Перейти до змісту

Зимова рибалка

promouterus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вже всі озера покрились льодом (прибл. 3 см.), чекаємо ще декілька морозних днів і можна відкривати сезон.

Опубліковано

Знайомі сьогодні були на Любязі, лід 3 -4 см. але тримає супер, кльов дуже слабий. Рибаків було 80-100 чол.

Опубліковано
48 минут назад, LAV сказал:

Знайомі сьогодні були на Любязі, лід 3 -4 см. але тримає супер, кльов дуже слабий. Рибаків було 80-100 чол.

Мені писали що тримає лагуна і край малого, а так ні ні.

Завтра не виходить, а в неділю поїду відкривати пінгвінячий сезон 2018

Опубліковано

Аналогічно, хоча, можливо, таки дочекаюся виконання державою закону, виплати відпускних (у відпустці з 2 січня, ну, Кабмін такий Кабмін, плужить, от ДЕ в ЗАКОНІ є слова "початок року"??? (а бакс, ку...ва, росте....)), і таки поїду в понеділок. Плюс ногу скрутив до стану "ходити можу, правцювати - ні".

Питання до юзерів даного костюму - Norfin Extreme 2 вартий купівлі? Ніби як класна штука, але.... На Флагмані є отаке: https://www.flagman.kiev.ua/kostyum-zimniy-gamakatsu-hyper-thermal-suit-khaki/p202254/

Ну, гачки Гамакатсу мені завжди подобалися.... Так ото в роздумах, радьте, аксакали!

Опубліковано
3 годин тому, AgentSmith13 сказано:

Аналогічно, хоча, можливо, таки дочекаюся виконання державою закону, виплати відпускних (у відпустці з 2 січня, ну, Кабмін такий Кабмін, плужить, от ДЕ в ЗАКОНІ є слова "початок року"??? (а бакс, ку...ва, росте....)), і таки поїду в понеділок. Плюс ногу скрутив до стану "ходити можу, правцювати - ні".

Питання до юзерів даного костюму - Norfin Extreme 2 вартий купівлі? Ніби як класна штука, але.... На Флагмані є отаке: https://www.flagman.kiev.ua/kostyum-zimniy-gamakatsu-hyper-thermal-suit-khaki/p202254/

Ну, гачки Гамакатсу мені завжди подобалися.... Так ото в роздумах, радьте, аксакали!

Гачки гамакацу суперові, а костюм все ж таки краще Норфін )) http://norfin.kiev.ua/product_670.html

не особливо відчутна економія (хоча і 100 грн. зараз на дорозі не валяється, я це розумію, але така покупка робиться не на один сезон) ;)

А взагалі, це як вудка, в кожного рибака своя краще в руку лягає :D

Опубліковано
2 годин тому, veter сказано:

Гачки гамакацу суперові, а костюм все ж таки краще Норфін )) http://norfin.kiev.ua/product_670.html

не особливо відчутна економія (хоча і 100 грн. зараз на дорозі не валяється, я це розумію, але така покупка робиться не на один сезон) ;)

А взагалі, це як вудка, в кожного рибака своя краще в руку лягає :D

Якщо цей Гамакатсу Хакі такий же, як і чорний, то буде навпаки - Гамакатсу на голову вищий за Норфін Екстрім 2. 

В Жалніна такий, тільки чорний. Дуже гарно про нього відзивався. Плюс класна підкладка, яку можна носити окремо, як куртку.

Опубліковано

Ну фсьо, балансіри купив, мормишки купив, кози купив, чортиків доуя і трішки, мотиль в холодильнику - коротше піздєсь завтра рибці. Якщо не попливу)))))))

Опубліковано
17 годин тому, Віталій СК сказано:

Якщо цей Гамакатсу Хакі такий же, як і чорний, то буде навпаки - Гамакатсу на голову вищий за Норфін Екстрім 2. 

В Жалніна такий, тільки чорний. Дуже гарно про нього відзивався. Плюс класна підкладка, яку можна носити окремо, як куртку.

Про це якраз я написав, що все залежить від особистих вражень, а взагалі 7/8 вони рівні по характеристикам, а не прям на голову. Можна привести ще 2-3-5 чемпіонів, яким більше подобається Норфін і розвести холівар. Ностити підкладку як куртку - це взагалі якось дико, як на мене, але це лише моя суб'єктивна думка. Хоча з другої сторони Жалнін в зимових видах ловлі (і не тільки) безсумнівно експерт, тому і до його бачення варто прислухатись.

Віталік, краще фотки із рибалки закинь ))

Опубліковано
20 хвилин тому, veter сказано:

Про це якраз я написав, що все залежить від особистих вражень, а взагалі 7/8 вони рівні по характеристикам, а не прям на голову. Можна привести ще 2-3-5 чемпіонів, яким більше подобається Норфін і розвести холівар. Ностити підкладку як куртку - це взагалі якось дико, як на мене, але це лише моя суб'єктивна думка. Хоча з другої сторони Жалнін в зимових видах ловлі (і не тільки) безсумнівно експерт, тому і до його бачення варто прислухатись.

Віталік, краще фотки із рибалки закинь ))

Нема що закидати. Сьогодні на змаганнях Жалнін знову розказував, який класний в нього костюм. А на рахунок підкладки, то ти не так зрозумів, або я не так пояснив.

Там підкладка виконана у вигляді окремої прикольної куртки, в якій не соромно і по місту ходити.

Сьогодні ми під Ковелем дирявили лід на якомусь ставочку. На десять чоловік кіль п'ять зловили.

20180113_153420.thumb.jpg.c67c17500dfc25c3a75e3ae5d8585ccc.jpg

Опубліковано
В 12.01.2018 в 22:58, AgentSmith13 сказал:

Я колись купив Гамакатсу, давно, так давно що й не памятаю коли, помню тільки що долар був по 8, а він мені став в 2100 грн. 

Ну а по темі, костюм БОМБА !!!  Легкий, супер теплий,  практичний, з купою зручних карманів. Єдиний недолік, ну це моя особисто думка, слабкий (немає водовідштовхування) до вологи. Якщо години дві-три сидіти під мрякою, то води втягує добряче.

Тільки в мене чорний колір, з червоними літерами.

Опубліковано
6 годин тому, Саша Иванов сказано:

От то вже тараньки буде)))

Та якої там тараньки, я навіть не знаю, що організатори змагань будуть з нею робити - там три четверті риби верховодка по три грами і окунь по 5-7 грам. Нагодують котів з усього Бахова.

Опубліковано
11 часов назад, Віталій СК сказал:

я навіть не знаю, що організатори змагань будуть з нею робити - там три четверті риби верховодка по три грами і окунь по 5-7 грам.

От через це я ненавиджу змагання.В групах всі такі правильні, аж тошнить, а на ділі гірші браків (це я культурно написав, думаю по іншому). Теремно, Малево - скрізь після змагань плаває дохла риба. Після недавніх змагань в Малево (Віжанський організовував) то взагалі піздц було. 2 пакети бмв повні сміття прямо на столі стояли, миска, вага - все валяється. Пляшки відкриті з спиртним на столі - коротше свинота ще та. 

І всі, сука, ниють то риби нема, то сміття скрізь

Опубліковано
1 година тому, Саша Иванов сказано:

От через це я ненавиджу змагання.В групах всі такі правильні, аж тошнить, а на ділі гірші браків (це я культурно написав, думаю по іншому). Теремно, Малево - скрізь після змагань плаває дохла риба. Після недавніх змагань в Малево (Віжанський організовував) то взагалі піздц було. 2 пакети бмв повні сміття прямо на столі стояли, миска, вага - все валяється. Пляшки відкриті з спиртним на столі - коротше свинота ще та. 

І всі, сука, ниють то риби нема, то сміття скрізь

Ну не знаю, це закрита водойма в приватному секторі. Верховодка якби більша взагалі не росте в природному середовищі, а окунь там тугорослий і його забагато для цієї водойми.

На рахунок змагань і мертвої риби, то на офіційних змаганнях, крім зимових, вся риба зважується і відпускається майже одразу і ніякої шкоди це їй не завдає.

Те, що організовує Віжанський не є офіційним змаганням, а наслідки, про які ти пишеш, хай будуть на совісті Віжанського.

Опубліковано

Був на Чебенях. Почав з балансіра, гокунь сказав ні, кози - те саме. Ну я й не впирався. На мотиль пішла справа. Окунець нормальний, багато потопив. З мінусів - була вкрадена мормишка з 0.10 лєски якимось кабанчиком. Більші окунці сиділи на 2.5 + метри, в березі попадали тільки живці. Лід тонкий, сантиметрів 4, але тримає добре. Дехто по 5 чоловік стояли в кучі, співали)))

Не рекомендується перегляд фото диванним піз@@д@аболам-естетам:D

Спойлер

IMG_3703.thumb.JPG.12c434483e9c3d2d654e9068bcdfd991.JPGIMG_3704.thumb.JPG.049d33070b0f3ba7227335e4c46255ef.JPGIMG_3705.thumb.JPG.410974adbc09c3bcfce7f3cfeaa5b3f0.JPG

Опубліковано

Сьогодні відкривав сезон. Їздили на Хрінники, є промоїни, лід 2 см. в очереті 5 см. полазили по очереті і вирішили міняти місце. Відправились в Усичі. Лід супер 5-6 см. покльовок щучих багато але результату мало, брала невелика 1 кг. максимум. Плотва взагалі в рот води набрала. Були рибаки що ловили окуня на балансіри, брав гарний 200-300 грам. 

Опубліковано
10 часов назад, Саша Иванов сказал:

Там платно зимою? На якому ловили, покажіть на карті

Ціна 10 гривень за жерлиць, хто ловив з вудками - по 50 з чоловіка. В Усичах перед зупинкою на право

IMG_20180115_081658.png

Опубліковано

Вчора 3 12 до 15 був на Ратнівському ставку. Літ тонкий, але тримає. Плотва покльовувала до 14-30, потім забила. В прилові 16 плотичок живцевого розміру+ кілька більших. -5 наноокунів втоплені. Мотиль, мормиха капля чорна, жилка 0,08. Сезон відкритий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...