Перейти до змісту

Шукаю толкових монтажників ПВХ вікон!

FlyPilot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани, підкажіть контакти хороших монтажників ПВХ конструкцій, будь ласка!!!

Цікавлять досвідчені, перевірені та зі своїм транспортом люди. Або хоч якісь!.. :_02:

Буду дуже вдячний!

Опубліковано

Йдеш на контору яка займається виробництвом-встановленням вікон, бажано перевірену. Робите якусь фіктивну калькуляцію, вони відправляють когось на точні

заміри. Замірювальник приїзджає, а ти з ним домовляєшся про "лєвачок". Він же і транспорт порішає.

Опубліковано

Zheny@, якщо купуєш безпосередньо на заводі який працює лише з фірмочками, то власних монтажників та спец. авто там нема. Але економія суттєва.

Опубліковано

Йдеш на контору яка займається виробництвом-встановленням вікон, бажано перевірену. Робите якусь фіктивну калькуляцію, вони відправляють когось на точні

заміри. Замірювальник приїзджає, а ти з ним домовляєшся про "лєвачок". Він же і транспорт порішає.

Бажаю тобі стати власником підприємства/фірми і щоб по відношенню до неї (фірми) виконувалась твоя порада e40601152d1fb877593e33e8fcbd6a16.gif

2ТС. Особисто я звертався на "Євродек" - (0332) 779701, 77-97-02

Опубліковано
Бажаю тобі стати власником підприємства/фірми і щоб по відношенню до неї (фірми) виконувалась твоя порада

Дякую, і так було б не пагано))). До речі, в них монтажники і так беруть всі ті 5 чи скільки там відсотків за монтаж собі. Фірма не має нічого.

Опубліковано
Бажаю тобі стати власником підприємства/фірми і щоб по відношенню до неї (фірми) виконувалась твоя порада

Дякую, і так було б не пагано))). До речі, в них монтажники і так беруть всі ті 5 чи скільки там відсотків за монтаж собі. Фірма не має нічого.

Ну тоді навіщо спонукати людей до "лівака" ?

Опубліковано

Шановні форумчани, підкажіть контакти хороших монтажників ПВХ конструкцій, будь ласка!!!

Цікавлять досвідчені, перевірені та зі своїм транспортом люди. Або хоч якісь!.. :_02:

Буду дуже вдячний!

Цена вопроса (монтаж окон .... доставка ваша - всё остальное наше)???

Опубліковано

Буду дуже вдячний!

Цена вопроса (монтаж окон .... доставка ваша - всё остальное наше)???

Ціна питання стандартна як по Луцьку- 10% і доставка наші. Хоча краще щоб і доставка за наше бабло була, але ваша. Запропоновані варіанти не годяться, бо цікавлять вільнонайомні монтажники, які б не переманювали клієнтів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...