Перейти до змісту

Куплю годинник Электроника 53 (1980-1988 Минск)

Рекомендовані повідомлення

Куплю годинник Электроника 53 (1980-1988 Минск) б/у, нові (сумніваюсь що такі є))), робочі або неробочі. Хочу відремонтувати свої.

3.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТУТ продають нові
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТУТ продають нові

Дуже дякую, не очікував в продажі найти. Але там немає моєї моделі, а також хз де і коли зроблені. А мої мейд ін СССР. Їм вже купа років, і дуже не хочу їх викидати... Куплю там в крайньому разі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пипец, 1500 рублей , це ж 50 баксiв, я iх перестав продавати, як вони 6 баксiв в закупцi стали. Да за 50 баксiв толкове кварцеве Casio взяти можна в титановому корпусi , а не цей пережиток минулого сумнiвноi якостi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А гарні годинники були, відверто кажучи, я б сам придбав би такий раритет...Німці аж пищать, коли бачать надпис "Сделано в СССР"! Знаю не понаслишці :_02: Є вдома речі, які досі справно працюють. Еталон якості, блін..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є вдома речі, які досі справно працюють. Еталон якості, блін..

Ото то ж, мої, навіть якщо зроблені "88, досі працювали. Все що поміняв - браслет і батарейку.

Виручайте народ, може дома в когось валяються старі, неробочі)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ці нові білоруські нічим не відрізняються, крім нового малюнку на склі. В крайньому випадку, якщо дуже гріє душу напис "сделано в СССР", можете блок електроніки переставити в старий корпус. Тільки ціна їх має бути не 50 баків, а 50 гривень, імхо. Було їх раніше дофіга на ринку. Пошукайте знайомих, які бувають в Білорусії, привезуть без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В старий корпус нову електроніку? Треба експериментувати, можуть не підійти по розмірах. Говориться про : "годинник Электроника 53 (1980-1988 Минск)":

post-10119-0-72638600-1326361252_thumb.j post-10119-0-94104100-1326361260_thumb.j водонепроникних я давненько не бачив. А взагалі такі годинники розраховані на максимум 6-7 років, а деякі працюють і досі. Ну не диво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ці нові білоруські нічим не відрізняються, крім нового малюнку на склі. В крайньому випадку, якщо дуже гріє душу напис "сделано в СССР", можете блок електроніки переставити в старий корпус. Тільки ціна їх має бути не 50 баків, а 50 гривень, імхо. Було їх раніше дофіга на ринку. Пошукайте знайомих, які бувають в Білорусії, привезуть без проблем.

Та з знайомими проблем нема, але от мене вже "смущає" сам факт, що деталі треба міняти, на кажучи вже про всю начинку. Та й розміри дійсно, можуть бути різними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...