dance4life2 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 18:46 #1 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 18:46 У нашому місті відкрився новий салон-магазин під назвою "Apple бутік". Цей бутік розташувався в ТЦ "Гранд-Волинь" на першому поверсі. Сьогодні там був, ціни наче невисокі, але поки-що не висять), консультант обіцяла наклеїти цінники на товар)). Дали візитку і бувай здоровий)
invited Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:14 #2 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:14 У нашому місті відкрився новий салон-магазин під назвою "Apple бутік". Цей бутік розташувався в ТЦ "Гранд-Волинь" на першому поверсі. Сьогодні там був, ціни наче невисокі, але поки-що не висять), консультант обіцяла наклеїти цінники на товар)). Дали візитку і бувай здоровий)Навіщо плодити теми???http://board.lutsk.ua/topic/100558-potrben-na-robotu-znatok-apple/
dance4life2 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 22:17 Автор #3 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 22:17 У цій темі шукали людину на роботу, а тут ми хочемо поділитися новинами і враженнями про цей бутік.
invited Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:44 #4 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:44 У цій темі шукали людину на роботу, а тут ми хочемо поділитися новинами і враженнями про цей бутік. враження уже паскудні, бо назвати магазин що спеціалізується на продажу техніки Apple - бутік!!! це просто клас, кучнеряво живемо. На секкунду: щоб відкрити магазин спеціалізований на продажі компютерної техніки Apple в тому ж Києві та отримати статус авторизованого чи преміум ресселера - необхідно потратити купу часу та нервів (асортимент, вітрина, логотип, та взагалі стандарти магазину Apple)...а тут Бутік!!! який на хр...н це тип магазину??? бутік білизни я це розумію, парфумів бутік згоден. Але компютерний магазин з продукцією Apple може зватись iStore, MacShop - не важливо як, але це магазин певної площі з певними вимогами Apple. Ось власне і все Був бачив і прикро за бренд...
Nokian Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 17:11 #5 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 17:11 Кожен виживає, як може. Відкриття цього бутіка -спроба додати іміджу Гранд Волині елітним товаром, та заодно наладити продажі багатіям.От тільки волинські багатії в силу ментальності та ще деяких особливостей національного багатіння не дуже налаштовані купувати дорогі речі в луцьких магазинах.Взагалі ,як на мене бізнес на будівництві торгових центрів закінчився з ,,Слоном,,Пора вкладати гроші у виробництво.В кого вони є, звичайно.
invited Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 18:36 #6 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 18:36 Кожен виживає, як може. Відкриття цього бутіка -спроба додати іміджу Гранд Волині елітним товаром, та заодно наладити продажі багатіям.От тільки волинські багатії в силу ментальності та ще деяких особливостей національного багатіння не дуже налаштовані купувати дорогі речі в луцьких магазинах.Взагалі ,як на мене бізнес на будівництві торгових центрів закінчився з ,,Слоном,,Пора вкладати гроші у виробництво.В кого вони є, звичайно.так отож, для прикладу ось відкриття нового магазину Apple у Львові в одному з ТЦ (ось як має виглядати магазин Apple):http://istore.ua/showcase/strip/
Соромітник Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:46 #7 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:46 у нас швидше за все зроблять по-людськилуцьки, тобіш по-базарному. Парочка оригінальних продуктів і купа лєвої аксесуарики. хоча.... Авось ?
mister_lol Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 23:00 #8 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 23:00 А товар у них сертифікований?Гарантію дають?
invited Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 14:04 #9 Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 14:04 А товар у них сертифікований? Гарантію дають? у них то і товару там не багато, бутік одним словом)) а гарантія це цікаво?!
SunSeth Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 18:54 #10 Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 18:54 Зате двометровий чорно-білий Джобс у період ракової рецесії із вітрини лякає дітей, що проходять поряд... Помнім, любім, скарбім, зарабатаваєм...
Andrew_Best Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 19:48 #11 Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 19:48 салон-магазин під назвою "Apple бутік" - що означають ваші статуси "салон", "магазин" і "бутік"? Ще й все в одну купу.Краще б назвав салон супермаркет магазин бутік-офіс-кантора.
invited Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 21:04 #12 Опубліковано 18 Грудня, 2011 в 21:04 це стид та позор, інших слів нема, бо нічого спільного це не має з компанією Apple, і називайте його хоч як, це "ларьок" чи бутік, всеодно...
MACCEN Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 08:01 #13 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 08:01 Це на стільки специфічна техніка, яку купляють в Луцьку одиниці (нову), що думаю врятлі хто буде брати взагалі там щось ну може якусь гарнітуру. Знаю багатіїв, то їм не "розкажеш" на ноута за 11 тис, та ще й без Віндовса ))
Nokian Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 13:57 #14 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 13:57 А ще діти(і не тільки ) ходять кататись на скляних ліфтах у Гранд Волинь.
Yurik Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 14:02 #15 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 14:02 Знаю багатіїв, то їм не "розкажеш" на ноута за 11 тис, та ще й без Віндовса )) Залежить від того як розказувати
invited Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:13 #16 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:13 Знаю багатіїв, то їм не "розкажеш" на ноута за 11 тис, та ще й без Віндовса )) Залежить від того як розказувати хто цікаво у тому закладі і що буде розказувати, продавці абсолютно не компетентні, сьогодні це було просто круто спостерігати за дівчиною та хлопцем (питання 1 - iTunes gift card! - повне незнання що це таке....) та друге про MacBookAir - дівчина продавець знову здивувала.... так як і питання про цінники....) до неї...
Barugan Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:33 #17 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:33 ну що ви вчепились, може магазин для тих хто не має де діти гроші, а придбати в неті не може, не уміє...... 2 Зоро, дівчину ''не трошь'', може вона для краси....))
nickel Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:34 #18 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:34 хто цікаво у тому закладі і що буде розказувати, продавці абсолютно не компетентні, сьогодні це було просто круто спостерігати за дівчиною та хлопцем (питання 1 - iTunes gift card! - повне незнання що це таке....) та друге про MacBookAir - дівчина продавець знову здивувала.... так як і питання про цінники....) до неї...Та вже усі знають, що ти три роки працював на Apple, що бутік - гавно, що продавці - "зелені". Відкрий свій преміум реселерський чи хоча б авторизований гамазін і покажи на що здатен і як треба робити.це було просто круто спостерігати за дівчиною та хлопцем (питання 1 - iTunes gift card! - повне незнання що це таке....) та друге про MacBookAir - дівчина продавець знову здивувала.... так як і питання про цінники....) до неї...рукаліцо. та ти крутяк
invited Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:50 #19 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 18:50 хто цікаво у тому закладі і що буде розказувати, продавці абсолютно не компетентні, сьогодні це було просто круто спостерігати за дівчиною та хлопцем (питання 1 - iTunes gift card! - повне незнання що це таке....) та друге про MacBookAir - дівчина продавець знову здивувала.... так як і питання про цінники....) до неї... Та вже усі знають, що ти три роки працював на Apple, що бутік - гавно, що продавці - "зелені". Відкрий свій преміум реселерський чи хоча б авторизований гамазін і покажи на що здатен і як треба робити. це було просто круто спостерігати за дівчиною та хлопцем (питання 1 - iTunes gift card! - повне незнання що це таке....) та друге про MacBookAir - дівчина продавець знову здивувала.... так як і питання про цінники....) до неї... рукаліцо. та ти крутяк справа не у тому хто крутяк nikel тому що той хто щось робить мусить робити це професійно і тільки тоді може називати себе іменем тієї чи іншої компаніїї)) все просто, а те що персонал не компетентний я ще раз заявляю!
MANJAK11 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:05 #20 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:05 zorroПри любих розкладах в магазину всерiвно е плюс, це прийти помацати рiч,яку хочеш купити в нетi, а кому треба *тут i зараз* то на мiсцi. А взагалi життя роставить все по своiх мiсцях, зможуть пристосуватись i навчитись то виживуть, а нi то й нi. Та й сфера у Луцьку не надто вже й популярна, щоб спецiалiсти з продажу Ейпл в чергу ставали. Думаю, наприклад, реально компетентних людей з електронного курiння ще меньше чим з Ейпл, то де шукати iх людинi, яка нормальний магазин вiдкрити надумае ?
nickel Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:14 #21 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:14 справа не у тому хто крутяк nikel тому що той хто щось робить мусить робити це професійно і тільки тоді може називати себе іменем тієї чи іншої компаніїї )) все просто, а те що персонал не компетентний я ще раз заявляю! Ну так зроби професійно, "с чувством с толком с расстановкой". Все ж просто. Поправте мене якщо помиляюся: магазин називається "айБутік"? Це чиє ім'я? Якої-такої "іншої" компанії"? По-друге: щоб ти там не заявляв, магазин "айБутік" є найкращим магазином з продажу техніки Епл в Луцьку. Знаєш чому? Бо інших немає. Будуть інші (в Луцьку), будемо порівнювати, а поки що він зе бест.
invited Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:21 #22 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:21 справа не у тому хто крутяк nikel тому що той хто щось робить мусить робити це професійно і тільки тоді може називати себе іменем тієї чи іншої компаніїї )) все просто, а те що персонал не компетентний я ще раз заявляю! Ну так зроби професійно, "с чувством с толком с расстановкой". Все ж просто. Поправте мене якщо помиляюся: магазин називається "айБутік"? Це чиє ім'я? Якої-такої "іншої" компанії"? По-друге: щоб ти там не заявляв, магазин "айБутік" є найкращим магазином з продажу техніки Епл в Луцьку. Знаєш чому? Бо інших немає. Будуть інші (в Луцьку), будемо порівнювати, а поки що він зе бест. це й заклад (не магазин - різницю відчуваєш?) зветься "Apple бутік" до твого відома... так що не потрібно умнічать на рахунок іншої компаніїї
nickel Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:25 #23 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:25 це й заклад (не магазин - різницю відчуваєш?) зветься "Apple бутік" до твого відома... так що не потрібно умнічать на рахунок іншої компаніїї Ок. Нагадай-но чи є ще десь у світі така компанія - "Apple бутік"? Що вони виробляють? Чим займаються? це й заклад (не магазин - різницю відчуваєш?) Це лише твоя думка, не більше. Різницю відчуваєш?
invited Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:30 #24 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:30 це й заклад (не магазин - різницю відчуваєш?) зветься "Apple бутік" до твого відома... так що не потрібно умнічать на рахунок іншої компаніїї Ок. Нагадай-но чи є ще десь у світі така компанія - "Apple бутік"? Що вони виробляють? Чим займаються? це й заклад (не магазин - різницю відчуваєш?) Це лише твоя думка, не більше. Різницю відчуваєш? мягкий сьезд) лады спор не о чем, я не согласен с тем что открыли и назвали бутик (с форматом, ибо имею представление о том как это должно выглядеть), ты же яркий противник яблочников)) на том и разойдемся...
nickel Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:34 #25 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 19:34 мягкий сьезд ) лады спор не о чем, я не согласен с тем что открыли и назвали бутик (с форматом, ибо имею представление о том как это должно выглядеть), ты же яркий противник яблочников )) на том и разойдемся... Оце дійсно "мягкий сьезд"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.