Перейти до змісту

Чого вам не вистачає у Луцьку?

Bee

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

гарної набережної, як у Дрездені чи хоча б у Будапешті.

Якщо більш приземлено, то дуже мало є лавочок у місті.

Ідея - лавочки з клеймом спонсора, який оплатив її виготовленні і встановлення у місті.

Є чимало людей, які маю гроші і страшено хочуть "повипендрюватися".

Чому б міській раді та яійсь громадській організації не провести аукціон на право встановлення іменних лавочок?

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а ще аквапарку

Да-да-да, я тоже хочу аквапарк! І "лежачого поліцейського" під балконом, це якщо приземлено...

Опубліковано

"лежачого поліцейського" під балконом, це якщо приземлено...

То вклади якогось. Я недавно одного лежачого на вокзалі бачив, правда він все намагався якщо не встати, то, принаймні, повзти. І кричав час від часу: дєєєвкі!!!!

Опубліковано

Порядку хочеться в місті.. Нормальних доріг, аквапарку) Розважальних комплексів "нормальних" нажаль, у нас немає. Той самий адреналін - ціни лупить, як колесо від літака, а надання послуг - не вартує цих грошей(

Опубліковано
Чому б міській раді та яійсь громадській організації не провести аукціон на право встановлення іменних лавочок?

А заодно і аукціон на право встановлення іменних смітників.

Опубліковано

Мдя, топстартер и не подозревала про специфику аборигенов борды... на обычные темы начинался срачь и холивар...а эта тема - кладезь для троллей и флудеров...

Да чё там выдумывать... нормальный город, со своими тараканами в голове.. со своими прибамбасами, недостатками и достоинствами...

Я много лет прожил в Ровно, и никогда не любил Луцк, но после того, как я переехал сюда, привык к этому городу. И хотя до сих пор мой любимый и родной город Ровно, но я уже привык к Луцку..

Ах да, мне в Луцке не хватает ровенской улицы «16 липня» … это в центре города, начиная от собора, и заканчивая у перекрестка напротив музыкального училища…небольшой отрезок дороги, но не покидая эту улицу можно родится, вырасти, одержать образование и работать, а главное тут тихо…ибо с одной стороны забор, а с другой перекресток…

Опубліковано

Я б з задоволенням поміняв наші базари на нормальні торгові центри з нормальними (і безкоштовними) парковками біля них. Проблему площі під цю радість можна вирішити за рахунок площі того-ж базару, добудувавши поверхи ТЦ вгору. Тільки ж коли їх побудують все буде "по-нашому" - підприємцям влуплять таку оренду, що ціни виростуть до рівня ТЦ Варшавського чи там Гранд-Волинь.

Опубліковано

, то ти хочеш щоб по Л. Українки з однієї сторони був паркан, з другої перехрестя, щоб вкоротили і переіменували, за одно медколедж замінили на музучилище, чи як?

Опубліковано

Я много лет прожил в Ровно, и никогда не любил Луцк,

Не флудіть... мій пост нормальний.... хіба нє ?

А черговий раз декларування своєї нелюбові до Луцька на Луцькому форумі це як?

Опубліковано
то ти хочеш щоб по Л. Українки з однієї сторони був паркан, з другої перехрестя, щоб вкоротили і переіменували, за одно медколедж замінили на музучилище, чи як?

Не… улица Леси Украинки не то…и хотя де юре она считается только для пешеходов, то де факто, это тот же проспект Воли, только уменьшенная копия его..

что бы понять, что я имел виду, надо видеть то, о чём я веду речь

имхо…

А черговий раз декларування своєї нелюбові до Луцька на Луцькому форумі це як?

Вот только не надо подменять понятия. Да, я влюблён в Ровно, но это не значит, что сейчас я ненавижу Луцк.И, прошу, заметить, если бы я ненавидел этот город, я бы просто не сидел на этом форуме, ибо мне бы было не интересно тут сидеть.. разве не так? я бы висел только исключительно на ровенских порталах... но я и там и тут, и тут я больше, потому что я тут живу в данный момент....

ничего личного просто имхо...

Опубліковано

Владімір,разрєшитє Вам напомніть,шо Ви із Ровно пєрєєхалі в Ківєрци,а не да Луцка. і одєржуют,а не получают, образованіє вдругочєньрускоговорящіє аборигени.

Опубліковано

Топік поступово перетворюється на обговорення біографії та його ставлення до Луцька як до ареалу його () проживання/роботи.

Опубліковано

Топік поступово перетворюється на обговорення біографії та його ставлення до Луцька як до ареалу його () проживання/роботи.

Пора би вже звикнути до його відношення до свого гіганського "Я" і не реагувати :)

Опубліковано

Шановні форумчани, цікаво почути, яких ... вам бракує в Луцьку ?

Мені здається Луцьку бракує тільки Юлі.

Буде ВОНА і у нас все буде.

Опубліковано

Мені здається Луцьку бракує тільки Юлі.

Буде ВОНА і у нас все буде.

Нєє, у нас і з ВФЯ вже все є ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...