Перейти до змісту

Допоможіть з інтернетом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня форумчани.

Маю таку проблему: дороблюю ремонт в новобудові, і пора підключати інет. Але халепа в тому? що забудовник віддав будинок фотакому.

Тобто Укртелеком просто не може підключити телефон, а отже повний прольот з самим стабільним нетом.

Київстробілайном користувався - не дуже, хоча користувався ним там де клали полосаті, а отже "чортзнаяк"!!! Може в Київстара "субчик" більш пряморукий, відповідно якість прокладки/нету буде на порядок краща!!!!???

Що вибрати крім фотакому?

Головні вимоги стабільність та низький пінг, швидкість від 5мб/с. І щоб в аварійку за рік не звонити ні разу.

• Адміністратори
Опубліковано

Фотакому уже нема давно.

А в того ж датагрупа, послуга адсл набагато стаблільніша ніж в укртелекома.

Це я як користувач обох операторів кажу.

Опубліковано

що забудовник віддав будинок фотакому.

Тобто Укртелеком просто не може підключити телефон

как не может...

а разработака ТУ, а копание своей канализации, а договаривание "через киев" за каджый кусок.....

p.s. пусть побудут в шкуре других

Опубліковано

Користуюсь послугами двох операторів - Київстар (підключався ще за часів Білайна) і Датагруп (той, що колись був Фотакомом), і претензій практично немає до жодного з них. Особливо радує Київстар - за останніх півроку (а може й більше) не було жодного випадку переривання зв"язку. Ну і є ще Airbites - послугами цього оператора не користувався, але чув багато позитивних відгуків.

Опубліковано

Раджу завести зі щика в хату 2 чотирипарні мережеві кабелі Одескабель F/UTP.

Вони повинні сходитись у невеличкий ящичок в стіні, з якого будуть розходитись мережеві кабелі на усі точки, де потрібен дротовий інтернет (комп, супутникові тюнери, медіа-танки).

В ящику встановити роутер Mikrotik RB751U.

Він зможе реалізувати резервний перехід між каналами, а також має на борту wi-fi n.

У щитку на коридорі встновити невеличку пласмасову коробку, де можна буде сховати кабельне з'єднання і запас кабелю.

Таким чином, якого б провайдера не обрав - підключитись/переключитись буде просто.

Головні вимоги стабільність та низький пінг, швидкість від 5мб/с. І щоб в аварійку за рік не звонити ні разу.

Тільки за наявності двох і більше каналів від різних операторів.

Опубліковано

2 kmd + Zevs_Isver

Я розумію що це Ваше місце роботи тому прошу без Вашого розхвалювання.

1-ше на Укртелеком я за 2 роки звонив раз і то не дозвонився, нет піднявся сам за 20хв. В Датагруп з завідною регулярністю. Перехід від Вас до Них, як з наждака на нормальний туалетний папір.

2-ге Ну піпіська то в "Укртелекома" буде і товща і більша, в Вас траса в десятки тисяч, в них в мільйонами. А державне підприємство технічну документацію виробляє точно так же. НЕ розумію Вашого "укола" в цьому напрямку тим паче в сторону будівельника.

3-тє Я вибираю собі краще, а тому вибираю прискіпливо і зважуючи все, тобто з перспективою на майбутнє. Я не бачу причин брати Датагруп, у конкурентів дешевше, якісніше, і надійніше. А те що Ви розгубили своїх клієнтів Я не винен, вибачте!!!

2 S-driver

Так дійсно Київстар непогано, але інколи заставляє понервувати і це є мінус, а ще один мінус що їхні монтажники не цінують чужу власність (покрівлі, перекриття і т.п.), а ще роблять неякісно мережі. Хоча зараз може і краще.

Чув тільки позитив про Еірбайтс і це напрягає, зазвичай є і ті що хають. Мабуть просто сітка покриття мінімальна.

Технічна можливість є, тому прошу власників пакету від даного оператора відписати + та -.

2Tum@n

Вже зробив. Коробка при вході вмурована в стіну і роздатка всього і вся по кімнатах, крім туалету і ванни, хоча щодо них досі вагаюсь :0151:, Вайфай покриє!

А щодо ідеї з модемом і кількох провайдерів це ідея. Буду мозговати.

Опубліковано

2 kmd + Zevs_Isver

Я розумію що це Ваше місце роботи тому прошу без Вашого розхвалювання.

шорошая НовоГодняя шутка... +1

мне что справку принети от ДГ что я там не работаю? и не работал... так как и на ФК...

я просто клиент, старый и не самый мелкий клиент

Опубліковано

Клієнтам рекомендую airbites.

+ Подобається акуратність, навіть на тех поверхах.

+ На відміну від КС та ДГ у ящиках airbites встановлені UPS.

+ Велика кількість каналів у IP-TV.

+ Відсутність VPN, що дозволяє використовувати дешевші роутери

+ Молодий та комунікабельний керівник

- Відносно маленьке покриття

Особисто не користуюсь, бо Київського майдану навіть у планах нема.

Зовнішній канал, якщо не помиляюсь, 4 Gbit/s на Уарнет, але судячи з відгуків нестачі нема.

• Адміністратори
Опубліковано

1. Я також зараз на Фотакомі працюю :) (по whois)

2. Всі вони(оператори) одного %$я лінійка. Согодні одні на коні - завтра інші ...

Опубліковано

Songoku, Зевс і ДГ (ФК) нічого спільного і ніколи :).

Я користувач Airbites. Майже рік. Бомба. От буде рік, перейду по програмі лояльності на 100Мбіт/75грн. ;)

Як колишній користувач УТК - теж клас, ніколи ніяких нарікань не було. 2-3 рази за кілька років (глобальні глюки в океанах :) ).

Опубліковано

Будь-ласка давайте по темі. Мене мало цікавлять люди, мене цікавить інфа.

2Zheny@

Я ж вибачився. Тему по ДГ можна було закрити після 1-го вибачення.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підскажіть тупому. У Аірбайта АйПі який надається? Динамічний це понятно, але зовнішній чи внутрімережевий, як у Датагрупи? Мені тре доступ мати до свого ящика зовні. У датагрупи це нереально, хіба доплачувати за АйПішку свою кожен місяць. У Київстара є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних. А у Аірбайта як?

Опубліковано

У Аірбайта є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних.

Опубліковано

У Аірбайта є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних.

А можна просто запамятати/записати свою ІР, в них вона привязаня до МАС адреси і залишається незмінною поки МАС адреса залишається тою самою.

Опубліковано

У меня Киевстар,подключал ещё с времён Билайна,100Мб/сек-80грн.Пользуюсь примерно 2 года и ещё ни разу не было никаких проблем,не смотря на то что кабель пустили по улице....

Единственная неувязочка была с роутером,но прописал DNS и всё теперь стабильно!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...