Перейти до змісту

Євро - 2012

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну от думаю буде дуже радісна новина для всіх любителів футболу

http://hereisthecity...er-goal-that-d/

Пишуть, що Roy Hodgson порадився з командою і вони погодились переграти в п'ятницю ввечері.

Хоча на сайті UEFA тихо, треба чекати офіційних заяв.

Опубліковано

Ну от думаю буде дуже радісна новина для всіх любителів футболу

http://hereisthecity...er-goal-that-d/

Пишуть, що Roy Hodgson порадився з командою і вони погодились переграти в п'ятницю ввечері.

Думаю що це все фігня, такого ніколи не було і навряд чи буде, да і УЄФА на такий крок не пішло б. Якби виграла Україна і пройшла далі, то тоді б Англія просила переграти ще раз, ну типу "вам послугу зробили, давайте і нам зробіть" ^_^

Опубліковано

Ну вам видніше, я вболівальник футболу на рівні "подивився і забув".

Просто цікаво звідки деталізація про точний час матчу і перенесення на день гри з Італією?

P.S фінансова інформація з цього джерела завжди відповідала дійсності.

Опубліковано

Арбитр матча Англия-Украина венгр Виктор Кашшаи больше не будет работать на играх Евро-2012.

Об этом 20 июня во время пресс-конференции в Варшаве заявил глава судейского корпуса УЕФА Пьерлуиджи Коллина.

"Виктор Кашшаи оставляет Евро-2012 - он не получил назначения на матчи плей-офф", - сказал он.

По словам Коллины, гол Девича нужно было засчитывать, а такие ошибки являются большой редкостью.

http://2012.football.ua/news/view/147010.html

Опубліковано

"МВД Украины предупредило арбитра матча Украина – Англия, что если в Украине его убьют, то убийство не засчитают"

Опубліковано

ІМХО за серйозні помилки потрібно дискваліфікувати бригаду судів, тоді інші будуть більш уважно працювати.

А перегравати матч ІМХО немає сенсу, потрібно зробити висновки і готуватись до наступних турнірів.

Опубліковано

Та харош носитись з тим суддею, всьо, проїхали! Життя триває! і Євро-2012 триває!

Я щось вагаюсь між німцями та іспанцями, хто ж мені більше подобається :)

Опубліковано

готовий посперечатися, тобі імпонують Французи

Опубліковано

надіюся все ж що то очепятка і ти обираєш між німкенями та іспанками... :)

Опубліковано
21 червня розпочинає діяти фан-зона Євро 2012 у Луцьку «КІА Фан- фест».

На відкритті дійства 21 червня виступить гурт Танок на Майдані Конґо.

О 21:45 на великому екрані, встановленому на Театральному майдані Ви зможете переглянути матч чвертьфіналу Євро-2012 Чехія-Португалія.

Опубліковано
21 червня розпочинає діяти фан-зона Євро 2012 у Луцьку «КІА Фан- фест».

На відкритті дійства 21 червня виступить гурт Танок на Майдані Конґо.

О 21:45 на великому екрані, встановленому на Театральному майдані Ви зможете переглянути матч чвертьфіналу Євро-2012 Чехія-Португалія.

http://webcamworld.pro/share.php?s=030512115725

Опубліковано

надіюся все ж що то очепятка і ти обираєш між німкенями та іспанками... :)

Ти що, друже! Тема "еротоманія" в сусідній гілці, тому тут я кажу про футбол ;) А щоб мені сподобалися німкені, то я стільки пива мабуть ще ніколи не випивав, по іспанках да, єсть інтєрєсні екземплярчики - 24.jpg

А взагалі в Україні гріх обирати когось крім українок. Але це вже зовсім інша історія, яка мало стосується даного топіка ;))

Опубліковано
Британські рекламники скористалися українським голом

На шпальтах британської газети The Guardian у четвер з'явилась реклама, в якій використано кадр з не зарахованим голом української збірної у ворота англійців.

Про це пише ЖЖ-юзер Марк Григорян.

На фото зображено гол, а внизу написано українською "Вам треба було піти до Specsavers ", а внизу приписка англійською: "Як кажуть в Україні".

Вже під текстом реклами пропонується замовити тест зору.

Як пише видання The Daily Mail, цю рекламу компанія поширила у кількох британських виданнях.

1987436-1.jpg

Компанія Specsavers продає окуляри та контактні лінзи.

Як відомо, після того, як угорський суддя Віктор Кашшаї не зарахував гол у вівторок, з'явилися "фотожаби" із закликом до рефері придбати окуляри та звинувачення в тому, що він сліпий.

Опубліковано

Як "вєлікій Дєнісов" на ТРК "Украина" про ЄВРО розповідає:

Денисов и Блохина: история "Великого позора"

http://www.fcdnipro....2012/06/18/319/

Да ладно вам,шоу як шоу.У нас на тв і таке гів.. показують.Хай собі веселяться люди.А от на рахунок коменторів з Росії це да,там не переплюнеш,набір інформації і роздумів о-го-го.

Опубліковано

Хохо, вже не дочекаюсь завтрашнього матчу! Треба підтримати наших!

Хто не буде на стадіоні, то покричати можна хоча б тут http://www.passion-meter.com - бо ми там треті з кінця :(

вже хоч і не треті, але всеодно пічялька! я би покричала, але не маю вебки ):

Опубліковано

ачєрідной не сухий матч на Євро.Прогнозовано проходять португальці,як і завтра це зроблять німці =)

хоч і чехи молодці,але португальці кращі.

Коментатор видав канєш :_07: "Єрачек проходить двох...як же він їх від єрачив)" (шось типу того)

де поділась тема про фан зону від КІА? Може хто фотки які закине?

Опубліковано

Перший тайм чехи тримались гідно, в другому перевага португальців була настільки явною, що я, при всій своїй не великій любові до Крістіни, мушу визнати, що португальці таки заслужили на цю перемогу і Кріштіану Роналду для цього зробив дуже багато. Хороша, технічна команда, яка заслужила на півфінал, надіюсь, там будуть і іспанці, а це вже буде дуже гарний матч, Роналду, Пепе і Коентрао проти Ін’єсти, Хаві, Фабрегаса - практично Реал-Барса, тільки кілька гравців Реалу на чолі з Касільясом чомусь гратимуть за "барсу" :))

Опубліковано

Я хрєнєю!

Среди фанатов, которые 19 июня в киевской фан-зоне танцевали под выступление певицы Русланы, была организованная группа солдат, привезенная из военной части и одетая в яркий секонд-хенд, в том числе женский.

da400e42f7fab095f3f8095f65b9b91385a7915b.jpg

Повністю + відео - ТУТ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...