Перейти до змісту

Повбивав би

fedor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Гороховские менты сначала пробовали замять ситуэйшн, но на их беду (или на счастье) третий ребенок (который сейчас находится в Луцке в детской больнице) оказался крестным человека с неслабыми связями в вышестоящих органах. Так что того водилу сразу же в обезьянник наш определили ну и головы у некоторых в раене полетят наверное.

Никто не отмажется.

Микс о чм ты говоришь, кто попытается замять такое дело и связи тут не причем, это 2 смерти, 2 смерти маленьких детей. Даже если бы это был бы какойто сын депутата ВР за рулем не замяли бы.

Я говорю о том, что родителям этих самых детей предлагали нефиговые суммы за то, чтоб списать все на несчастный случай...

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а знаєте, на яку фразу жоден з вас не звернув уваги: "Вирішується питання про порушення кримінальної справи", тобто вже скільки днів після трагедії, а питання не вирішилось... От, що страшно! Мені цю ж історію розказувала знайома, яка фактично це все бачила. Знаєте, що перше сказав той алкаш, коли його витягли з машини: "Блін, машину побив!". Він переживав, що машину побив, а не то, що, скотина, задавив двох дітей. Знаєте, я, взагалі, гуманіст, навіть м.яса не їм, але в цьому випадку, я справді згодна з заголовком... А якщо питання не вирішиться законно, організую акцію збору грошей для батьків на найом кілера...

Опубліковано

Это не первый случай в Гороховском раене. Примерно в 98году мент выехал на тротуар и протащил метров 20 по бетонном заборе молодую женщину. Она вроде осталась жива, но травмы были очень серьезные: поломан таз, ноги. Слачай вроде списали на то что якобы в машине лопнула шина...

а знаєте, на яку фразу жоден з вас не звернув уваги: "Вирішується питання про порушення кримінальної справи", тобто вже скільки днів після трагедії, а питання не вирішилось... От, що страшно! Мені цю ж історію розказувала знайома, яка фактично це все бачила. Знаєте, що перше сказав той алкаш, коли його витягли з машини: "Блін, машину побив!". Він переживав, що машину побив, а не то, що, скотина, задавив двох дітей. Знаєте, я, взагалі, гуманіст, навіть м.яса не їм, але в цьому випадку, я справді згодна з заголовком... А якщо питання не вирішиться законно, організую акцію збору грошей для батьків на найом кілера...

Жаль что не успели на месте совершить самосуд...

Опубліковано
Это не первый случай в Гороховском раене. Примерно в 98году мент выехал на тротуар и протащил метров 20 по бетонном заборе молодую женщину. Она вроде осталась жива, но травмы были очень серьезные: поломан таз, ноги. Слачай вроде списали на то что якобы в машине лопнула шина...
А вы не подумали, что это говорит о том, что женщина сама пошла на компромисс и согласилась это замять?... У нас еще люди - большие оригиналы....
Не умер. Я говорил с его крестным. Ребенок жив и выздоравливает.

Ну, слава Богу, значит долго жить будет, раз ему ненароком смерть приписывали :)

Опубліковано

Получит по полной программе... так как многие высокопоставленные чины в области слетят со своих постов, а вновь "прибывшие" уж точно проследят за этим процессом. Тем более что инциндент засветился на всю Украину, да и люди наши уже не те слава Богу, и терпение на пределе. Самосуд вершить нельзя, хотя и нужно было-бы проучить гадину, мы ребята живём в цивилизованном обществе и решать вопросы "каменным методом" нужно только в крайней ситуации... тогда когда его просто напросто отпустят. Хотя если он совестный человек... он себе уже в этой жизни покоя не найдёт, потомучто духовная боль намного больнее проходит чем физическая. Бог его рассудит.

Опубліковано
А вы не подумали, что это говорит о том, что женщина сама пошла на компромисс и согласилась это замять?... У нас еще люди - большие оригиналы....

Я учился в Горохове в техникуме в 1996-1999 годах. Это женщина работала у нас в техникуме. Мент будучи в нетрезвом виде выехал на тротуар, прижал её к забору, и проволок так метров 20. В резутьтате чего она получила серьезные травмы. И сразу по городу разлетелась новость об этом проишествии, и о том что якобы мента отмазивают, говорят что он не виноват, что у него якобы шина лопнула и потому его занесло на тротуар.

Опубліковано
А якщо питання не вирішиться законно, організую акцію збору грошей для батьків на найом кілера...

Ага спочатку всюди засвітиш, а потім кілера наймеш! Чесати язиком всі вміють.

Я за реформи всього державного устрою та нашого життя. Поки не змінемо геть усе (судова, виконавча, законадавча, ну і т.п.) нічого в нас не буде. А самосуд призведе до одного - насилля породжує насилля (перевірено часом). :mdr:

Опубліковано

Менталітет міняти треба! Щоб менти не сучились і народ тонами горілку не споживав! Інша справа, що менталітет така штука що міняється не за рік і не за десять :)

Опубліковано

а вон недавно ...

еду по Богдана Хмельницького ...

обганяет меня А8 ....

с писками в поворот. ... на Кривом Вале его пытаються остановить ГАИ...

чуввак не реагирует ... в газ .. и в поворот к гот. Свитязь ...

дальше по непонятным причинам заехал в тупик к стоянке (за заправкой)...

там и был пойман сотрудниками ГАИ...

и тут каритна :

выходит ГАТОВЫЙ ... толстый дядька ... что то там типо поговорил с ними ... сел в машину ... и поехал дальше ....

я как раз в это время ставил тачку на стоянку ...

Опубліковано
отмажется чел

Сумніваюсь.... Дітей збив простий лейтенант!

Простий участковий не відмажеться!

Справа набула розголошення!

Щоб не полетіли генеральські погони - участкового посядют!

Хоча Шуфрич по своїй лінії дуже строго відреагував... Можуть полетіти не одні погони!

Всетаки, НП (оно же ЧП)

Опубліковано

Тема - "повбивав би"

"Якщо ти не вмієш воскрешати людей, то і не тобі вирішувати кого убивати. Багато з тих, хто в землі, заслуговують на життя більше, ніж ті що ходять по її поверхні" - Дж.Р.Р.Толкіен.

Не дослівно звичайно, але суть зберігається. Яке покарання понесе міліціонер уже зовсім нічого не значить. Це не воскресить дітей і не допоможе батькам.

Я звичайно нікого не виправдовую, але якщо в тому мєнтові є хоч краплика людяності, то зараз він напевно хотів би бути краще десять раз червертованим, ніж сідати за кермо в той день.

Опубліковано
Воно то все так, але з іншого боку, попри всю не любов до всякого роду мусора, мені шкода і того дядечка...ні, я не применшую його вини...але лише хочу сказати, що все ж таки він нікого навмисне не хотів вбивати, так він безвідповідальний, так п яний...і тд...

Але він людина, і всі люди схильні помилятись...і мені шкода, що його помилку, йому вже не простять...

і за смертю отих діток, слідує наступна смерть....оцієї людини...якій просто, вже не дадуть жити по-людськи...

Про який жаль ти можеш говорити?

Це діти!!!

Кожна людина має право на помилку?

Так, має! Коли насправді лопнула шина, коли відмовили гальма, коли заклинило руль, коли хтось підрізав... Але не тоді, коли цю помилку передбачити дуже легко, коли людина була в жопу пяна!

Сісти за руль в такому стані міг лише злочинець! Тим більше, якщо це міліціонер, то йому тоді точно не повинно бути прощення!

Єдині, кого мені шкода, це батьки тих діток, а ще дружина і дитина того вбивці!

Я з правами вже 7 років, але ще жодного разу!

Кожен, хто мене знає, то може підтвердити - за кермом не пью навіть пива! І всім раджу

(хоча ніколи не кажи ніколи і ніколи не зарікайтесь)

Опубліковано

тобто ти впевнений ,що він має померти? готовий натиснути на спусковий гачок? готовий убити?

Тоді ти нічим не кращий за нього. Він убивав, бо він сволота і ідіот, сів пяний за кермо, натис на газ.

Ти хочеш убити, усе усвідомлюючи, будучи при здоровому глузді. Чи не такий же вбивця?

Опубліковано
тобто ти впевнений ,що він має померти? готовий натиснути на спусковий гачок? готовий убити?

Тоді ти нічим не кращий за нього. Він убивав, бо він сволота і ідіот, сів пяний за кермо, натис на газ.

Ти хочеш убити, усе усвідомлюючи, будучи при здоровому глузді. Чи не такий же вбивця?

згадай назву теми - ПОВБИВАВ БИ! а не ВБ'ю!

Я не Бог, щоб вирішувати чи жити йому, але він повинен бути покараний по максимуму!

Опубліковано

Шокуюча стаття з фото.... Я холодний....

Трагедія, що затьмарила всі політичні баталії

Про цю аварію минулого тижня гомоніла вся Волинь. Та що там Волинь: більшість центральних телеканалів країни з неї розпочали у четвер свої випуски новин! П’яний міліціонер на великій швидкості з’їхав з дороги і наїхав на трьох дітей, які грались у піску. «Таврія Славута», якою він керував, після цього збила ворота, врізалась у стовп і зупинилася. Загинуло двоє: чотирирічний Сергійко Волошин і трирічна Юлечка Долганюк…

http://www.pravda.lutsk.ua/?p=2124#more-2124

http://volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=642

http://volyn.com.ua/?rub=33&article=1&arch=642

і нова стаття

http://volyn.com.ua/?rub=8&article=0&arch=

Опубліковано

А я б натиснув... Хоча для нього це було б забагато. Хай піде на зону - це йому буде більшим вироком.

В українському законодавстві злочин скоєнй в станіалкогольного чи наркотичног спяніння наказується сильніше.

Опубліковано

В реальності в нашій долбаній державі все можливо - може і відмазатись, я реально чув про випадки коли платять гроші людям, тип бомжам, алкашам і "діла" вішають на них :) А самосуд в такому випадку виправданий по-моєму на 100 відсотків :P

Опубліковано

Чуваки, ви розвели флейму на цілу гору. А всеодно і завжди буде так - як порішають. Я 10 років крутився в тій каші... я не скажу, хто в цій ситуаціі винен а хто - ні. ОДн роз3,14здяй на тавріі, другий - що дітей до дороги випустив... дітей назад не повернеш...як і спокою тому дільничому. Я скажу так - ви підняли шум що це був міліціонер. З нього зараз (правильно говорилось) зроблять козла відпущення, бо вже УНІАН передавало... а скільки ще жахливіших трагедій сходить з рук всіляким "мажористим" синкам і доцям?! Оцим майбутнім "володарям" наших душ і тіл, по великому рахунку? А може, і серед вас такі є? Слабо комусь (хоча б собі) признатись "за мене тато(мама) порішає"!

Якось чув одну розповідь ображеного "синка". Мовляв, його ДАІ-шники "вздрючили" по повній програмі за те, що він не зупинився на вимогу (жезл) і коли проскакував мимо, щей (цитую) "факю показав".... ще б знав, як воно правильно говриться. ;) Я такого не тільки "вздрючив" а ще й відві би за дерево, і підsрачників надавав... щоб сісти не міг...за кермо. :) І був не раз свідком, як таких "мажорів" "замазували". А ні - або пиши рапорт на звільнення, або роби як скажуть.

Опубліковано
Чуваки, ви розвели флейму на цілу гору. А всеодно і завжди буде так - як порішають. Я 10 років крутився в тій каші... я не скажу, хто в цій ситуаціі винен а хто - ні. ОДн роз3,14здяй на тавріі, другий - що дітей до дороги випустив... дітей назад не повернеш...як і спокою тому дільничому. Я скажу так - ви підняли шум що це був міліціонер. З нього зараз (правильно говорилось) зроблять козла відпущення, бо вже УНІАН передавало... а скільки ще жахливіших трагедій сходить з рук всіляким "мажористим" синкам і доцям?! Оцим майбутнім "володарям" наших душ і тіл, по великому рахунку? А може, і серед вас такі є? Слабо комусь (хоча б собі) признатись "за мене тато(мама) порішає"!

Якось чув одну розповідь ображеного "синка". Мовляв, його ДАІ-шники "вздрючили" по повній програмі за те, що він не зупинився на вимогу (жезл) і коли проскакував мимо, щей (цитую) "факю показав".... ще б знав, як воно правильно говриться. smile.gif Я такого не тільки "вздрючив" а ще й відві би за дерево, і підsрачників надавав... щоб сісти не міг...за кермо. smile.gif І був не раз свідком, як таких "мажорів" "замазували". А ні - або пиши рапорт на звільнення, або роби як скажуть.

:):):naezd:

якщо ти працював в тій сфері то сам "грішив" своїми повноваженнями - навіть не вздумай казати що ні..

.. говориш так ніби нічого страшного не сталося .. ДІТИ гралися у СЕБЕ на подвір*ї!!

Це, врешті решт, страж порядку!!!!!! І він має показувати приклад... Дибілів (що купили права і машину , а їздити не купили) на Мерседесах 600 чи Ауді А8 хватає - вони і є дибіли .. і таких до стінки та :mdr::mdr::mdr:

P.S. - Від нещасного випадку що може трапитися з будь-ким не застрахований ніхто!!! і збити може кожен і збити можуть кожного !!!! ..тут не зарікаються...

Опубліковано

;);):naezd:

якщо ти працював в тій сфері то сам "грішив" своїми повноваженнями - навіть не вздумай казати що ні..

.. говориш так ніби нічого страшного не сталося .. ДІТИ гралися у СЕБЕ на подвір*ї!!

Це, врешті решт, страж порядку!!!!!! І він має показувати приклад... Дибілів (що купили права і машину , а їздити не купили) на Мерседесах 600 чи Ауді А8 хватає - вони і є дибіли .. і таких до стінки та :mdr::mdr::mdr:

P.S. - Від нещасного випадку що може трапитися з будь-ким не застрахований ніхто!!! і збити може кожен і збити можуть кожного !!!! ..тут не зарікаються...

Грішив?... грішив, тільки не повноваженнями. :) Ну кинь в мене камінь. :) Якщо ти признаеш цих "дибілів" на мерсюках і А8, то занчить всьо нормально? :) Не раз доводилося бачити поведінку таких "дебілів"... гірше бидла!!! Я просто бачив, як міліціонерам доводиться працювати...от і все.

От і я кажу - від тюрми і суми не зарікайся... І в даному випадку... ну роздеруть того участкового. І шо? Відведуть душу? А коли б з такого мерсюка вийло мурло і дало бабала сумку, щоб заткнути рота, думаєш не замяв би? Запросто!!! І такі випадки я знаю! Коли слідчі встигали(!) завершити справу на одну ніч, аби ніхто не поддзвонив "зверху", рано-вранці передати в прокуратуру, "підігнати" там, передати в суд і... всьо. Кінчилось. По якійсь причині справу повертають, дзвонять зверху...все... І не раз слухав сповіді міліціонерів, що будь іх воля, відстрелювали б тихенько таких "дебілів"... Згадай той самий фільм "Ворошиловський стріолк". Хто діда "прикрив"? Ото-ж...

Опубліковано

to Gedevan

молодець правду кажеш брате, служити неньці Україні дуже важко і компромісно, і той хто це непробував незрозуміє.

А щодо покидьків, то вони є скрізь, варто лише більш пильно придивитись.

to all:

По даній темі добавляти вже немає що, всі разом намалювали повну картину трагедії. Будьте пильні :P !

Опубліковано
to Gedevan

молодець правду кажеш брате, служити неньці Україні дуже важко і компромісно, і той хто це непробував незрозуміє.

А щодо покидьків, то вони є скрізь, варто лише більш пильно придивитись.

to all:

По даній темі добавляти вже немає що, всі разом намалювали повну картину трагедії. Будьте пильні :) !

Тему цю ніколи і ніхто не обмалює повністю. А бачать лиш те, що показують в ящику чи по радіо гавкають. Я сам був свідком, коли участковий бігав "відмазував" жінку, яка випадково штрикнула ножем пянючого чоловіка. І не тому, що грошей дали, а тому що у тієї жінки троє дітей на руках, а чоловік бухав безбожно і все витягував. І свого-таки добився. І бачив ситуацію, описану мною вище, коли слідаки за одну ніч зробили справу по відморозкам, по яким не те що тюрма...пекло плаче. Поки "криша" мирно спала. Тільки такі дії ніхто і ніде не розглосить, бо тих же міліціонерів позвільняють!

Система, брате... :)

Опубліковано

Чи ви вчорашні, чи сьогоднышні? Де В ЛУЦЬКУ і на ВОЛИНІ ТВЕРЕЗІ мєнти за кермом їздять?? Що і підтверджують тут пости форумчан. ТІльки говорити про це собі дорожче. Ще й брехуном зроблять... А я к Кобра приїздить - то тоді, як помітити можна, крутих машин на вулицях меншаю ..вдвоє-втроє... Ждуть, поки ті виберуться.

Якщо ти водій - то ти ні грама спиртного в рот не візьмеш, як сядеш за кермо. Інакше... "Відмажуть" тебе... На жаль... Всі правила і норми в нас для простих людей, а боссам вони ні до чого.. Але цей дільничий таки до простих відноситься.. Де і коли ГЕНЕРАЛА за таке садили??? От то-то і воно...

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...