Перейти до змісту

Куплю годинник Электроника 53 (1980-1988 Минск)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю годинник Электроника 53 (1980-1988 Минск) б/у, нові (сумніваюсь що такі є))), робочі або неробочі. Хочу відремонтувати свої.

3.JPG

Опубліковано

ТУТ продають нові

Дуже дякую, не очікував в продажі найти. Але там немає моєї моделі, а також хз де і коли зроблені. А мої мейд ін СССР. Їм вже купа років, і дуже не хочу їх викидати... Куплю там в крайньому разі.

Опубліковано

пипец, 1500 рублей , це ж 50 баксiв, я iх перестав продавати, як вони 6 баксiв в закупцi стали. Да за 50 баксiв толкове кварцеве Casio взяти можна в титановому корпусi , а не цей пережиток минулого сумнiвноi якостi

Опубліковано

А гарні годинники були, відверто кажучи, я б сам придбав би такий раритет...Німці аж пищать, коли бачать надпис "Сделано в СССР"! Знаю не понаслишці :_02: Є вдома речі, які досі справно працюють. Еталон якості, блін..

Опубліковано

Є вдома речі, які досі справно працюють. Еталон якості, блін..

Ото то ж, мої, навіть якщо зроблені "88, досі працювали. Все що поміняв - браслет і батарейку.

Виручайте народ, може дома в когось валяються старі, неробочі)))

Опубліковано

Так ці нові білоруські нічим не відрізняються, крім нового малюнку на склі. В крайньому випадку, якщо дуже гріє душу напис "сделано в СССР", можете блок електроніки переставити в старий корпус. Тільки ціна їх має бути не 50 баків, а 50 гривень, імхо. Було їх раніше дофіга на ринку. Пошукайте знайомих, які бувають в Білорусії, привезуть без проблем.

Опубліковано

В старий корпус нову електроніку? Треба експериментувати, можуть не підійти по розмірах. Говориться про : "годинник Электроника 53 (1980-1988 Минск)":

post-10119-0-72638600-1326361252_thumb.j post-10119-0-94104100-1326361260_thumb.j водонепроникних я давненько не бачив. А взагалі такі годинники розраховані на максимум 6-7 років, а деякі працюють і досі. Ну не диво?

Опубліковано

Так ці нові білоруські нічим не відрізняються, крім нового малюнку на склі. В крайньому випадку, якщо дуже гріє душу напис "сделано в СССР", можете блок електроніки переставити в старий корпус. Тільки ціна їх має бути не 50 баків, а 50 гривень, імхо. Було їх раніше дофіга на ринку. Пошукайте знайомих, які бувають в Білорусії, привезуть без проблем.

Та з знайомими проблем нема, але от мене вже "смущає" сам факт, що деталі треба міняти, на кажучи вже про всю начинку. Та й розміри дійсно, можуть бути різними.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...