Перейти до змісту

Попередження про продавця uaft601

laser

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Версія - я продав ізначально робочу железяку, звонить тело - гані бабло, железо спалене. Тоді манібекі до сракі.

Як вам так, не могло статись ? І місяцями я на форум не захожу, і номера міняю бо маю коробочку з запечатаними сімками по 30 грн на рахунку, не доцільно поповнювати....+1000 інших реальних ситуацій, нікакіх атмазок :_02: .

Внатуре, лошня (купили хрень в хрена, плачем форуму які ми пушисті), харе вонять. Пакупайте по прикладу - нравиться товар/ціна то купуйте з 1 оговоркою (вслучає ч/п іпало в смятку). Комусь доходить, хтось посміхнеться....а ось гниль призадумається після профілактики.

А тіпа найти проще некуда....но блін, без лоха жизнь плоха.

Опит нада зарабативать.

З.І. Кстаті Мікс як раз на чай і сходив. Результат не радує.

Опубліковано

VeryFate, ізначально ТС створював тему не поплакатись, а попередити інших, за що йому варто подякувати. Але викладена тобою версія 100% має право на життя, тому, оскільки

...Сума "сдєлкі" 180 гривень, начебто не дуже велика...

, то варто забити на всякі "чаї" і інші способи пошуку справедливості, щоб не було собі дорожче. Негативний досвід також досвід.

Опубліковано

все вірно. дякую за увагу до теми, закривайте цей флуд!

плакатись і ходити клянчити гроші я не збираюсь, рівноцінно як їх і вибивати силою. це занадто банально.

хто хотів допомогти - дякую, але втягувати інших не збираюсь. розберусь сам.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...