Zheny@ Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:52 #76 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:52 От прийшла дитина додому (уявімо) і каже, що там дядя із собакою. А собака тяпнула дитину за руку/ногу, порвала одяг, налякала. В дитини стрес, шок. Я як батько вийду шукати "дядю з собакою" і не знайшовши вірного - буду мститися усім собакам, що гуляють із дядми чи тьотями чи без оних.Толку говорити з хазяями ? Вони В ПЕРШУ ЧЕРГУ!!!! будуть захищати собаку! І нічого не зміниться. Що наб'ють собаку, скажуть а-я-я-й плахая сабака! Не делай так больше! Що?Га?sashulya, твої дії, якщо не дай Бог, чиясь добра, домашня собака вкусить твою дитину? Чітко дай відповідь.
nickel Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:59 #77 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:59 Всі так дружно вирішили, що "народний месник" мстить за свою покусану дитину, що я аж просльозився... Я так розумію, його мотивація вже відома на 101% і не обговорюється.
Zevs_Isver Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:59 #78 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 15:59 буду мститися усім собакам, що гуляють із дядми чи тьотями чи без оних.хм,по-моему это не правильно
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:02 Автор #79 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:02 sashulya, твої дії, якщо не дай Бог, чиясь добра, домашня собака вкусить твою дитину? Чітко дай відповідь. 0 Ответить Цитата Поддержал Во первых, действительно сначала попытаюсь нормально поговорить с хозяином, хотя-бы для того, что-бы предоставил документы о прививках собаки, в том числе от бешенства, долее в травмпункт, дальше пускай разбираются мужчины..... В любом случае хозяин получит по заслугам законным или не законным путем. Так как ребенок - это главное в жизни любого человека и тут все способы действительно хороши. И "хозяин", который без поводка выгуливает собаку должен быть наказан, но только он. При этом не должны страдать ни другие люди, ни собаки.
ursa Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:03 #80 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:03 Сперва нужно завести детей. А уже в случае нападения собак на них пытаться рассуждать о правильности своих действий над "невиноватыми собаками".
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:04 Автор #81 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:04 Женя, по твоему посту я поняла, что если какой-то подросток, скажем, из не благополучной семьи украдет у ребенка телефон или побьет его, не дай Бог, стоит мстить всем подросткам и их родителям, если виновника не найдут, так?
difoto Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:05 #82 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:05 sashulya, твої дії, якщо не дай Бог, чиясь добра, домашня собака вкусить твою дитину? Чітко дай відповідь. Думаю, вона дасть дитині сахарок, щоб не скиглила. І пояснить, що не треба лізти до інших дітей.
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:07 Автор #83 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:07 sashulya, твої дії, якщо не дай Бог, чиясь добра, домашня собака вкусить твою дитину? Чітко дай відповідь. Думаю, вона дасть дитині сахарок, щоб не скиглила. І пояснить, що не треба лізти до інших дітей.Вот только можно без хамства, я по моему повода не давала. А свое зло держите при себе пожалуйста.
ursa Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:09 #84 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:09 Хм, вот такая зарисовка...Ну хорошо, разговор с хозяином, типа по ушам он получил. Через неделю собачка его нападает на другого человека. Опять разговор, опять с фингалами ходит. Но ещё через неделю попадает на собачку третий человек, потом четвёртый... На хозяине у тому времени нет живого места, а собачку... жаааалка... не сдержались, привязали за лапки к четырём согнутым берёзкам...Или правильнее будет оставить её живой, она же ни в чём не виновата?Я даже не знаю...
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:11 Автор #85 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:11 Хм, вот такая зарисовка...Ну хорошо, разговор с хозяином, типа по ушам он получил. Через неделю собачка его нападает на другого человека. Опять разговор, опять с фингалами ходит. Но ещё через неделю попадает на собачку третий человек, потом четвёртый... На хозяине у тому времени нет живого места, а собачку... жаааалка... не сдержались, привязали за лапки к четырём согнутым берёзкам...Или правильнее будет оставить её живой, она же ни в чём не виновата?Я даже не знаю...Та собака жрущая людей должна быть усыплена, тем более безповодочная. Но при чем тут другие собаки, которых выгуливают на поводках?
ursa Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:14 #86 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:14 Я не поддерживаю организатора акции Одно дело - травить бродячих или конкретную особь тупорылого хозяина, но массово уничтожать всех подряд - это геноцид. Почему решили, что собаки что-то нюхают?
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:21 Автор #87 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:21 Я не поддерживаю организатора акции Одно дело - травить бродячих или конкретную особь тупорылого хозяина, но массово уничтожать всех подряд - это геноцид. Почему решили, что собаки что-то нюхают? Так как хозяева тех домашних собак о травле знали, и большинство собак, в том числе и моя, выгуливались исключительно в намордниках, про поводки и говорить не надо. В наморднике собака может что-то только понюхать, ну.... в крайнем случае что-то лизнуть, но аж никак не сожрать 10 таблеточек изика еще и с мяском.
difoto Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:28 #88 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:28 Вот только можно без хамства, я по моему повода не давала. А свое зло держите при себе пожалуйста. Ради бога, уважаемая, вы сталкивались со случаями кусания собаками детей? Домашними собаками! У вас дети есть?Возле моего дома злая домашняя собака покусала ребенка, которого забрала скорая. Хозяину выписали штраф 180 грн, после судового заседания. Отец ребенка не приближается к этому дому, потому что за убийство собаки его посадят(да-да, не штраф хххх грн, а именно посадят!)У меня есть собака, восточно-европейская овчарка, которая может свалить с ног любого амбала, и еще когда она была маленькой, брат жены, который ее воспитывает, сказал мне очень хорошую фразу: "собака- она, конечно друг. но если наша собака покусает ребенка, я ее сам застрелю!"Мой вам совет - заведите детей, а потом посмотрим, как вы заговорите про собак.
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:31 Автор #89 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:31 Вот только можно без хамства, я по моему повода не давала. А свое зло держите при себе пожалуйста. Ради бога, уважаемая, вы сталкивались со случаями кусания собаками детей? Домашними собаками! У вас дети есть?Возле моего дома злая домашняя собака покусала ребенка, которого забрала скорая. Хозяину выписали штраф 180 грн, после судового заседания. Отец ребенка не приближается к этому дому, потому что за убийство собаки его посадят(да-да, не штраф хххх грн, а именно посадят!)У меня есть собака, восточно-европейская овчарка, которая может свалить с ног любого амбала, и еще когда она была маленькой, брат жены, который ее воспитывает, сказал мне очень хорошую фразу: "собака- она, конечно друг. но если наша собака покусает ребенка, я ее сам застрелю!"Мой вам совет - заведите детей, а потом посмотрим, как вы заговорите про собак.Да я все понимаю, но при чем тут я к покусам детей. Я их не кусала, и мои собаки тоже.
Plum Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:33 #90 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:33 Но при чем тут другие собаки, которых выгуливают на поводках?Давай уявимо іншу ситуацію. Твоя дитина щодня ходить в школу через двір/парк/сквер (потрібне підкреслити), де вигулюються "домашні" собаки, а також бігають бездомні. І щодня дитина приходить до тебе зі сльозами, що боїться тудою ходити, тому що там повно собак, які можуть покусати. Ти йдеш, щодня розмовляєш з власниками ВСІХ "домашніх" собак, щоб тримали своїх улюбленців на поводку, проводиш бесіду з бездомними собаками, пояснюючи що тут бігати не можна, намагаєшся якось апелювати до влади... і все це безрезультатно, собаки як бігали, так і бігають, їх власники послали тебе на..., бо то їх "доця" чи "синок", а ти чмо, а міська влада взагалі зробила вигляд, що тебе разом з твоєю проблемою не існує, а дитина однаково боїться тудою ходити, а ходити потрібно. Що ти будеш робити? Ідея проста -- тихенько розсипати трутку по маршруту, яким ходить твоя дитина. Пару днів -- і проблеми немає.Я розумію, що це варварство і зовсім не вихід... Але які є інші варіанти, якщо в нашій державі цивілізовані варіанти не працюють?Задавшись метою, я за день-два на одній лише вул. Єршова можу зробити фото до десятка різних собак, які тут гуляють без поводка і намордника. І це я не про бродячих собак кажу, а про цілком породистих мастифів, німців, чау-чау і інших "цивілізованих" псів. І, чесно кажучи, мене абсолютно не гріють запевнення їх власників, що вони "навіть муху не тронуть".
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:35 Автор #91 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:35 Возле моего дома злая домашняя собака покусала ребенка, которого забрала скорая. У меня есть собака, восточно-европейская овчарка, которая может свалить с ног любого амбалаВот Вы и представьте ситуацию, что после этого покуса ребенка, потерпевший начал мстить всем собакам и Ваша попала в то же число, очень приятно бы было? А насчет посадят-не посадят можно долго спорить.
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:41 Автор #92 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:41 Я розумію, що це варварство і зовсім не вихід... Але які є інші варіанти, якщо в нашій державі цивілізовані варіанти не працюють? Думаешь, вариант травли работать будет? Ну потравили и бродячих, и домашних. Бабульки новых двориков поприкармливают, те же "пацанчики с пивком" заведут других собашек, и, не думаю, что меньше "возьми его" орать будут. В остатке те же покусанные дети, расстроенные нормальные хозяева убитых собак, непонятно за что. И все злые друг на друга, друг дружке накакали и какать будем дальше, не так ли?
Liberta Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:45 #93 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:45 Фанатик — тот, кто не способен изменить своё решение и никогда не сменит тему (Уинстон Черчилль)п.с. ой, мож то в "Цікаві фрази" потрібно було, ну да ладно)))
Plum Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:46 #94 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:46 Да, але пів року твоя дитина без проблем ходить в школу. А через пів року можна і повторити процедуру, якщо перший раз нікого не навчив, що потрібно думати не лише про власний комфорт і комфорт своїх улюбленців, а і прислухатись до думки оточуючих людей, які не так лояльно ставляться до собак.
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:48 Автор #95 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:48 Фанатик — тот, кто не способен изменить своё решение и никогда не сменит тему (Уинстон Черчилль)п.с. ой, мож то в "Цікаві фрази" потрібно було, ну да ладно)))Остроумно)))))) ток, не зацепило. Тема в зверушках размещена именно для владельцев этих самых зверушек с целью предупредить.
difoto Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:53 #96 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:53 Вот Вы и представьте ситуацию, что после этого покуса ребенка, потерпевший начал мстить всем собакам и Ваша попала в то же число, очень приятно бы было? А насчет посадят-не посадят можно долго спорить. Прискорбно, что вы не умеете читать
Соломка Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:54 #97 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:54 Не розумію точки зору того хто розсипав отруту: чого він хотів добитися - щоб собак менше стало, чи щоб просто отримати задоволення від того, що пси виздихають у конвульсіях.Ця ситуація скидається на дії якихось психованих типів, яким цікаво вбивати тварин, і на все наплювати. І хто взагалі казав що це помста за покусану дитину? Це ж, м'ягко кажучи, дибілізм, через одну собаку травити всіх (авось і та трутку з'їсть). Це все одно, що садити всіх схожих на фоторобот, через одного незнайденого злодія.варіант2: розібратися з "обідчиком" по доброму... ага.. він якраз дуже переймається тим.. він більше переймається чи бува його песик зубчика не зламав коли кусав ту погану дівчинку... в ліпшому випадку будеш посланий десь, в гіршому теж будеш покусаний тією ж собакою. (не відноситься до дійсно адекватних власників собак, але ті в свою чергу не допустять, щоб їх підопічні когось покусали)Якщо хазяїн не повний ідіот, то не буде закривати очі на те, що його цуцик когось покусав, хіба що у цього "хазяїна" в голові уже нічого нема. Він же має розуміти, що коли небудь в чергу "жертв" стане і він.
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:55 #98 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:55 sashulya, твої дії, якщо не дай Бог, чиясь добра, домашня собака вкусить твою дитину? Чітко дай відповідь. я дам чiтку вiдповiдь , не дай Бог таке станется, залежно вiд тяжкостi по мiрi зростання: скандал, суд, набью морду, зарубаю власника. Достатньо конкретно вiдповiв ?
nickel Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:56 #99 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:56 Так кого покусали? А был ли мальчик? п.с. Пропоную об'єднати
Plum Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:57 #100 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 16:57 дибілізм, через одну собаку травити всіхЧому це через одну? Та їх тисячі! І менше не стає. Сьогодні одна покусала, завтра інша... чи ви вважаєте, що всіх людей, покусаних в місті, покусала одна і та ж собака?Приказка є: хто раз обпікся, той і на холодне дмухає. Кого один раз покусали, той однаково ставиться до всіх собак, які потенційно можуть покусати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.