Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

Велодорожкам быть!!!

Сообщений в теме: 142

#101 TreNeR

GIANTский сосисочник

• Power users
  • 3 704 сообщений
  • 316 Поддержали
81

Отправлено 13 лютого 2012 - 22:43

Просмотр сообщенияAtarax (13 лютого 2012 - 22:27) писал:

Намба два - щоб підняти це питання на слух громадськості пропоную "Асоціації Велосипедистів Луцька" провести соц. опитування жителів міста і вияснити в "простих" людей їхню думку щодо питання: "Чи потрібні Луцьку велодоріжки?" Результати опитування оприлюднимо і поширимо через місцеві ЗМІ, а також можна буде надіслати "нагору". Як це реалізувати думки є.
Можно попробовать подключить Аверс. Они иногда проводят такие соцопросы в центре города.
где упал, там и финиш

#102 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 13 лютого 2012 - 22:55

Я уже почала втілювати у життя те, що було запропоновано на зустрічі і...стикнулась з проблемою :(
Поспілкувалась з керівником однієї організації і він відповів, що він не має права писати листи такого плану, тому що це може розцінюватись як тиск з його боку (він навіть може довести це на законодавчому рівні).
Не вижу смысла быть несчастной,
Имею наглость быть счастливой!

#103 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 14 лютого 2012 - 08:07

Просмотр сообщенияTreNeR (13 лютого 2012 - 22:43) писал:

Можно попробовать подключить Аверс. Они иногда проводят такие соцопросы в центре города.
Думаю краще щоб це йшло від АВЛ. А Аверс можна було б, та навіть треба! підключити для висвітлення проблеми велодоріжок і звичайно, поширення даних опитування. Якщо маєш зв"язки з ними, переговори.
Изображение

#104 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 14 лютого 2012 - 08:16

Спробувати то можна, але...
ми не раз запрошували Аверс та ВТ на свої спортивні заходи. Минулого року вони жодного разу не приїхати. Потім ми випадково з неофіційних джерел дізнались причину цього. Виявляється, працюють вони тільки тоді, коли це оплачується зацікавленою стороною.
Прийміть це до уваги!

#105 Zevs_Isver

кенолог

• VIP пользователи
  • 11 514 сообщений
  • 832 Поддержали
269

Отправлено 14 лютого 2012 - 08:18

Просмотр сообщенияlilechka (14 лютого 2012 - 08:16) писал:

неофіційних джерел дізнались причину цього. Виявляється, працюють вони тільки тоді, коли це оплачується зацікавленою стороною.
Прийміть це до уваги!
как и остальние СМИ - или сенсация или деньги вперед
Zevs Isver

Поддержали: 1 пользователь:

#106 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 14 лютого 2012 - 08:30

Просмотр сообщенияlilechka (14 лютого 2012 - 08:16) писал:

Спробувати то можна, але...
ми не раз запрошували Аверс та ВТ на свої спортивні заходи. Минулого року вони жодного разу не приїхати. Потім ми випадково з неофіційних джерел дізнались причину цього. Виявляється, працюють вони тільки тоді, коли це оплачується зацікавленою стороною.
Прийміть це до уваги!
Побачимо. АтмАсферу на зйомку в програмі самі запрошували.... Спробуємо. Тема Велодоріжок нова, ще не заїжджена, можливо і захочуть сюжетик намутити.
Изображение

#107 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 14 лютого 2012 - 08:38

І ще на прикладі свого комітету хочу розказати про прийняття проектів в міській раді. Ти пропонуєш класну ідею, тебе підтримують, доносиш її до начальства, обгрунтовуєш її доцільність, начальство підтримує. Отже, ідея схвалена! УРА! На наступному етапі ти кажеш, що потрібно приміром 1000 грн, щоб втілити ідею в життя + організаційна допомога. Начальство довго думає і виносить вердикт: ідея дійсно класна, проте...бла-бла-бла... даємо вам на все 50 грн + допомагаємо з організацією. Ти в шоці від запропонованої суми. Тоді відповідають - шукайте спонсорів!

І у нашому випадку чуда не буде. Потрібно вже починати шукати кошти

Просмотр сообщенияAtarax (14 лютого 2012 - 08:30) писал:

Побачимо. АтмАсферу на зйомку в програмі самі запрошували.... Спробуємо. Тема Велодоріжок нова, ще не заїжджена, можливо і захочуть сюжетик намутити.
На жаль, у нашій державі шоу-бізнес має пріорітетніше місце за спорт

Поддержали: 3 пользователи:

#108 ostapus

Прописаный

• Участники
  • 289 сообщений
  • 163 Поддержали
23

Отправлено 14 лютого 2012 - 09:30

матеріали зустрічі, киньте в нет на ВІП , Волиньньюс, Волинську правду, Сід, 0332 та інші сайти - це пройде без фінансування...
сьогодні вівторок - останній день коли верстаються четвергові газети. ТЕРМІНОВО треба дати коротенькі замітки в редакціїї газет про вчорашню зустріч і питання які обговорювались. Я можу попробувати розмістити у "Віснику". Але треба вже...

Поддержали: 2 пользователи:

#109 odna

Флудилка-говорилка

• Power users
  • 1 928 сообщений
  • 1076 Поддержали
192

Отправлено 14 лютого 2012 - 10:06

Просмотр сообщенияlilechka (13 лютого 2012 - 22:55) писал:

Поспілкувалась з керівником однієї організації і він відповів, що він не має права писати листи такого плану, тому що це може розцінюватись як тиск з його боку (він навіть може довести це на законодавчому рівні).

Я конечно не ориентируюсь ни в законодательствах, ни в бюрократии, но на мой взгляд, мужик перетрудился.
Так любое взаимодействие властей и людей можно расценивать, как давление. А как же тогда власти будут знать, что нужно людям, как они будут нам тогда служить? Мы имеем полное право чего-то просить, а они обязаны, хотя б это читать. Это лично я так понимаю. Я догадываюсь, что в реальности есть ньюансы))
татова доця

#110 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 14 лютого 2012 - 11:48

Просмотр сообщенияodna (14 лютого 2012 - 10:06) писал:

Я конечно не ориентируюсь ни в законодательствах, ни в бюрократии, но на мой взгляд, мужик перетрудился.
Так любое взаимодействие властей и людей можно расценивать, как давление. А как же тогда власти будут знать, что нужно людям, как они будут нам тогда служить? Мы имеем полное право чего-то просить, а они обязаны, хотя б это читать. Это лично я так понимаю. Я догадываюсь, что в реальности есть ньюансы))

Підтримую. Це можна подати під сосусом громадських консультацій. Ми просто знайомимо людей з тими ініціативами, які пропонуємо міськраді для втілення. Це не те, що не можна робити, це необхідно! робити. З іншого боку чи писати лист чи не писати - це рішення самого керівника (чи колективу). А підстава для цього є: офіційне звернення на сайті міської ради до громадян та організацій щодо обговорення схеми велосипедних шляхів. (якщо зараз немає, то завтра точно буде, бо є на це доручення першого заступника).

Перемудрив дядя. Моя порада: не переймайтесь і рухайтесь далі. Таких "дядь" має бути багато.

Атаракс, варіанти супер. Для соцопитування думаю найкраще підійшов би збір підписів, бо навряд чи можна придумати шось сильно мудріше, ніж варіанти "так", або "ні". Тим більше, технічно підписи легше збирати: кожен пройшовся по знайомих півтора десятки і зібрав. Так можна до тисячі підписів зібрати - це багато.

Я сьогодні працюю над листом. Мене не чіпати:)

А по листах алгоритм такий:
- проводьте усну бесіду через знайомих, чи така тема їм цікава взагалі. якщо так - домовляйтесь про зустріч.
- по конкретній установі готуємо пропозиції
- проходить бесіда і пишеться лист.

Шаблон готувати безглуздо, бо листи мають бути різні і пропозиції відрізнятимуться.

Тези для пропозицій:
-вважаємо за доцільне зробити таке
-пропонуємо змінити, додати, забрати те інше
- плануємо долучитись таким і таким чином.

Після успішного усного спілкування пишіть мені в приват, працюватимемо над пропозиціями по кожній оргіназації.
Життя - це боротьба. До обіду борешся із голодом, після обіду - зі сном.

#111 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 14 лютого 2012 - 12:26

До речі. Нам не обовязково пропонувати писати листи на міську раду. Є ініціатор заходів - Асоціація розвитку туризму Волині. Ми розмістимо на сайті АВЛ звернення до громадськості і листи можна готувати на імя голови АРТВ. А організація в свою чергу зробить копії і переадресує їх міській раді іншим листом.
Але краще на міську раду.... АРТВ - це так, для асортименту.

В будь-якому випадку памятайте, це має бути свідома осмислена позиція тих хто готує листи, вони мають розуміти про що йдеться і підтримувати таку ідею. Якщо людина сумнівається, принципово не хоче зрозуміти - не наполягайте. Ми просто спілкуємось і озвучуємо свою точку зору.

#112 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 14 лютого 2012 - 17:04

Просмотр сообщенияodna (14 лютого 2012 - 10:06) писал:

Хм... а організації то різні бувають бувають. Якщо це якась громадська організація чи окремий магазин, то на мою думку проблем з написанням листа не повинно виникнути. Але і до їхньої думки, повірте, прислухаються не дуже. Голос же авторитетної державної структури важить набагато більше!

#113 Lexx_Giant

24.07. Шосейно-МТБ естафета.

• Power users
  • 3 479 сообщений
  • 355 Поддержали
76

Отправлено 14 лютого 2012 - 17:12

Не погоджусь..
Якщо буде багато запитів.. то хоч не хоч.. а реагувати прийдеться.
Road - F.Moser M76
MTB speed - Сarver drift 300 full suspension
MTB tour - Gary Fisher Wahoo

#114 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 14 лютого 2012 - 17:29

Просмотр сообщенияLexx_Giant (14 лютого 2012 - 17:12) писал:

Не погоджусь..
Якщо буде багато запитів.. то хоч не хоч.. а реагувати прийдеться.
Хіба я писала про недієвість великої кількості звернень?
Я про те, що лист від "дяді Васі" може "випадково" загубитись і не дійти за призначенням на відміну від листа, наприклад, від СБУ чи УМВС

#115 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 14 лютого 2012 - 17:44

Дайош лист від СБУ в формі: "якщо до 1.09.2012 не буде велодоріжок - вам 3,14здєц" )))))))))))))
А якщо серйозно, то це питання ще й треба винести у ЗМІ, будь які, інтернет, радіо, тв. Хто з цим може посприяти?
Изображение

#116 Lexx_Giant

24.07. Шосейно-МТБ естафета.

• Power users
  • 3 479 сообщений
  • 355 Поддержали
76

Отправлено 14 лютого 2012 - 18:09

Губиться ВСЕ.. повірте мені на слово............. )))))))
Road - F.Moser M76
MTB speed - Сarver drift 300 full suspension
MTB tour - Gary Fisher Wahoo

#117 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 14 лютого 2012 - 18:20

Просмотр сообщенияlilechka (14 лютого 2012 - 17:29) писал:

Хіба я писала про недієвість великої кількості звернень?
Я про те, що лист від "дяді Васі" може "випадково" загубитись і не дійти за призначенням на відміну від листа, наприклад, від СБУ чи УМВС

не загубиться. приносиш лист в 10 кабінет (якщо від організації) і просиш поставити вхідний номер на копії штамп. Якщо в місячний термін відповіді (реакції) немає - скарга в прокуратору. Який-не-який геморой. Повірте, цього мало хто хоче.

Та й чесно-кажучи не зовсім зрозумів для чого нам листи від УМВС і СБУ. У випадку державних орагнів - це таки да, може сприйматись як тиск.... особливо від СБУ. А з УМВС взагалі окрема історія. Тягар за виконання багатьох обовязків в майбутньому ляже саме на їхні плечі. Гоїшники як-не-як.

Пропоную відразу виключити зі списку державні органи і ті організації, що підпорядковуються або державі або органам самоврядуванню.

#118 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 14 лютого 2012 - 18:27

Просмотр сообщенияdruid (14 лютого 2012 - 18:20) писал:

У випадку державних орагнів - це таки да, може сприйматись як тиск.... особливо від СБУ. А з УМВС взагалі окрема історія. Тягар за виконання багатьох обовязків в майбутньому ляже саме на їхні плечі. Гоїшники як-не-як.
Вчора я спілкувалась з керівником саме такої організації

#119 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 14 лютого 2012 - 18:29

Просмотр сообщенияlilechka (14 лютого 2012 - 18:27) писал:

Вчора я спілкувалась з керівником саме такої організації

Знач ми вчора не договорили. Вибач, що недостатньо зрозуміло висловив свою позицію :-)

#120 laser

Walkie-talkie

• Участники
  • 762 сообщений
  • 265 Поддержали
77

Отправлено 15 лютого 2012 - 13:42

я думаю тут головне зіграють гроші. якшо їх не знайдуть, то який би хороший задум не був, за безплатно ніхто нічого не робитиме.

щодо роботи то треба зразу брати на озброєння цікаві документи європейського проекту PRESTO. на сайті є і нші цікаві брошури. як на мене то їх тре роздруковувати і видавати в руки проектантам-забудовникам. хай читають як біблію.
O68-1O9-42-68 або O93-23-77-977 або ICQ 7557-4555 Изображение

#121 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 15 лютого 2012 - 14:14

Просмотр сообщенияlaser (15 лютого 2012 - 13:42) писал:

я думаю тут головне зіграють гроші. якшо їх не знайдуть, то який би хороший задум не був, за безплатно ніхто нічого не робитиме.

ми про різні речі говоримо. давайте не той-во, не мішати котлети з мухами... бо в принципі так виходить, що після твого посту можна закривати тему і розходитись по домам.

#122 laser

Walkie-talkie

• Участники
  • 762 сообщений
  • 265 Поддержали
77

Отправлено 15 лютого 2012 - 15:38

нівякому разі =) треба відстоювати !
O68-1O9-42-68 або O93-23-77-977 або ICQ 7557-4555 Изображение

#123 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 15 лютого 2012 - 18:25

Перший пішов.

Прикрепленное изображение: lyst04(1).JPG

Прикрепленное изображение: lyst04(2).JPG

Наразі +4 домовленості від Френда.

Памятайте, дедлайн - кінець лютого.

ЗІ. Що там зі збором підписів? Хтось візьметься?

Сообщение отредактировал druid: 15 лютого 2012 - 18:25

Поддержали: 5 пользователи:

#124 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 16 лютого 2012 - 08:09

Друід, напиши в приват в якій то формі має бути, той збір підписів.
Я візьмусь. Думаю кожен повинен як мінімум зібрати підписи в себе на роботі, по колегам. + долучитись до збору підписів на вихідних в місті. Одна людина закохається то роботи
Изображение

#125 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 16 лютого 2012 - 09:39

Просмотр сообщенияAtarax (16 лютого 2012 - 08:09) писал:

Друід, напиши в приват в якій то формі має бути, той збір підписів.
Я візьмусь. Думаю кожен повинен як мінімум зібрати підписи в себе на роботі, по колегам. + долучитись до збору підписів на вихідних в місті. Одна людина закохається то роботи

знайшов в неті.

Конкретні поради щодо заповнення кожної графи підписного листа:
1-а графа - № зробленого запису. У кожному листі своя нумерація підписів.
2-а графа - пишуться цілком прізвище, ім'я і по батькові - не ініціали!
3-я графа – особистий підпис громадянина. Громадянин повинен зробити власний підпис тільки власною рукою! Врахуйте: ніхто - ні дружина, ні мати, ні дочка або син, ні збирач підписів - не повинні заповнювати цю графу за громадянина.
4-а графа – дата підписання (день, місяць і рік).
5-а графа - указуються назва, серія і номер документа, що посвідчує особу громадянина України. - обійдемось без цього.
5-а графа – вказується число, місяць і рік народження громадянина. В осіб до 18 років підписи не приймаються!
6-а графа – пишеться місце постійного проживання громадянина: місто, вулиця, будинок, корпус (якщо мається), квартира (якщо громадянин проживає в багатоквартирному будинку).
Правильність внесених у підписний лист відомостей про громадянина засвідчується винятково особистим підписом громадянина. Усі записи виконуються ручкою без скорочень. Допущена помилка виправляється особою , яка її зробила, у спосіб, який дозволяє прочитати попередній запис, виправлення засвідчується окремим підписом особи, яка зробила. Особа, яка збирала підписи громадян, підписує заповнений підписний лист та проставляє цифрами та прописом кількість зібраних у цьому підписному листі підписів.
Не враховуються підписи
Не враховуються підписи в підписних листах, якщо виявлено: відсутність всіх або окремих відомостей про громадянина, порушено вимоги щодо заповнення, а саме: запис зроблено: не власноручно, не ручкою, із скороченнями, виправлено помилки без можливості прочитати попередній напис, підпис замість громадянина зроблено: іншою особою або особою, що не має права голосу, або особою, що не є мешканцем населеного пункту, де проводиться збір підписів.
Під час збору підписів забороняється:
  • збирати підписи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування.
  • платити коштами, товарами або послугами за підписи на підтримку референдуму.
  • встановлювати обмеження, не передбачені щодо збирання підписів.
Ніхто не має права примушувати громадянина.

В шапці документу "Збір підписів на підтримку створення велосипедної інфраструктури у місті Луцьку"
В нижньому колонтитулі: "збір підписів здійснюється волонтерами з ініціативи громадських орагнізацій Асоціація велосипедистів Луцька та асоціації розвитку туризму Волині".

Шаблон у ворді, або пдф скидаєш тут. Кожен роздрукував по аркушу і збирає.

#126 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 16 лютого 2012 - 10:05

Текст і голосувалка для обговорення. Формуємо пропозиції до обіду. Після обіду, сподіваюсь, голосувалка буде зроблена на сайті АВЛ.

Запрошуємо мешканців, ініціативні групи, організації та установи міста до обговорення Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Луцька.

Концепція розвитку велосипедної інфраструктури являє собою схему вулиць, на яких передбачається створення велосипедних доріжок в рамках капітальної реконструкції вулиць. В перелік входять лише основні вулиці, на яких будуть створюватись повноцінні велосипедні доріжки.
Найголовніші принципи створення схеми велосипедних доріжок:
- актуальність (має розміщуватись у місцях значного переміщення людей)
- цілісність (кожна велосипедна доріжка має бути пов’язаною в цілісну систему)

Основні велосипедні маршрути (магістральні) зв’язують віддалені райони міста із центром. Частина цих маршрутів забезпечують виходи на основні заміські маршрути, що робить велосипедну схему придатною для інтеграції з регіональними велосипедними маршрутами.
Інші велосипедні доріжки, пропоновані у схемі, зв’язують найбільші мікрорайони міста між собою, а також дозволяють здійснювати об’їзд перевантажених центральних вулиць.

Велосипедна інфраструктура створюється з метою збільшення кількості осіб, які використовують велосипед, як щоденний засіб пересування та відпочинку.

Опитування
Питання
Варіанти відповідей
Чи вважаєте ви, що розвинена велосипедна мережа – це ознака європейського міста?
Так, ні, не впевнений
Які у вас стосунки з велосипедом?
Постійно користуюсь, користуюсь періодично, дуже рідко користуюсь, не користуюсь, але планую, стосунки не складаються
З якому метою ви використовуєте, або хотіли б використовувати велосипед
Для щоденних поїздок, для відпочинку, і так і так.
Що заважає вам частіше і зручніше користуватись велосипедом?
Відсутність велосипеда, відсутність велосипедних доріжок, нестача велосипедних парковок
Чи вважаєте ви за доцільне створення велосипедної інфраструктури міста Луцька?
Так, ні, не визначився(лась)
Чого можна досягти, втіливши велосипедну інфраструктуру та збільшивши кількість велосипедистів ?
чистіше повітря, менш завантажені вулиці, більш безпечні вулиці для учасників руху, покращення здоров’я мешканців.
Вкажіть вулиці, на яких вам не вистачає велосипедних доріжок

Назвіть місця, де вам не вистачає велосипедної парковки

Поддержали: 7 пользователи:

#127 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 16 лютого 2012 - 16:09

Бланк опитування Прикрепленный файл  Бланк опитування.doc   76,5К   14 Количество загрузок:

п.с.: глянь чи норм
Изображение

#128 Vika

Walkie-talkie

• Участники
  • 801 сообщений
  • 944 Поддержали
166

Отправлено 16 лютого 2012 - 16:19

Просмотр сообщенияAtarax (16 лютого 2012 - 16:09) писал:

Бланк опитування
Druid писав ще: В нижньому колонтитулі: "збір підписів здійснюється волонтерами з ініціативи громадських організацій Асоціація велосипедистів Луцька та асоціації розвитку туризму Волині".
Неможливо завжди бути героєм, але завжди можна залишатися людиною.

#129 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 16 лютого 2012 - 16:32

Завтикав, дякую
виправлений варіант: Прикрепленный файл  Бланк опитування.doc   74,5К   10 Количество загрузок:
Изображение

#130 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 16 лютого 2012 - 16:48

Просмотр сообщенияAtarax (16 лютого 2012 - 16:09) писал:

п.с.: глянь чи норм

нормуль. трохи поправив

качайте тут
Прикрепленный файл  Бланк опитування.doc   54К   30 Количество загрузок:

порядковий номер ставиться від руки тим, хто ставить свій підпис. нумерація для кожного аркушу паперу починається з початку.

Якщо будуть питати "навіщо дата народження", кажіть "щоб знати вік", бо нас цікавить позиція дорослих свідомих мешканців, кому за 18.

А в пункті місце проживання бажано, щоб фігурував Луцьк, навіть якщо прописка Китайська.

#131 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 16 лютого 2012 - 16:56

діфото, дайош голосувалку!!!!

#132 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 16 лютого 2012 - 17:08

Всі качаєм бланк збору підписів і підписуємо у всіх колег на роботі, в домашніх, + домашнім по бланку в нагрузку, щоб на своїх роботах попідписували.
В неділю пропоную зібратись в центрі для масового збору підписів. Скажімо на 11:00 біля Лесі. Хто за?
Изображение

#133 maksimoff

Прописаный

• Участники
  • 264 сообщений
  • 112 Поддержали
27

Отправлено 16 лютого 2012 - 19:13

В неділю буду!

#134 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 17 лютого 2012 - 14:28

Відповідь Б. Клімчука під час веб-конференції на питання щодо велосипедної інфраструктури.

Юрій Моклиця, голова громадської організації "Асоціація розвитку туризму Волині":
Шановний Борисе Петровичу.
Як Ви ставитеть до перспективи створення велосипедної інфраструктури в найбільших містах області, зокрема у Луцьку?

Я привіз з собою з Вільнюса старенький радянський спортивний велоcипед, мені його подарували. Маю ті самі проблеми, що й мій візаві. Доводиться вписуватися в існуючий автомобільний рух. Це складно і небезпечно. Може я помиляюся, але велосипедів в містах за роки Незалежності різко поменшало. Автомобілів, навпаки різко побільшало. Завдання на часі. При проектуванні нових доріг та реконструкції
старих в Шацькому районі вже будуємо спеціальні велосипедні доріжки. Думаю, це слід робити містам під час проведення ремонту та реконструкції вулиць. Створювати спеціальну недорогу інфраструктуру в паркових зонах. Як ви зрозуміли, я -- "за". Нині -- це реально!

Цилко тут
http://volynrada.gov...isom-klimchukom

Поддержали: 4 пользователи:

#135 BaBylja

Прописаный

• Участники
  • 224 сообщений
  • 12 Поддержали
0

Отправлено 19 лютого 2012 - 02:02

виникло питання щодо опитуванНЯ
1. Записувати лише тих людей, які прописані у Луцьку, чи також можна тих хто проживає, але не прописаний (у Луцьку) по адресі що вказує?
2. Кому віддавати заповнені бланки опитувань?

#136 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 19 лютого 2012 - 08:18

то що, ми сьогодні збираємо підписи? зголосився тільки Максімов. Більше нікому то не треба?
Изображение

#137 Vika

Walkie-talkie

• Участники
  • 801 сообщений
  • 944 Поддержали
166

Отправлено 24 лютого 2012 - 17:04

Кому і коли можна передати бланк з підписами?

#138 Atarax

Talking box

• Power users
  • 1 470 сообщений
  • 315 Поддержали
58

Отправлено 24 лютого 2012 - 17:37

Мені або прямо Друіду. Або можна повторити збір, якщо на то є потреба...
Изображение

#139 Vika

Walkie-talkie

• Участники
  • 801 сообщений
  • 944 Поддержали
166

Отправлено 27 березня 2012 - 15:52

Щоб не створювати окрему тему. Посміхнула інфо в неті про доріжки в Болгарії. Які-не-які....але офіційно доріжки є :) http://fishki.net/co...t.php?id=110126

#140 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 27 березня 2012 - 15:56

Просмотр сообщенияVika (27 березня 2012 - 15:52) писал:

Щоб не створювати окрему тему. Посміхнула інфо в неті про доріжки в Болгарії. Які-не-які....але офіційно доріжки є :) http://fishki.net/co...t.php?id=110126
Для нас поки що і такі доріжки - мрія!

#141 lilechka

Striven to be happy

• Power users
  • 1 972 сообщений
  • 1075 Поддержали
157

Отправлено 28 березня 2012 - 16:53

Цитата

Вчора перший заступник міського голови Святослав Кравчук провів нараду з питань розвитку велосипедної інфраструктури в місті.
Обговорено можливість облаштування велосипедних доріжок проспектом Волі: від вулиці Шопена до Київського майдану, далі - вулицею Глушець та центральним парком культури і відпочинку імені Лесі Українки.
Дано доручення, проектуючи реконструкцію проспекту Волі, обов’язково передбачити (на тротуарі по правій стороні) розташування велодоріжок та вдосконалити схему руху велосипедистів в Центральному парку з врахуванням будівництва покриття, розмітки та встановлення дорожніх знаків.
Враховуючи інтереси велосипедистів, зараз розробляється схема розміщення велосипедних паркувальних стійок вздовж вулиці Лесі Українки. Вони будуть розміщені орієнтовно в трьох місцях – на початку вулиці, в кінці та біля приміщення Центру надання адміністративних послуг.

Поддержали: 8 пользователи:

#142 druid

Walkie-talkie

• Участники
  • 845 сообщений
  • 209 Поддержали
59

Отправлено 29 березня 2012 - 09:02

Просмотр сообщенияlilechka (28 березня 2012 - 16:53) писал:

Цитата

Вчора перший заступник міського голови Святослав Кравчук провів нараду з питань розвитку велосипедної інфраструктури в місті.
Обговорено можливість облаштування велосипедних доріжок проспектом Волі: від вулиці Шопена до Київського майдану, далі - вулицею Глушець та центральним парком культури і відпочинку імені Лесі Українки.
Дано доручення, проектуючи реконструкцію проспекту Волі, обов’язково передбачити (на тротуарі по правій стороні) розташування велодоріжок та вдосконалити схему руху велосипедистів в Центральному парку з врахуванням будівництва покриття, розмітки та встановлення дорожніх знаків.
Враховуючи інтереси велосипедистів, зараз розробляється схема розміщення велосипедних паркувальних стійок вздовж вулиці Лесі Українки. Вони будуть розміщені орієнтовно в трьох місцях – на початку вулиці, в кінці та біля приміщення Центру надання адміністративних послуг.
Не все так воно оптимістично насправді. Є кулуарна інформація, що проектанти готують відмову (про те, що технічно створення вд на проспекті волі є неможливим). Поки невідомо чим то все закінчиться.

В парку створення вд є більш реальним. Якщо все відбудеться в цьому році так, як казав Кравчук під час наради і так як ми пригляділись з архітектором і директором парку під час виїзної наради - це буде круто.

Поддержали: 4 пользователи:

#143 AK88

Прописаный

• Участники
  • 244 сообщений
  • 72 Поддержали
23

Отправлено 31 березня 2012 - 03:20

Просмотр сообщенияdruid (29 березня 2012 - 09:02) писал:

Просмотр сообщенияlilechka (28 березня 2012 - 16:53) писал:

Цитата

Не все так воно оптимістично насправді. Є кулуарна інформація, що проектанти готують відмову (про те, що технічно створення вд на проспекті волі є неможливим). Поки невідомо чим то все закінчиться.

В парку створення вд є більш реальним. Якщо все відбудеться в цьому році так, як казав Кравчук під час наради і так як ми пригляділись з архітектором і директором парку під час виїзної наради - це буде круто.

Якщо потрібна підтримка з мого боку - деп.звернення/запит/проект рішення міськради, то я готовий допомогти

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право