olun4ik Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:54 #201 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 09:54 Да-да! Я, мо, теж хочу табличку з рекордами Оборди
solnishko Опубліковано 28 Березня, 2013 в 10:12 #202 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 10:12 підтримую все, що ревізор рекомендує і не рекомендує.А от пити каву за двадцять рублів із виглядом повного Іа - то є нормуль???А от Фрєймут у "Карамєлі" понра...))))Кто не понимает логики, обычно не понимает и того, что он ее не понимает. ©
Kusya Опубліковано 28 Березня, 2013 в 10:24 #203 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 10:24 я ще знаю такий успішних і незалежних жінок, сіськами постійно скрізь трясуть
Slavco Опубліковано 28 Березня, 2013 в 10:38 #204 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 10:38 Гетто, чого мовчиш? Твого вентилятора Олюнчик краде
Гетто Опубліковано 28 Березня, 2013 в 12:54 #206 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 12:54 Гетто, чого мовчиш? Твого вентилятора Олюнчик краде у меня закончился лимит постов на сегодня, вот только сейчас 2 штуки добавили дл полшестого вечера. и по теме: а кто воще така эта Олюнчик? Откуда она такая навороченная взялась ? Ой-йОй Шо тО сІ коїться. Побий мнене грім та блискавка. Ото і є гнів ОБОГІВ ОБОРДИ. дА ХОЧ мінус тридцять. То у вас розмір чоловічого достоїнства вимірюється балами репутації віртульного профілю. А мені то єсть якось очєнь сільно пОбоку. Заігралісь ви, гаспада А от пити каву за двадцять рублів із виглядом повного Іа - то є нормуль??? Согласно сегодняшнему курсу валют НБУ 20 рублей это 5, 1796 гривнов, а так, как в нашей стране оплата в гривнах, то филижанка кофе за пятёрку - не так уж и дорого,пачка сигарет дороже стОит!!! Так шо не надо тут ляля!!!! И ещё...Олюнчик, деточка, вимірюється балами репутації віртульного профілю. За каждым виртуальным профилем сидит, как бэ реальный человек, и баллы репутации насчитываются на его баланс, а не на ник с аватаркой... такие дела...
Tolik_lt Опубліковано 28 Березня, 2013 в 14:41 #207 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 14:41 О, вєлікій гуру інтернета...
Otto Kreer Опубліковано 28 Березня, 2013 в 15:04 #208 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 15:04 Ревізор рекомендує ходити в бібліотеки, вчора я був в юнацькій бібліотеці і напевно таки вас бачив за компом в першій прохідній кімнаті ?
Dream Опубліковано 28 Березня, 2013 в 15:27 #209 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 15:27 напевно таки вас бачив їх було двоє - Гетто оффлАйновий і Гетто онлАйновий?
IncvizitoR Опубліковано 28 Березня, 2013 в 15:48 #210 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 15:48 напевно таки вас бачив їх було двоє - Гетто оффлАйновий і Гетто онлАйновий? малувато, там ще його клони мали сидіти поряд
mr_Viper Опубліковано 28 Березня, 2013 в 16:18 #211 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 16:18 То чому ж ви так проти, щоб і рівень наших закладів (не без її участі) сягнув рівня "американських-британських 5-30-річної давнини"??Хочете щоб рівень місцевих закладів сягнув небачених висот, зрівнявся з рівнем кращих столичних ресторанів? Як часто ви будете спроможні відвідати такий заклад? адже ціни там теж будуть відповідні!
SunSeth Опубліковано 28 Березня, 2013 в 16:36 #212 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 16:36 Ревізор рекомендує ходити в бібліотеки, вчора я був в юнацькій бібліотеці і напевно таки вас бачив за компом в першій прохідній кімнаті ?"вчора бачив я собаку, він сидів на повідку. дав я копня йому в сраку, щоб не срав більш у садку" (с) нт
Гетто Опубліковано 28 Березня, 2013 в 17:25 #213 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 17:25 " вчора я був в юнацькій бібліотеці і напевно таки вас бачив за компом в першій прохідній кімнаті ?" меня можно увидить за компом,и не только за ним,в любой из 12 библиотек Луцка,которые имеют статус "міських", и расположены по всем районам города.Например,сегодня я побывал на трёх таких. К тем,что имеют обласной и районный статус, я не принадлежу.Так что это был не я. Там сидят сисадмины,я же библиотекарь. это две разных професии
igorrrko Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:04 #214 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:04 Вова,ти Геній!!! (без літери 'е' і з маленької).Навіть в темах,які тебе ніяким боком не стосуються,ти умудряєшся тролити...Талант. Дочекаєшся,що і кі-ть літер в меседжах обмежать.Без образ,нічого особистого.Але аж надто ти себе піариш.
Гетто Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:48 #215 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:48 дык мы же этот феномен неоднократно обсуждали во многих темах.И,по моему,дошли до мнения,что я, как и сотни других пользователей форума, пишу обычные,не запрещённые правилами посты и коментарии.Но вот почему почти все они становятся очень обсуждаемые, и почему каждый второй считает обязанностью вставить туда свою реплику,а не просто проигнорировать, лично для меня так и остаётся загадкой.И может все эти срачи,холивары, и вообще вся суматоха вокруг моего ника - это не только моя вина? А может моей вины тут почти и нет? га? итак 5 постов, что даст ограничение в к-ве букв? всё равно будут аншлаги.
Slavco Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:51 #216 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:51 Но вот почему почти все они становятся очень обсуждаемые, и почему каждый второй считает обязанностью вставить туда свою реплику,а не просто проигнорировать, лично для меня так и остаётся загадкой. Аура, хуле... Прошу вибачення присутніх тут дам.
solnishko Опубліковано 28 Березня, 2013 в 19:09 #217 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 19:09 Аура, хуле... Прошу вибачення присутніх тут дам. Дами вибачають і кажуть: а от нінада гнать фіалєтову валну на червону ауру))) Ібо взивалі ви і билі услишани: Гетто, чого мовчиш? Твого вентилятора Олюнчик краде
Натало4ка Опубліковано 29 Березня, 2013 в 15:57 #218 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 15:57 Я б за поведінку Ольги Коник у Відні - депортувала б цю панянку і на-віки-вічні заборонила б в'їзд в цю країну. Кожна людина може поводити себе вільно, але не варто забувати, що ти в гостях в країні, де є свої правила поведінки, закони та норми моралі. Говорити про це можна досить багато. Але мені ні Олька та неподобається, ні поведінка її , ні передача. Це повинно бути не шоу - це має санепідемстанція робити, яка чомусь тільки “дань” регулярно збирає “Ревізор” живе тільки за рахунок шуму, а ще дякуючи наглій ведучій яка досить вміло дратує і провокує власників. Вона веде себе зухвало дуже, за що і “получила в дюндєль” у ІФ.
MACCEN Опубліковано 29 Березня, 2013 в 16:11 #219 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 16:11 Нормально вона себе веде, це власників закладів таких, які травлять нас за наші ж гроші садити треба.Зробіть експеримент, прийдіть в будь-який бар чи кафе, і скажіть я хочу прийти до вас на кухню подивитись як готують для мене їжу, може повар перед тип в попі ковиряється, цікаво що вам скажуть чи куди вас пошлють.Взагалі, якби я був власником ресторану я б зробив прозору кухню (на скільки це можливо), щоб повари не бачили відвідувачів, а відвідувачі їх бачили, і щоб був легкий стрес у кухарів, що в будь-який момент відвідувач може зайти на кухню (звичайно помивши перед тим рукм, одяхнувши спец одяг) і побачити як готується їжа. Тоді я впевнений що кухарі б нічого не мутили б собі.А то власник може і нормалбний, тільки не чисті на руку кухарі, і персонал в цілому може бути.
VaLeRa Опубліковано 29 Березня, 2013 в 18:15 #220 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 18:15 MACCEN, якби ти був власником, ти б думав як заробити більше грошей, а не як зробити прозору стелю, щоб всі бачили як ти заробляєш гроші.
Electronshik Опубліковано 29 Березня, 2013 в 18:56 #221 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 18:56 Взагалі, якби я був власником ресторану я б зробив прозору кухню (на скільки це можливо), щоб повари не бачили відвідувачів, а відвідувачі їх бачили... Шось подібне давно зробив макдоналдс, коли у своїх заправочних закусочних зробив видимим процес приготування блюд... і щоб був легкий стрес у кухарів... Не дай Боже! А то замове хтось рибу фугу і уявимо собі як кухар під легким стресом буде її готувати
Electronshik Опубліковано 29 Березня, 2013 в 19:03 #222 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 19:03 На мою думку ці передачи мають як і свої недоліки так і свої переваги. Переваги: розказують людям на що треба звернути увагу. Недоліки: передача може мати заказний характер.І взагалі: ведуча вона що є аудитор чи що? Чи може вона супер фахівець у цих всіх питаннях?Згадую один досить прикольний випадок: колись у передачі "Знак якості" у якомусь суперамаркеті людям пропонували попробувати заправку до борща від відомих українських виробників... намазавши її як масло на скибку хліба! Коментарі як то кажуть зайві, і відповідно реакція людей які пробували це була однозначно негативною. І що ж то за експерти, які навіть не прочитали інструкцію на пакеті від виробника?
Гетто Опубліковано 29 Березня, 2013 в 20:30 #223 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 20:30 якщо хтось мені зараз одним лаконічним (!!!) реченням обоснує,що корисного приносить ця програма, тому оголошу подяку. (Не бійтеся,тролі не можуть мінусовати) Поїхали!
SunSeth Опубліковано 29 Березня, 2013 в 22:30 #224 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 22:30 а ви саочатку сходіть, попробуйте,а потім вирішите, блювати вам чи ні...чи ви теж відноситесь то дої сірої маси, яка не має своєї вдасної думки, а як папуга повторюєте за іншими?ну, як успєхі з комплексними обідами? черги? від відвідувачів нема відбою?
Dream Опубліковано 30 Березня, 2013 в 05:54 #225 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 05:54 якщо хтось мені зараз одним лаконічним (!!!) реченням обоснує,що корисного приносить ця програма, займає мізки, щоб не думали про нашу політику.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.