Перейти до змісту

Росія — фашистська держава,

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Говорю як людина яка регулярно попадає на російські новини, а також беру до уваги їх фільми і інше медіа. Звичайно все це ретушується :smile-zachot: , це не значить, що усі поголовно росіяни - самі натуральі фашугі, я говорю про політику країни і нав"язувану ідеологію.

До сих пір гидко від ролика по їхньому тв коли під час газової війни показували хохла з оселедцем жадібно качаючого халявний газ :P , і якийвін був нещасний коли кранік перекрили.

это что за бред?

врядли найдется человек, у которого родственников нет в России. так вот, каждый будет утверждать, что его родичи - нормальные. таким образом, около 2/3 населения северного соседа - родственники наших, отсюда, нормальные.

если ты на каких-то новостях нарвался на неадекват - поменяй сервер новостей.

ну, и подводя итог: бритоголовых нациков и в Украине валом.

кстати, пишучи сюда, разницу хоть народ понимает между нацизмом и фашизмом?

ну а насчет газа - так тут ноги еще от Юли ростут. то, что газ 3,14здили - это факт. если у тебя украдут что-то, ты будешь возмущаться? и Россия возмутилась, что естественно!

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Shura, уважно читай пости перед тим як відповідати, і не настільки емоційно.

Я те і писав, шо не важаю усіх росіян фашистами, в мене в самого купа рідні там, сам я вільно володію як українською так і російською і не маю ніяких негативних антиросійських настроїв.

Дивлюсь я в основному центральні канали( ОРТ, РТР) ті що найбільш підлягають впливу російської "демократії".

Різницю між фашизмом і нацизмом прекрасно розумію, благо політолог мені трохи добавив розуму :)

З газом ситуацію також знаю, але розпалювати нац ворожнечу транслюючи подібні новини це не дуже етично, на мою думку

Опубліковано
Shura, уважно читай пости перед тим як відповідати, і не настільки емоційно.

Я те і писав, шо не важаю усіх росіян фашистами, в мене в самого купа рідні там, сам я вільно володію як українською так і російською і не маю ніяких негативних антиросійських настроїв.

Дивлюсь я в основному центральні канали( ОРТ, РТР) ті що найбільш підлягають впливу російської "демократії".

Різницю між фашизмом і нацизмом прекрасно розумію, благо політолог мені трохи добавив розуму :)

З газом ситуацію також знаю, але розпалювати нац ворожнечу транслюючи подібні новини це не дуже етично, на мою думку

посмотрите правде в глаза: со стороны украинских каналов в сторону России льется больше фекалий.

Опубліковано
Не помічав, наведи приклад, можливо я не ті канали дивлюсь.

любой канал

кроме, пожалуй, Интера

1+1, ICTV etc.

Опубліковано
І "Украина" також? :)

я этот канал не включаю.

мне вообще телевидение радости приносит мало

смотрю в основном спортивные каналы.

или каналы, где фильмы крутят без рекламы

сразу отвечу тем, кто возмутится, "откуда тогда знаешь?!" - новости смотрю :-)

Опубліковано

:)

А я в основному рекламу дивлюсь :)

А російські новини по центральним каналам раджу подивитися, багато нового дізнаєшся про Україну, Грузію і другі неугодні країни.

Головне не слухати те що говорять, а інтонація з якою ця розмова іде, вони ж не будуть прямим текстом говорити, в них там політологи не дурні. Але загальний настрой відеорядом можна задати тільки-так. Вродь нічьо паганого не сказали, а народ вже сам собі додумає, що не сказано було.

Опубліковано

У меня складывается такое впечатление что наши оппоненты, истинно русские россияне:) просто не умеют читать.

Shura, приставка "не" знаешь что означает?:)

врядли найдется человек, у которого родственников нет в России.
У меня нет родственников в России.

Какой сервер новостей? Человек смотрит то что ему предлагают по ТВ, а это такие каналы как ОРТ, РТР, НТВ...

Не мешай красное с теплым. Разговор был вообще не о нациках а о государственной политике.
ну а насчет газа - так тут ноги еще от Юли ростут. то, что газ 3,14здили - это факт. если у тебя украдут что-то, ты будешь возмущаться? и Россия возмутилась, что естественно!

Во первых факты на стол, во вторых «возмущаться» нужно в цивилизованной форме а не размахивать палкой и кричать "ату ату":)

Опубліковано

Вернімося до льотчика. :)

Льотчик - з Івано-Франківщини. Івано-Франківськ - це місто в Україні (колишня Українська РСР). Так що навіть якщо називати льотчика "радянським", то він не перестане бути українцем. "Українець" - це ознака приналежності до нації. "Радянець" - такого поняття немає. "Радянська людина" - це, швидше, приналежність до епохи, але не нації.

Так що льотчик - український.

Тут жора писав:

Летчик был не советским?

Варианты ответа: ДА или НЕТ

Так я скажу таке: не на кожне питання можна відповісти "так" або "ні". От, ґеорґ, скажи - ти перестав дрочити по вечорах на портрет Путіна? ТАК або НІ, будь ласка.

Опубліковано
У меня складывается такое впечатление что наши оппоненты, истинно русские россияне:) просто не умеют читать.

Shura, приставка "не" знаешь что означает?:)

врядли найдется человек, у которого родственников нет в России.

У меня нет родственников в России.

Какой сервер новостей? Человек смотрит то что ему предлагают по ТВ, а это такие каналы как ОРТ, РТР, НТВ...

Не мешай красное с теплым. Разговор был вообще не о нациках а о государственной политике.

Во первых факты на стол, во вторых «возмущаться» нужно в цивилизованной форме а не размахивать палкой и кричать "ату ату":)

1. я знаю значение приставок.

2. у тебя должны быть родственники в России, ты просто о них не знаешь ;-)

3. каждый сам выбирает что смотреть, что читать. если что-то не нравится - не надо это смотреть, чтобы лишний раз не огорчаться.

4. государственная политика России - более конкретная. у нас - ХЗ что к чему. "и нашим и вашим". от этого Россия тоже не в восторге, поскольку Украиной зачастую не выполняются обещания в сторону России, или вообще, при встрече с западными державами, начинают гнать пургу в сторону русских.

5. когда до людей не доходит вербально - надо не то что махать палкой, а этой же палкой давать по рукам и головам. и какие факты надо на стол? факт воровства газа просто на лицо!

Вернімося до льотчика. :)

Льотчик - з Івано-Франківщини. Івано-Франківськ - це місто в Україні (колишня Українська РСР). Так що навіть якщо називати льотчика "радянським", то він не перестане бути українцем. "Українець" - це ознака приналежності до нації. "Радянець" - такого поняття немає. "Радянська людина" - це, швидше, приналежність до епохи, але не нації.

Так що льотчик - український.

Тут жора писав:

Летчик был не советским?

Варианты ответа: ДА или НЕТ

Так я скажу таке: не на кожне питання можна відповісти "так" або "ні". От, ґеорґ, скажи - ти перестав дрочити по вечорах на портрет Путіна? ТАК або НІ, будь ласка.

при поправке с украинского на совецкого, думаю, имелось в виду, что летчик не из УПА.

хехе, УПА на самолетах :)

Опубліковано

Шура. Хто тут писав про льотчиків з УПА? По-твоєму, українці - це ті, хто був в УПА? Ти читати вмієш? Чи чукча не чітатєль, чукча пісатєль?

Опубліковано
Шура. Хто тут писав про льотчиків з УПА? По-твоєму, українці - це ті, хто був в УПА? Ти читати вмієш? Чи чукча не чітатєль, чукча пісатєль?

включаем пространственное мышление!!!

УПА в данном случае обобщение, которое сделано для пояснения слов georg.

он говорил что летчик "советский, а не украинский"

читать я давно умею.

Опубліковано

Вибір що дивитись є завжди, я особисто дивлюсь російські новини для практики, як політологи впливають на свідомість пересічних громадян. Це дуже цікаво і повчально :)

Окей, льотчик - українець, що далі? Як варіант конструктивного, а не деструктивного підходу полягає в тому, що пів України скідується по пару ре і ставить на нашій території три пам"ятники тому ж чуваку. Росія в шоці, ми в виграші.

Хто візьметься? :)

Опубліковано
Окей, льотчик - українець, що далі? Як варіант конструктивного, а не деструктивного підходу полягає в тому, що пів України скідується по пару ре і ставить на нашій території три пам"ятники тому ж чуваку. Росія в шоці, ми в виграші.

Хто візьметься? :)

украинец = национальность :-)

предлагаю сойтись на формулировке, что летчик был из советских войск.

да и зачем скидываться? обещали ж восстановить. а памятник бойцу красной армии поставить на Украине - разве что на восточной.

За те, що він Москву захищав? Ой, не всі візьмуться... :)

то бишь?

а что, надо было только Киверцы защищать?

а дальше - не моя деревня?

Опубліковано
врядли найдется человек, у которого родственников нет в России

в мене, слава Богу, немає і не було родичів в Росії. Всі родичі по лінії матері українці, прізвище Божко і Глинські. Родичі по лінії батькової матері -- чехи. На жаль, з останніми всякий зв'язок втрачений після ВВВ і радянських "резселянь".

Опубліковано
врядли найдется человек, у которого родственников нет в России

в мене, слава Богу, немає і не було родичів в Росії. Всі родичі по лінії матері українці, прізвище Божко і Глинські. Родичі по лінії батькової матері -- чехи. На жаль, з останніми всякий зв'язок втрачений після ВВВ і радянських "резселянь".

а почему "слава Богу"?

Опубліковано
1. я знаю значение приставок.
Да ты че? Как тогда обьяснить выделение красным текста без приставки не?

например так:

не идиот ты, Шура :)

2. у тебя должны быть родственники в России, ты просто о них не знаешь ;-)

Всё ты обо мне знаешь. И может быть место рождения тоже? И фамильное древо моё...

Но если так смотреть, весь мир родственники, конечно. А беларуссия рассея и хохляндия — по определению братья. И никак иначе!

каждый сам выбирает что смотреть, что читать. если что-то не нравится - не надо это смотреть, чтобы лишний раз не огорчаться.
Что называется ему про Фому, он про Ерему. Вопрос стоял в том что вот дескать есть каналы, центральные каналы, и на них зачастую идет украинофобская политинформация она же пропаганда.
4. государственная политика России - более конкретная. у нас - ХЗ что к чему. "и нашим и вашим". от этого Россия тоже не в восторге, поскольку Украиной зачастую не выполняются обещания в сторону России, или вообще, при встрече с западными державами, начинают гнать пургу в сторону русских.

Какого извиняюсь хрена меня должно заботить в востроге ли россия? Есть договора, есть их выполнение вот и всё.

когда до людей не доходит вербально - надо не то что махать палкой, а этой же палкой давать по рукам и головам. и какие факты надо на стол? факт воровства газа просто на лицо!

На каком лицо?

По поводу УПА - точно бред.. и читать ты если и умеешь то толко по слогам :)

Опубліковано
а почему "слава Богу"?

так я ж не москаль! :lol:

от візьмуть нас в ЄС, закриється кордон з Росією, так це ж треба буде візи відкривати, щоб до родичів поїхати! :)

Опубліковано
а почему "слава Богу"?

так я ж не москаль! :lol:

от візьмуть нас в ЄС, закриється кордон з Росією, так це ж треба буде візи відкривати, щоб до родичів поїхати! :)

возьмут? :-)

разве что внуков наших в ЕС возьмут...

я тоже не москаль

это слово вообще имеет значение как "житель Москвы и ближнего окружения"

Опубліковано

это слово имело значение как рекрут из имперской армии, знаток

а сейчас под ним кто чего только не понимает

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...