Перейти до змісту

Зимова рибалка

promouterus

Рекомендовані повідомлення

а власне хто володіє інформацією щодо льоду в лагуні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь

я володію інформацією щодо льоду в лагуні. були там сьогодні. народу багато було вже перед нами. тож не зважаючи на жахливий тріск ми почесали від берега. мені кортіло трофейного окуня і я почав з балди. десь за пів години був перший окунь грам під 200. і все. пробував і блешню, марно. пацани на мормишку зловили теж лише кілька риб. біля дванадцятої ми чухнули в колодеже.

по лагуні що можна сказати. зі слухів хто шарить - той ловить. хтось аж багром брав, а хтось казав що треба було набрати води у ванну і рибалити. багато жерлиць і лід витримує забіги до прапорців. а ще рибалки витягували зілля і збирали там місцеву казявку. на це мабуть клює.

а в колодежах з льодом жопа(як на мене). оглянувши місцину з дороги, вирішили йти на другий став. на березі добряче вагалися. лід десь 5 см. хрускіт після кожного кроку. але головне стартанути. по двоє не збирались і залишилися сухими. плотва відізвалася майже відразу. не шаленно, але цікаво. брала на гру і на стоячку, з дна і в товщі. по кілька десятків зловили. крім 5-6окунців усе плотва. там же на балду і блешню я окуня не впіймав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зваживши сьогодні всі за (небереборне бажання виїхати кудись порибалити мормишкою) і проти (велики сумніви щобо безпечного льду та відмовляння жінки) обрав золоту серединку і в 7ранку поїхав в Прилуцьке.

Заходити на лід реально було страшно, але трохи потюпцювавши на березі і побачивши як місцеві безбоязно шурують на середину озера навіть по двоє, помаленьку почовгав.

Дійшов майже до середини, просвердлив 3 лунки (лід 4-6 см) на безпечній відстані від купки "месних", почав рибалити. З трьох одна лунка відгукнулася, і періодично проскакував окунець, але десь ближче до 9 виблиснуло сонечко, лід почав ще голосніше і наполеглівише нагадувати що на носі весна + 2 дідка з числа месних, з словами "Коля, йоптель, йдемо на НАШІ !!! позавчорашні лунки", забурили мене зі всі сторін, так що й поворухнутися було страшно, плюнув і пішов до берега. Під берегом лід вже прогинався і розходився в різні сторони. Але добрався сухим.

Загалом 1,5 десятка спортивних окунців + хороший настрій + купа адреналіду від льоду !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був у колодежах у п'ятницю. НА перших двох ставах лід небезпечний, вийти на нього не вдавалося. На третьому ставу (той що під Жабчами). Ловились окуні. Лід 4-5 см. пішня прибивала за 1 удар лунку. Окунь стояв нерівномірно і поодиноко. За 3 години піймано 20 хвостів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був сьогодні на рибалці на кар'єрі поблизу Ківерець. Хотів там поставити жерлиці зимою, але не встиг - льоду вже немає, вся водойма повністю відкрита. Приїхав на місце десь біля 15.00. Закинув 3 вудки на живця і почав чекати покльвок. Щука була активна, бо під самим очеретом часто вистрибувала з води, ганяючи мальків. Але всі ці виходи були далеко від мене, живцевою вудкою я туди докинути не міг. Просидівши до 16.15 я взяв до рук спінінга. Почав з віброхвостів із 5 грамовою головкою - вона виявилась затяжкою, бо кожен раз чіпляла зілля. На 3 грамову отримав декілька тичків легеньких, але один удар все-таки був реалізований. Воблери, попери і т.д. не працювали. Поки міняв приманку - чуть не прогавив покльовку на живця. Щука засіклась надійно. Замінив живця, закинув вудку і помітив, що вже сусіднього поплавка немає і жилку тягне від берега. Щучка виявилась маленькою і під час виважування зійшла. Клювало всього хвилин 20 і далі на водоймі все стихло - ні всплеска, ні хвильки, ніби там все вимерло. Отакий то був вечірній вихід щуки. В 17.30 зібрався і поїхав додому. Результат рибалки на фото.

post-11110-0-34786100-1425060540_thumb.j

post-11110-0-61403000-1425060574_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живця де брали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живця де брали?

Живця купив ще осінню, думав буде коли поїздити на щуку, але не судилося. Зберігав цілу зиму в гаражі в підвалі. Сьогодні і на рибалку з'їздив, і карасиків штук 100 амністував :0161: , собі залишив ще штук 30, на пару виїздів вистачить :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вул.Ковельській біля ПАККО ларьочок "жива риба" продається живець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ж ви раніше були? Півміста об*їздив і не знайшов(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ж ви раніше були? Півміста об*їздив і не знайшов(((

А форум для чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

По прогнозу скоро буде лід!!! побачимо який...надійний чи ні????

post-19120-0-78144200-1451477218_thumb.j

post-19120-0-11444100-1451477220_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прогноз погоди радує. Чекаєм лід...

2015-12-301425.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь, поки поіду то встигну подьоргати) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні пінгвіни). Чи є бажаючі на 2.01? Думаю при такій погоді лід уже триматиме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще як і кого.Маю 115кг а ще прибамбаси.?  :unsure:

Ну я полегше буду. Якщо вилазка вдасться то відпишусь що до чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куди плануєте їхати? я 3-го зможу, не знаю тільки куди газувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куди плануєте їхати? я 3-го зможу, не знаю тільки куди газувати...

Завтра в Боремель, якщо не просплю автобус)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мотиля можна буде тільки завтра взяти((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого той мотиль?) Чортик + коза і буде вам щастя ще краще як на мотиля. Вже пару років мотиля не купляю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я надаю перевагу білій (мирній) рибі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя перша щука на жерлиці в цьому році!!!! колега з 15,00 до ночі взяв 2 щучки. Всі приблизно на грам так з 800.

post-19120-0-93085000-1451676071_thumb.j

post-19120-0-83231600-1451676086_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де можна купити живці завтра-післязавтра?

На Варшавці бачила минулого тижня в одному місці по 1 грн. за штучку, але то був якийсь мальок, а не нормальний живець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я надаю перевагу білій (мирній) рибі

На чортика і козу бере ВСЕ. Попробуйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя перша щука на жерлиці в цьому році!!!! колега з 15,00 до ночі взяв 2 щучки. Всі приблизно на грам так з 800.

Де ти лід знайшов?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ти лід знайшов?

В Жидичині на стариці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...