Перейти до змісту

Технологія зпоювання


Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

2 Maccen

Русские устойчивы к алкоголю – они пьют его столетиями и тысячелетиями. Опять заблуждение. Устойчивость к алкоголю определяется специальными ферментами печени, которые разрушают этот алкоголь. Так вот у русских его намного меньше, чем у французов или итальянцев, молдаван или грузин, которые как раз тысячелетиями выращивали виноград и пили вино. А русские, к сведению, стали пить только при Петре I, который стал вводить все пороки, перенятые им от Запада. До этого на Руси если и пили, то сбраживаемый мед, да и то очень редко. Мало того, даже после навязывания русским алкоголя то там то здесь возникали антиалкогольные выступления, торговцев изгоняли то из одного, то из другого города, тем самым противясь этой заразе.

Вообще надо сказать, что так, как сейчас, на Руси никогда не пили. В таком количестве, как сейчас пьют в России, пили только индейцы Северной Америки. Делайте выводы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь

я так розунію що можна навести аналогію з темою Аллен Карр.Лёгкий способ бросить курить тільки якщо курців там було думаю половина, то тут переважна більшість, тобто просто сили закінчаться наводити аргументи...

ЗІ відношу себе до "умерено пющих" проте стараюсь, ще й навіть з середини того року відмовлятись від нього у любому виді, будь то пиво чи вино...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вопрос: откуда берут своё начало наркотические средства?

ерррммм, а жування листя коки - це з "лєчєбніци"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні прихильники "ні каплі в рот..."

а ви квас п"єте?

а цукерки їсте?

а пірожинки? а торти?

а поперек горла у вас всі ці продукти не стають од того, що у них у більшості є спирт?

нічого проти вашої позиції не маю, якби вона не була настільки радикальною.

Крайнощі це не завжди розумно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну суть топіка - в бухлі у чистому вигляді, як напою.

А не в пірожинках де ром, коньяк чи їх ароматизатори ідентичні натуральному+етил (додають по рецептурі)

Ну і відомий факт, не новина, що кефір, квас і тд - мають 1-2%.

Крайнощі, такі крайнощі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні прихильники "ні каплі в рот..."

а ви квас п"єте?

а цукерки їсте?

а пірожинки? а торти?

а поперек горла у вас всі ці продукти не стають од того, що у них у більшості є спирт?

бачиш, тут мова йде про вживання спиртних напоїв, а не вишукуванні в складі завітної формули C2H5OH.

та й попрошу мені розказати, ЗВІДКИ В КВАСІ СПИРТ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

квас - це результат бродіння. як пиво та вино. Дріжджі, дякуючи яким те все і бродить, виробляють спирт

до "квасу" ака перепалений цукор це не відноситься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні прихильники "ні каплі в рот..." а ви квас п"єте? а цукерки їсте? а пірожинки? а торти? а поперек горла у вас всі ці продукти не стають од того, що у них у більшості є спирт?
Ось він весь український менталітет у всі красі, зелений і бородавчастий ;)

Це як з палінням, підсвідомо всі розуміють що можна без цього жити, але свідомість старається все виправдати вживання, бо так її навчили на протязі багатьох років. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво скільки треба вдути квасу щоб захмеліти

Або хав мач кейкс з"їсти для ефекту 1 батла пива

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

квас - це результат бродіння. як пиво та вино. Дріжджі, дякуючи яким те все і бродить, виробляють спирт

таким самим макаром сюди можна зачислити все, що роблять з дріжджами)))))

вопщем, офтоп це все. далі по темі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в міру матюкатися.

нове посилалово: подітє вмєруна**й.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чомусь параноїдальна боязнь того, що насправді є цілком природним, здається кумедною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чомусь параноїдальна боязнь того, що насправді є цілком природним, здається кумедною.
А що ти називаєш цілком природнім? грілку чи цигарки чи кокс?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наявність етилового сприрту в організмі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наявність етилового сприрту в організмі
Це природно для п'яничок, згоден ;).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В организме человека всегда содержится 30-60 мг/дм3 этилового спирта, который является нормальным продуктом обмена веществ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От щас прийде Рєдактор і розкаже про ізумітєльний букєт Шото Шеваль Блан..А ви: етиловий спирт, етиловий спирт..

Ужратися і одеколоном "Рускій лєс" можна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Татіана, я нєоднократно наблюдав вас навєсєлє- Ви билі вєсєли, слєгка развязни..;-)відімо, уровєнь нємного прєвишав 30-60 мг/дм3 . кромє того, ви балуєтєсь табакокурєнієм, да і к тому же ви мать- значить іпьотєсь!! яка Ви порочна, цей фільм для Вас, станьтє на путь ісправлєнія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ужратися і одеколоном "Рускій лєс" можна...

Татьяна, а откуда Вам ето ізвєстно?

опит нє пропьйош?)))

п.с. Анатолій, Ваша наблюдатєльность просто ізумітєльна, но я тепер буду боятись навіть каву з Вами пити)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В организме человека всегда содержится 30-60 мг/дм3 этилового спирта, который является нормальным продуктом обмена веществ.

1грам = 1000 міліграм

Середня густина людського тіла приблизно 1000 кг/м3 (як і води). Відповідно середня людина 70кг це приблизно 70л -- 70дм3

перемножуємо 70дм3 * 0,06г отримуємо 4,2г на весь людський організм вагою 70Кг.

4,2г ділим на 70000г і перемножуємо на 100% і отримуємо 0,006%, з чого робимо висновок що навіть 1% в кефірі для організму дуже багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка Ви порочна, цей фільм для Вас, станьтє на путь ісправлєнія

Порочность — это миф, созданный людьми благонравными, когда им было нужно объяснить, почему же иные из нас бывают так странно привлекательны. (Уайльд)

))))))

опит нє пропьйош?)))

)))))))))) а то дивлячись кіко випить..)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR щось ти рахуєш як у тій задачці, де солдат продавав чоботи одноногим

1% для організму це може і багато. але 1% для кефіру - це нормально ;)

в пачці кефіру буде всього 5 грам спирту, які іще й не повністю засвояться.

так що в гіршому випадку буде 0.01, але аж ніяк не 1 ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеш пити - пий. Хоч в міру, хоч без міри, ніхто ж не відбирає пляшки. Але вважати своє рішення єдиноправильним і всім доводити, що саме так і потрібно чинити - тупість, імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеш пити - пий. Хоч в міру, хоч без міри, ніхто ж не відбирає пляшки. Але вважати своє рішення єдиноправильним і всім доводити, що саме так і потрібно чинити - тупість, імхо

не хочеш пити- не пий. ніхто ж пляшку тобі в писок не пхає.Але вважати своє рішення єдиноправильним і всім доводити, що саме так і потрібно чинити - тупість, імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема "Ваше ставлення до алкоголю"? Хто захоче - подивиться фільм, зробить або не зробить висновки. Але треба ж зайти в тему і відписати "ууу, які ви дурні неп'ющі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...