Перейти до змісту

Ревізор рекомендує

Diss

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 238
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
підтримую все, що ревізор рекомендує і не рекомендує.
А от пити каву за двадцять рублів із виглядом повного Іа - то є нормуль???

А от Фрєймут у "Карамєлі" понра...))))

Кто не понимает логики, обычно не понимает и того, что он ее не понимает. ©

Опубліковано
Гетто, чого мовчиш? Твого вентилятора Олюнчик краде

у меня закончился лимит постов на сегодня, вот только сейчас 2 штуки добавили дл полшестого вечера. :mdr:

и по теме: а кто воще така эта Олюнчик? Откуда она такая навороченная взялась ? :_09:

Ой-йОй Шо тО сІ коїться. Побий мнене грім та блискавка. Ото і є гнів ОБОГІВ ОБОРДИ. дА ХОЧ мінус тридцять. То у вас розмір чоловічого достоїнства вимірюється балами репутації віртульного профілю. А мені то єсть якось очєнь сільно пОбоку. Заігралісь ви, гаспада А от пити каву за двадцять рублів із виглядом повного Іа - то є нормуль???

Согласно сегодняшнему курсу валют НБУ 20 рублей это 5, 1796 гривнов, а так, как в нашей стране оплата в гривнах, то филижанка кофе за пятёрку - не так уж и дорого,пачка сигарет дороже стОит!!! :g05: Так шо не надо тут ляля!!!! :_07:

И ещё...Олюнчик, деточка,

вимірюється балами репутації віртульного профілю.

За каждым виртуальным профилем сидит, как бэ реальный человек, и баллы репутации насчитываются на его баланс, а не на ник с аватаркой... такие дела... :0108:

Опубліковано

Ревізор рекомендує ходити в бібліотеки,

вчора я був в юнацькій бібліотеці і напевно таки вас бачив за компом в першій прохідній кімнаті ?

Опубліковано

То чому ж ви так проти, щоб і рівень наших закладів (не без її участі) сягнув рівня "американських-британських 5-30-річної давнини"??

Хочете щоб рівень місцевих закладів сягнув небачених висот, зрівнявся з рівнем кращих столичних ресторанів? Як часто ви будете спроможні відвідати такий заклад? адже ціни там теж будуть відповідні!

Опубліковано

Ревізор рекомендує ходити в бібліотеки,

вчора я був в юнацькій бібліотеці і напевно таки вас бачив за компом в першій прохідній кімнаті ?

"вчора бачив я собаку, він сидів на повідку. дав я копня йому в сраку, щоб не срав більш у садку" (с) нт

Опубліковано

" вчора я був в юнацькій бібліотеці і напевно таки вас бачив за компом в першій прохідній кімнаті ?"

меня можно увидить за компом,и не только за ним,в любой из 12 библиотек Луцка,которые имеют статус "міських", и расположены по всем районам города.Например,сегодня я побывал на трёх таких.

К тем,что имеют обласной и районный статус, я не принадлежу.Так что это был не я. Там сидят сисадмины,я же библиотекарь. :)

это две разных професии

Опубліковано

Вова,ти Геній!!! (без літери 'е' і з маленької).Навіть в темах,які тебе ніяким боком не стосуються,ти умудряєшся тролити...Талант. Дочекаєшся,що і кі-ть літер в меседжах обмежать.Без образ,нічого особистого.Але аж надто ти себе піариш.

Опубліковано

дык мы же этот феномен неоднократно обсуждали во многих темах.И,по моему,дошли до мнения,что я, как и сотни других пользователей форума, пишу обычные,не запрещённые правилами посты и коментарии.Но вот почему почти все они становятся очень обсуждаемые, и почему каждый второй считает обязанностью вставить туда свою реплику,а не просто проигнорировать, лично для меня так и остаётся загадкой.И может все эти срачи,холивары, и вообще вся суматоха вокруг моего ника - это не только моя вина? А может моей вины тут почти и нет? га?

итак 5 постов, что даст ограничение в к-ве букв? всё равно будут аншлаги.

Опубліковано

Но вот почему почти все они становятся очень обсуждаемые, и почему каждый второй считает обязанностью вставить туда свою реплику,а не просто проигнорировать, лично для меня так и остаётся загадкой.

Аура, хуле... Прошу вибачення присутніх тут дам. :)

Опубліковано
Аура, хуле... Прошу вибачення присутніх тут дам.

Дами вибачають і кажуть: а от нінада гнать фіалєтову валну на червону ауру)))

Ібо взивалі ви і билі услишани:

Гетто, чого мовчиш? Твого вентилятора Олюнчик краде :)

Опубліковано

Я б за поведінку Ольги Коник у Відні - депортувала б цю панянку і на-віки-вічні заборонила б в'їзд в цю країну. Кожна людина може поводити себе вільно, але не варто забувати, що ти в гостях в країні, де є свої правила поведінки, закони та норми моралі.

Говорити про це можна досить багато. Але мені ні Олька та неподобається, ні поведінка її , ні передача. Це повинно бути не шоу - це має санепідемстанція робити, яка чомусь тільки “дань” регулярно збирає

“Ревізор” живе тільки за рахунок шуму, а ще дякуючи наглій ведучій яка досить вміло дратує і провокує власників. Вона веде себе зухвало дуже, за що і “получила в дюндєль” у ІФ.

Опубліковано

Нормально вона себе веде, це власників закладів таких, які травлять нас за наші ж гроші садити треба.

Зробіть експеримент, прийдіть в будь-який бар чи кафе, і скажіть я хочу прийти до вас на кухню подивитись як готують для мене їжу, може повар перед тип в попі ковиряється, цікаво що вам скажуть чи куди вас пошлють.

Взагалі, якби я був власником ресторану я б зробив прозору кухню (на скільки це можливо), щоб повари не бачили відвідувачів, а відвідувачі їх бачили, і щоб був легкий стрес у кухарів, що в будь-який момент відвідувач може зайти на кухню (звичайно помивши перед тим рукм, одяхнувши спец одяг) і побачити як готується їжа. Тоді я впевнений що кухарі б нічого не мутили б собі.

А то власник може і нормалбний, тільки не чисті на руку кухарі, і персонал в цілому може бути.

Опубліковано

MACCEN, якби ти був власником, ти б думав як заробити більше грошей, а не як зробити прозору стелю, щоб всі бачили як ти заробляєш гроші.

Опубліковано

Взагалі, якби я був власником ресторану я б зробив прозору кухню (на скільки це можливо), щоб повари не бачили відвідувачів, а відвідувачі їх бачили...

Шось подібне давно зробив макдоналдс, коли у своїх заправочних закусочних зробив видимим процес приготування блюд...

і щоб був легкий стрес у кухарів...

Не дай Боже! А то замове хтось рибу фугу і уявимо собі як кухар під легким стресом буде її готувати :_07:

Опубліковано

На мою думку ці передачи мають як і свої недоліки так і свої переваги. Переваги: розказують людям на що треба звернути увагу. Недоліки: передача може мати заказний характер.

І взагалі: ведуча вона що є аудитор чи що? Чи може вона супер фахівець у цих всіх питаннях?

Згадую один досить прикольний випадок: колись у передачі "Знак якості" у якомусь суперамаркеті людям пропонували попробувати заправку до борща від відомих українських виробників... намазавши її як масло на скибку хліба! Коментарі як то кажуть зайві, і відповідно реакція людей які пробували це була однозначно негативною. І що ж то за експерти, які навіть не прочитали інструкцію на пакеті від виробника?

Опубліковано

якщо хтось мені зараз одним лаконічним (!!!) реченням обоснує,що корисного приносить ця програма, тому оголошу подяку. (Не бійтеся,тролі не можуть мінусовати) :D

Поїхали!

Опубліковано

а ви саочатку сходіть, попробуйте,а потім вирішите, блювати вам чи ні...чи ви теж відноситесь то дої сірої маси, яка не має своєї вдасної думки, а як папуга повторюєте за іншими?

ну, як успєхі з комплексними обідами? черги? від відвідувачів нема відбою?

Опубліковано

якщо хтось мені зараз одним лаконічним (!!!) реченням обоснує,що корисного приносить ця програма,

займає мізки, щоб не думали про нашу політику. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...