Перейти до змісту

Rubak

Учасники
  • Постів

    279
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

80 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

8 571 перегляд профілю
  1. Вітаю. Шукаю акумулятор універсальний (для автомобільного відеореєстратора) ширина 25 мм довжина 40 мм товщина 5 мм вольтаж 3.7V На вигляд такий, як за цим посиланням (фото не завантажується), тільки на моєму пише 500 mAh.
  2. Є ось такий. У вжитку не був, теоретично повинен бути робочим. Віддам.
  3. Був в дома повністю новий, ввечері гляну, відпишу.
  4. Зареєструйтесь у них на сайті https://my.gas.ua/login Номер особового рахунку знайдете тут https://gas.ua/uk/home/find-account ЕІС-код в особистому кабінеті на https://ok.104.ua/ua/ Якщо все зробите, то в особистому кабінеті буде відображатися історія розрахунків. Там можна і оплатити, або отримати рахунок, або з отриманого рахунку оплатити через Приват24. Останній варіант для мене найкращий.
  5. На тему автоматичної посадки Бурану Спейс Шатлу із космосу є цікаве відео українською мовою. Раджу подивитися для розуміння, як відбувалася посадка таких літальних апаратів.
  6. На сайті komunal.lutsk.ua оплата карткою ПБ 1% наче. При всіх платежах в 500 грн комісія 5 грн. Зимою за газ платив окремо через Приват24, там за будь-який платіж комісія 1 грн. За аванс не плачу, коли вибираю "до сплати" за аванс ставлю 0.
  7. Вийшов другий сезон серіалу. Серіал крутий, проте дуже складний в плані подорожей в часі.
  8. Їздив в цьому році у Святий Влас. Маршрут в Болгарію: Дубно – Тернопіль – Чернівці – кордон – Сучава – Роман – Бакеу – Фокшани – Бузеу – Бухарест – Русе – Варна – Святий Влас. Ромунську віньєтку купував онлайн https://www.roviniete.ro/ru/ (30 днів – 7 євро) Болгарську на кордоні через термінал (30 днів – 15 євро), хоча можна онлайн https://www.bgtoll.bg/ru/ Дорога до Тернополя – може бути, незважаючи на кілька ям до Дубно. До Чернівців – місцями дуже поганенька, особливо біля Чорткова, але акуратно їхати можна. Як варіант через Львів / Франківськ. Міст через Дунай в Русе – 6 євро, платити єврами. В одну сторону вийшло 1240 км. В зворотньому напрямку їхав через паром. ---- Варна – Добрич – Силістра – паром – Слобозія – Урзічені – Бузеу ---- Вийшло 1200 км. Ціна парому (старого) – 35 румунських лей, платити леями. Фактично там є два пароми (новий та старий). Вартість нового 10 євро, в якій валюті оплата не знаю, на нього більше часу відбувається завантаження/розвантаження. На кордоні українські та румунські прикордонники попросили відкрити багажник, але далі нічого не оглядали. Румун запитав чи везу наркотики, зброю? Кажу: - в дома залишив. Посміялися та й поїхав. На румунсько/болгарському кордоні не виходив з машини. Поліції на багато, але кілька патрулів бачив. Ціна бензину в Болгарії – 35 грн/л, в Румунії – 36 грн/л. Може дещо різнитися в залежності від бренду АЗС. Ціна вказана з виписки привату.
  9. Знайдено на просторах інтернету. І таке буває в чистому полі
  10. Щонайменше, це глибина промерзання ґрунту, 80-90 см.
  11. Приватні будинки з умовною висотою до 9 м. можна. ПС Умовна висота за ДБН В.1.1-7 (тобто 3 пов.)
  12. За рулем находился 43-летний киевлянин.
×
×
  • Створити...