороги йде прямо в стир.

Можеш на карті відмітити?

Я пропоную взагалі закидати сюди адреси або як Андрій Віталійович - гуглмап з поміткою. По можливості - ще й фото таких міні-сміттєзвалищ у Луцьку.

Опубліковано

прошу. актуальних фото не знайшов і своїх немаю...

http://letsdoit.org.ua/content/річковий-порт-по-вул-зарічній

старався описати як є.

була у нас ще омелянівка засрана не гірше сапалаївки, але при шибі її два роки два рази чистили, то зараз в досить пристойному стані. хоча алкашня на зупинці біля нашого краю здорово закидала пляшками знову.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Народ!

28 квітня - день прибирання на Україні. поки letsdoit.org.ua роздупляється, я підніму тему. Файний день, субота. Пропоную поза політикою почати обговорення.

Опубліковано

Народ!

28 квітня - день прибирання на Україні. поки letsdoit.org.ua роздупляється, я підніму тему. Файний день, субота. Пропоную поза політикою почати обговорення.

От і почали. Але поки що конструктиву мало

Опубліковано

Це канєшно класно - поприбирати. Я за.

Але, просто складається враження, що держава хоче зекономити на прибиранні. Задіяти купу людей і техніки - шалені витрати. А тут добровольці-волонтери, зроблять це нахаляву. Я стараюся не ср*ати смітити на вулиці. І не вважаю за потрібне прибирати чиєсь хауно.

тут уже говорилося, що п'ятниця перед Вербницею. Свято майже на носі. Свого прибирання в хаті вистачить. Та й день робочий. насяльніка не зрозуміє такого пориву, або ж влаштує суботник сам :)

Поживемо - побачимо. До 6 квітня, ще дожити треба.

Опубліковано
Промо ролик

Кто все эти люди?

Zheny@, багато в чому згідний з тобою, але напрягає жити в свинарнику, а чекати від нашої влади дій чи від людей культури марна справа...

Опубліковано
Промо ролик

Кто все эти люди?

Чувака в окулярах знаю - Тіма. Гурт флайза та ведучий на радіо і т.д. Шоумен карочє. Інших - в упор.

• 11 місяців потому...
Опубліковано
28 квітня 2012 року ми провели другу всеукраїнську акцію. Загалом у двох національних прибираннях взяли участь більше 70 000 людей!
— повідомляє http://letsdoit.org.ua/

Зокрема в Луцьку прийшло на прибирання 1874 волонтери!! Не кожне місто може похвастатись такою кількістю людей.

На сайті є нова дата прибирання 20 квітня 2013 року.

Чи зможе хтось цього року знову організувати таку подію?

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...