Гетто Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 13:39 #26 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 13:39 А тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. и узнать, чи і її власник, має відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області.
Cybervolyn Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 13:43 Автор #27 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 13:43 А тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. и узнать, чи і її власник, має відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області. Не утруждайтесь, езжайте на Винниченка
nickel Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 13:56 #28 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 13:56 Радий за вас, але поки що ніде не бачу підтвердження, що скринька [email protected], як і її власник, має відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області. А тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. Ваше право. Замість того, щоб назвати своє прізвище Ім'я та по-батькові, звання, посаду, кабінет на Вінниченка, 11, стаціонарний телефон, цим самим переконати нас, що ти дійсно з правоохоронних органів, а для самих недовірливих надати цим-самим можливість вживу переконатись, що ти міліціянт, ти перетворюєшся на звичайного бордівського троля. Вітаю з почином! То getto: або... тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. и узнать, що її власник, немає відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області. Писав же цей борець з кіберзлочинністю: будьте уважніші..., щоб не стати жертвою обману. Вот я і бдю.
Гетто Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 14:13 #29 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 14:13 Никель, вот тебе мы и поручим ответственное задание, заехать на Вынныченка, и узнать, как там обстоит дело на самом деле. Если настоящий мент - будем что то решать, если подстава - тоже будем решать. А то ходят тут всякие, все цифри числа Пи запоминают, людей лечат калечат, а потом полотенца куда то исчезают...
Zheny@ Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 14:58 #30 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 14:58 ага, чомусь ніхто не звернувся до адміністрації форуму (із даної установи)... про можливість допомоги.Ой хтось відгребе!
Cybervolyn Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:02 Автор #31 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:02 Радий за вас, але поки що ніде не бачу підтвердження, що скринька [email protected], як і її власник, має відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області. А тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. Ваше право. Замість того, щоб назвати своє прізвище Ім'я та по-батькові, звання, посаду, кабінет на Вінниченка, 11, стаціонарний телефон, цим самим переконати нас, що ти дійсно з правоохоронних органів, а для самих недовірливих надати цим-самим можливість вживу переконатись, що ти міліціянт, ти перетворюєшся на звичайного бордівського троля. Вітаю з почином! То getto: або... тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. и узнать, що її власник, немає відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області. Писав же цей борець з кіберзлочинністю: будьте уважніші..., щоб не стати жертвою обману. Вот я і бдю. Ну, во первых: - вносить свои данные в историю поисковиков как минимум не логично; Во вторых: - что касаемо "тролей" - поменяйте аватарку на реальное фото, а ник на полные анкетные данные, тогда будет повод для разговора, а пока что мы одинаковы. Что касаемо телефона - (0332)74-22-07, Welcome
Cybervolyn Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:05 Автор #32 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:05 ага, чомусь ніхто не звернувся до адміністрації форуму (із даної установи)... про можливість допомоги.Ой хтось відгребе!Не мы должны обращаться к администрации, а они к нам, как это делает аукцион "Аукро"
Гетто Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:10 #33 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:10 вносить свои данные в историю поисковиков как минимум не логично; таки да, то есть, если я лично приду на Вынныченка к вам в кабинет, то вы будете сидеть в маске, на которой будет рисунок аватары, а на бейджике вместо имени и должности будет стоять ваш ник ? или у меня возьмут подписку о неразглашении тайны имени ?
Cybervolyn Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:25 Автор #34 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:25 вносить свои данные в историю поисковиков как минимум не логично; таки да, то есть, если я лично приду на Вынныченка к вам в кабинет, то вы будете сидеть в маске, на которой будет рисунок аватары, а на бейджике вместо имени и должности будет стоять ваш ник ? или у меня возьмут подписку о неразглашении тайны имени ? Разглашать или не разглашать - личное дело каждого, в масках у нас никто не сидит , если придете - вам представятся как положено. Радий за вас, але поки що ніде не бачу підтвердження, що скринька [email protected], як і її власник, має відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області. А тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. Ваше право. Замість того, щоб назвати своє прізвище Ім'я та по-батькові, звання, посаду, кабінет на Вінниченка, 11, стаціонарний телефон, цим самим переконати нас, що ти дійсно з правоохоронних органів, а для самих недовірливих надати цим-самим можливість вживу переконатись, що ти міліціянт, ти перетворюєшся на звичайного бордівського троля. Вітаю з почином! То getto: або... тому краще все-таки сходити на Грибоєдова,2 чи Винниченка,11. и узнать, що її власник, немає відношення до ВБКТЛ УМВС України у Волинській області. Писав же цей борець з кіберзлочинністю: будьте уважніші..., щоб не стати жертвою обману. Вот я і бдю. Ну, во первых: - вносить свои данные в историю поисковиков как минимум не логично; Во вторых: - что касаемо "тролей" - поменяйте аватарку на реальное фото, а ник на полные анкетные данные, тогда будет повод для разговора, а пока что мы одинаковы. Что касаемо телефона - (0332)74-22-07, Welcome Ну ніхріна собі воно тут зареєструвалося 4 дня назад і вказує модераторам які уже на борді 6 рік і зробили для форума багато чого, поміняти аватарку і написати дані свої, а то шо це право людини розголошувати чи не розголошувати свої особисті дані то його не гребе, забаньте його поки не пізно! У Вас у самого 137 сообщений, а что касается бана -- не Вам решать.
Zheny@ Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:28 #35 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:28 я за Оверквотнинг зараз буду по рукам бити
Zheny@ Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:34 #36 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:34 Хлопці були попереджені, не послухалися.Обом до завтра.
Гетто Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:42 #37 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:42 всё, можна выключаты комп, и собираться до хаты. "На сегодня новостей больше нет", сказал Иван Демидов зрителям Музообоза, разбрасывая по студии листки с текстовкой
Zheny@ Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:48 #38 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:48 weerds, потерти і закрити - завжди встигнеться.
nickel Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:57 #39 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 15:57 Ну, во первых:- вносить свои данные в историю поисковиков как минимум не логично;Во вторых:- что касаемо "тролей" - поменяйте аватарку на реальное фото, а ник на полные анкетные данные, тогда будет повод для разговора, а пока что мы одинаковы.Что касаемо телефона - (0332)74-22-07, WelcomeМи далеко не однакові. Багато хто на цьому форумі мене не тільки бачив особисто, а й знають мої телефони, ПІБ та інші контактні дані та адресу проживання. Хоча я лише звичайна фізична особа, громадянин. На відміну від мене, ти себе позиціонуєш як міліціонер, при виконанні службових обов'язків (боротьба з кіберзлочинністю і т.д.), тому, як мінімум, ти повинен представитись: назвати ПІБ, звання, посаду. А ми зможемо це перевірити на Винниченка, 11. І тільки тоді, коли людина з цим ПІБ підтвердить, що це дійсно вона пише на цьому форумі, тільки тоді ми зможемо більш-менш безпечно звертатись до тебе на цю електронну скриньку.Разглашать или не разглашать - личное дело каждого, в масках у нас никто не сидит , если придете - вам представятся как положено.Не "лічноє". Ти - міліціонер, робота міліції є публічною та й Закон про доступ до публічної інформації ніхто не відміняв.
Cybervolyn Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 07:12 Автор #40 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 07:12 Никому ничего доказывать, а особенно сдесь, я не собираюсь, а закон на который Вы так усердно ссылаетесь называется "Про інформацію" , советую почитать .Кому надо - сам придет и все узнает.Странный у нас народ все - таки, человек написал в раздел жалоб в надежде услышать что то полезное для себя, а не тут то было. Практически одно ехидство.Господа Админы, принимайте решение относительно темы.
Lisovic Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 08:17 #41 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 08:17 Cybervolyn Ви привикайте, така вже особливість даного форуму, в будьякій темі де зявляється повод пофлудить, народ активно починає користуватись цим поводом, якщо модери відразу це не зупинять.
Гетто Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 08:37 #42 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 08:37 Cybervolyn Ви привикайте, а шо делать.... шо делать...тут вам не это...
promouterus Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 09:41 #43 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 09:41 давненько таких безглуздих перепалок не було...
nickel Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 09:46 #44 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 09:46 Никому ничего доказывать, а особенно сдесь, я не собираюсь, а закон на который Вы так усердно ссылаетесь называется "Про інформацію" , советую почитать .Кому надо - сам придет и все узнает.Странный у нас народ все - таки, человек написал в раздел жалоб в надежде услышать что то полезное для себя, а не тут то было. Практически одно ехидство.Господа Админы, принимайте решение относительно темы.Закон на який я посилаюсь так і називається "Про доступ до публічної інформації", між іншим "советую почитать", хоча і в Законі "Про інформацію" також є що почитати. "Господа админы" вже давно прийняли рішення щодо таких тем, воно відображено в правилах форуму, також "советую почитать". Хочеш допомогти як міліціонер, то і запроси до себе в кабінет, а не просиш вислати це все на якусь електронну скриньку, відкриту на безкоштовному поштовому сервері, де люба школота це може зробити. Тоді ніхто й не буде сумніватися в щирості твого бажання допомогти, а в разі якихось інсинуацій, людина буде знати на кого писати скаргу в прокуратуру. Сам же пишеш "будьте бдительны". А то коли люди почали бдєть, то ти почав бздєть. Вибачте [форумчани] за каламбурчик.
Zheny@ Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 09:59 #45 Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 09:59 Ну, а тут ми спробуємо добитися правди, хто ж то той Cybervolyn.Розділена тема.
Гетто Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:20 #46 Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:20 Пока что начнём с введения в тему: В Україні створено відділ по боротьбі з кіберзлочинністю
Barugan Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:43 #47 Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:43 відділ боротьби з кіберзлочинністю і мило на gmail? Добре хоч не на mail.ru...... Там тел. десь був зверху, кого питати? Чи запитувати по ніку?
vampirich Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:51 #48 Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:51 Пока что начнём с введения в тему: В Україні створено відділ по боротьбі з кіберзлочинністюВраховуючи нинішню ситцацію, відділ буде займатися виловлюванням тих, хто в інтернетах пише каку про владу?
Гетто Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:58 #49 Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:58 У кого есть реальный повод позвонить? отпишитесь...
promouterus Опубліковано 24 Листопада, 2011 в 07:04 #50 Опубліковано 24 Листопада, 2011 в 07:04 Саме цікаве те, що як тільки поміняли назву теми і більш детально почали обговорювати її Cybervolyn здувся як булька на воді...З.І. напевно вижидає...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.