Перейти до змісту

IronSun

Учасники
  • Постів

    1 005
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

220 Продвинутий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Їхав зранку в одному з Мерседесів. На довгому відрізку дизбаланс вала так увійшов в резонанс, що вібрація передавалась усім, хто сидів. На запитання чому вийшов в такому стані (без претензій) - "Не можуть відремонтувати"
  2. @romaxa11 скажу особисто свою думку. Можна ігнорувати, можна дослухатись, можна пожалітись модеру і потерти. Відколи я слідкую за розділом "політика" - ти мені імпонував. Найбільший рівень був під час створення теми "За кого голосувати?". Назва чи не на 100% відповідала моїм тодішнім роздумам (якщо пошукати - більш, ніж впевнений, що поставив тобі не один +). Проте з того часу моя думка змінилась. Ти постійно вкидаєш простирадла гарно написаних текстів. Інколи ці тексти мають конкретного автора, інколи - "твої" роздуми. Так, на рахунку в порошенка море зловживань (особисто для мене чи не найбільший мінус - перипетії з набу). Але я відверто не розумію, чОго ти добиваєшся своїми постами тут. Що пересічний форумчанин повинен зробити під час виборів наступного року: не прийти на них чи поставити галочку за любОго іншого кандидата? Дякую більше постів тут не буде
  3. Кляті роботодавці тільки й роблять, що розсікають містом на дорогих машинах. Якби не підняття для підприємств тарифів на електрику і інші блага - давно б на вертольотах літали. Якщо це в тебе не вправи з популізму на форумі - спробуй обґрунтувати, звідки в роботодавця має взятись можливість платити з ходу працівнику 15 чи навіть 12тисяч?
  4. Можливо, хтось має контакти форумчанина @Alexander Kh.? Вельми треба https://board.lutsk.ua/topic/218762-продам-браслети-до-mi-band-зарядка/?tab=comments#comment-1053680871 Номер, вказаний в профілі, не обслуговується
  5. PayPal не працює, тому в там-тамі я заплачу за продукти налічкою?
  6. Про який безконтакт говорити, коли навіть молодь в черзі переді мною вигрібають купюри з гаманця, потім пошук копійок зі сторони покупця, продавця.. Інколи ще перераховують (звісно, що мають повне право). Відлік йде мало не на хвилини, а ми зараз сперечаємось про секунди різниці у випадку з безконтактною формою оплати.
  7. З Хмельницьким вирішили бути оригінальними Взагалі, треба далі стимулювати до розрахунків карткою.
  8. Брав на місці на олх (не хотів ризикувати з алі і китайськими прошивками) Alfawise S95 (2 + 16 GB) ОС: Android 7.1.2 Nougat Процесор: Amlogic S905W 1.5 GHz, Cortex A53 64-bit (4 ядра) Графічний чіп: ARM Mali-450 (5 ядер) Оперативна пам'ять: 2 GB DDR3 Внутрішня пам'ять: 16 GB (після системи вільно ~11 ГБ) Підтримка кодеків: AVS, H.264 ,H.265, RealVideo 8/9/10, RM/RMVB, Xvid/DivX3/4/5/6 Підтримка мереж: WiFi 802.11b/g/n, Ethernet (LAN) Bluetooth: відсутній Роз'єми та порти: 2 х USB 2.0, 1 x HDMI 2.0 A Type, 1 x AV (тюльпан), 1 x RJ45 (Ethernet), 1 x Micro SD (підтримка карт до 32 GB) Розміри (Д x Ш x В): 10.5 x 10.5 x 1.5 см З мінусів відзначу: ІЧ пульт просить чіткого направлення саме на приставку (хотів спочатку сховати її за тв, прийшлось придумувати поличку) "підвисає" система (додатки відкриваються, але нічого не грузить. трапляється близько 2-3р/міс, лікується перезавантаженням)
  9. Взяв приставку, бо з Т2 сутужно (взагалі, в місті т2 з кімнатною антеною працює?) - досить задоволений, сотні безкоштовних каналів, корисні додатки на плей-маркеті. А ноутбук вільний для роботи.
  10. Українські канали зміг знайти тільки через глючений тріолан, тому підключив на цей місяць divan.tv (не реклама) Російські чи не усі безкоштовно і в hd p.s. MI TV 3
  11. Спасибі, питання не актуальне. Гроші на рахунок обчислювального центру надійшли, затримка за ними. @taurus07 , переживав, бо писалось, що база оновлена 21.02 - а борг досі висів
  12. Маю проблемку. Оплатив комуналку батьків через приват24 9 лютого (трохи поспішив, так як виїзжджав за кордон). Станом на сьогоднішній день все ще показує борг. Банк, звісно, "моя хата скраю" - "всі платежі пройшли, очікуйте оновлення". Що порекомендуєте робити і як це вплине на факт надання субсидії?
  13. Ситуація дуже сумна, але закономірна. Сама собою в голову приходить актуальна тема про "Національну дружину". У Луцьку - 4 екіпажі патрульних замість 12 У Луцьку звільнилась половина особового складу патрульної поліції. За словами головного поліцейського Волині Петра Шпиги, замість 12 екіпажів Луцьк патрулюють лише 4. «Вони не справляються, але поповнити склад непросто»,– зауважив Петро Шпига. Він додав, що нині тривають навчання чергової групи патрульних.
  14. Сотрудникам ДПС запретили штрафовать судей и проверять их состояние алкогольного опьянения.
×
×
  • Створити...