Перейти до змісту

BkSeo

Power users
  • Постів

    1 405
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

BkSeo став переможцем дня 15 жовтня 2014

BkSeo мав найпопулярніший контент!

Репутація

297 Поважний

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

5 556 переглядів профілю
  • t0rik

  • oyoyoy

  • Alberto

  • Nick85

  • ig44572

  • Swyat

  1. кому треба - той знаходить. В baseus - фокстрот, чи "САВ". P.S. Тема не про торгівлю
  2. Ну ось, щойно - вимкнули світло, стало - значно краще (тариф -100), так - буває до 40-50 просідає.
  3. Воно то так, але ж ці гроші ідуть на фінансування потреб терористів... фактично, ми їм даємо гроші... от що мене бісить в цій ситуації...
  4. Та хоча б і так, вони ж з України беруть гроші за вугілля?! І що цікаво, банківська система не працює, але ж якось їм гроші перераховують? Тож знайшли спосіб як розраховуватись за поставки енерігії, газу і т.п.
  5. А вони і оплачують, бо там з цим дуже жорстко. Тобто, люди платять, але гроші осідають в кишенях окупантів, бо Україна не вимагає оплати боргів, так виходить?
  6. не дуже зручно, виведення на картку привата - до 2-х робочих днів, мені якось помилково закинули на КС 500 грн. (замість 50), виводив на приват. Подав заявку в п'ятницю після обіду, отримав гроші на рахунок у вівторок. А от глобал мані (на новій пошті) можна отримати вже через 15хв., не факт що будуть гроші в касі,але,як максимум на слідуючий день - точно отримаєте.
  7. мене, таки замучили - відключив їхнє телебачення, та підключив телебачення від датагруп - не нарадуюсь, хоч і дивлюсь в основному новини ))) P.S. Коли розривав договір з "волею", вказав що одна з причин - це їхні набридиві дзвінки ))
  8. так і є, якщо не враховувати раз-два на рік, коли провайдер щось робить (типу, з обладнанням), та коли вирубало електрику, теж раз-два на рік... сам в шоці що таке, гавно досить недорого обладнання і так добре працює ))
  9. може треба дивитись в свою сторону, а не в сторону виробника заліза? я не про якість послуг провайдера, а про те, що в мене на одній з точок, стоїть Tenda, сама дешева (куплена років 4 тому, пров - київстар), постійно тримає 7 девайсів по wifi і за ці 4 роки, ну може разів 5-6 прийшлось просто перезавантажити. І на другій точці є TP-Link, одна з самих нових моделей, так тут, не зважаючи на три антени - дальність не набагато вища ніж у "тенди", а перезавантажують його два-три рази в день (регулярно), бо просто вісне.
  10. Срок ввода в строй "Турецкого потока" перенесен Ну от, а кричали - "пофиг санкции...через Украину газ транспортировать не будем..." P.S. Чекаємо на аналогічне повідомлення про міст через керченську протоку
  11. цікаво, на якій підставі вимагають військовий квиток?
  12. Я вже краще з Києва чи Харкова замовлю сотню-другу (якщо в Луцьку не знайду), хоча треба - всього 2 комплекти по 4-ри піна...
  13. два, тобто, в мене така ж ситуація як на фото (вище), наступив на брелок (пейджер), дисплей замовив та вже поміняв, але залишились роз'єми.. треба два "мама"...або комплект...
×
×
  • Створити...