Nokian Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 21:22 #26 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 21:22 Ну ,романтика передбачає дещо потім, сильно наїдатись не варто.Краще замовити страви ,які на це дещо впливають.Равлики,мідії і т. д.А ще я би пошукав якого скрипаля,чи саксофоніста, щоб грав протягом вечора лише для вас.Не забуде!
Liberta Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 06:57 #27 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 06:57 Краще замовити страви ,які на це дещо впливають.Равлики,мідії і т. д. я думаю, після глибокої заморозки, а потім розморожування, вони уже ні на що не впливають
kudrom Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 07:00 #28 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 07:00 Ну ,романтика передбачає дещо потім, сильно наїдатись не варто. Ти такими фразами не кидайся, бо зараз борд-тусовка порадників перейде від пункту "Порадьте ресторан" до пункту "Дещо потім"
Otto Kreer Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 07:11 #29 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 07:11 із "Залескі" була ціла історія - Залескі - "это что то особенного!" В принципі інтер"єр, музичне оформлення (джаз) і обслуговування мені сподобалось. Кухня на четвірочку за рахунок надмірного використання всіляких приправ. Порадувало що і власник цього закладу харчується прямо там же, а не у кафе навпроти. В той день він напевно постив і їв деруни недалеко від нас. Здивувало що коли нам з товаришем несли стейки він проводжав поглядом наші страви і аж обернувся подивитись кому ж їх несуть. Чому він так робив я зрозумів коли розплачувався
lilechka Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 07:11 #30 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 07:11 мені сподобалися Ліон (на Львівській)Мені там теж подобається! Смачна кухня та хороше обслуговування. Єдиний недолік, як на мене, місце розташування
snight Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:28 #31 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:28 На Підгаєцькій, де Волиньавтомотосервіс, відкрився новий ресторан Панич. Кухня і інтер'єр мені сподобалися, особливо їхні деруни, м'ясні страви. Ціни порядку Куріня. В 250-300, ви поїсте і вип'єте вина точно.
killabee Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:37 #32 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:37 Панич - не надто (зовсім не) романтичне місце, як на мене.
peterspb Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:38 #33 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:38 Досить пристойний заклад "Хатинка" (під ківерецьким мостом).
LenKa Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:42 #34 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 10:42 Корона - симпатично и очень вкусно, сравнительно дорого (но можно подобрать супер-блюда за неплохую цену), Куринь - обслуживание на высшем уровне, вкусно, сравнительно дорого - более барная, чем ресторанная обстановка,Вогнем та Мечем - новое заведение, цены относительно недорогие - симпатичненько,Ну и конечно необходимо учесть, что любит Ваша половинка (например, пиликанье скрипки меня лично бы убило) - но у каждого есть свои "люблю", "не люблю", "терплю", "обожаю" :-) Так что удачи Вам!Обязательно расскажите потом нам - куда же Вы все-таки ходили и Ваши впечатления.
kvitka_paxnjonza Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 12:44 #35 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 12:44 теж хочу "віддати свій голос" за курінь. дуже приємне обслуговування, дуууууже смачна кухня. ціни, на мою думку, не для "каждоднєвного врємяпріпровождєнія", але як на романтичний вечір то підійде на 100%. гарно вам відпочити і... романтичного продовження вечора
usd1 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 13:31 #36 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 13:31 Куринь, а потом на кофе в Роуз, думаю будет идеальная программа, в 400 грн. можно уложится
MACCEN Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 22:19 #38 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 22:19 Странно, почему у нас нету ресторана человеческого, все какое-то как на меня "не то". Куда бы я лично ходил, если бы была адекватная обстановка и адекватная музыка, где настроено все действительно на романтику, ни тебе "пьяных морд" (могу и сам быть такой вот мордой), так вот таких чтобы туда не пускали Чтобы играл мини оркестр (не пропойцы как некоторые в ресторанчиках у нас в городе)опрятная компания начинающих музыкантов (думаю они все проходят этот этап в жизни), а действительно играли бы нормальную музыку (прошу не пинать, у каждого свое понятие о нормальности, но есть НО), чтобы играла легкая не навязчивая музыка, чтобы обязательно пели в живую, без всякого там подвывания под фанеру. Обязательный дресс-код (брючки, рубашка, туфельки, платье... ну вы поняли). Чтобы действительно можно было окунуться в атмосферу чего-то такого приятного и доброго, и чтобы там не курили в зале, а то придешь потом как скатина прокуренный. И один из факторов - цена чтобы не отпугивала людей. Не факт, что когда дорого - это вкусно, и полезно. И вообще, где просто каждый вечер меняется репертуар всего заведения - меню, повар, и что еще там можно сменить в качестве идеи где взять поваров, так можно в качестве рекламы приглашать из других заведений, например объявляется - сегодня вас обслуживает шеф-повар и его команда из такого-то ресторана, на второй день, другой шеф повар.... ну это идеи разные могут быть... Думаю у кого есть тут деньги на такую идею мою мысль уловил Только уважаемые повара, не рассказывайте тут что мол, кухня другая и сложно привыкнуть и так дальше, сложно готовить... если ты настоящий танцор повар тебе отрезать ничего не придется PS: Вот вы входите в заведение, вас встречает администратор (весь персонал одет под тематику дня), вы садитесь за столик, в зале играет музыка, вам зажигают свечу, вас никто не гонит, по 10 раз не спрашивают что вы будете заказывать, вы знаете что тут адекватные люди, нету "синих морд"... да и самому в таком месте не особо то и "нажратся" захочется, вы знаете что ваш гардероб не будет прокурен... в общем что-то такое хочется... И все в одном месте чтобы не ходить по разным заведениям а приходить в одно место "клуб культурных людей, что ли получается" Где не играют в аристократов, где просто отдыхают... наслаждаются живой музыкой, атмосферой, и окружением... Думаю многим надоела обыденность наших всех заведений...
Yarchik Опубліковано 1 Листопада, 2011 в 05:00 #39 Опубліковано 1 Листопада, 2011 в 05:00 ІМХО, звичайно, але попередній пост - утопія. Причому здебільшого непотрібна.Наприклад,И вообще, где просто каждый вечер меняется репертуар всего заведения - меню, повар, и что еще там можно сменить. в качестве идеи где взять поваров, так можно в качестве рекламы приглашать из других заведений, например объявляется - сегодня вас обслуживает шеф-повар и его команда из такого-то ресторана, на второй день, другой шеф повар.... ну это идеи разные могут быть... Навіщо власнику ХОРОШОГО закладу запрошувати до себе в гості працівників конкурентів, які можуть спеціально робити несмачно? Чому люди, які звикли до стабільного меню, мають прийти в заклад, і взнати, що сьогодні тут меню інше, бо інший шеф-кухар? Чи, може, "чужі" шеф-кухарі відразу зможуть готувати те, що споконвіку було в цьому ресторані? Перепрошую, а як тоді з секретами рецептури?Гадаю, що це - абсолютно непотрібне.Думаю многим надоела обыденность наших всех заведений...Ну да. Хто хоче - гоу в арт-кафе "Стоп-кадр" в "Адреналіні". Там регулярно дні то грузинської, то мексиканської, то ще якоїсь кухні.Тільки щось загальні відгуки про "Стоп-кадр" не дуже... цікаво, чому?Наступне.Чтобы играл мини оркестр (не пропойцы как некоторые в ресторанчиках у нас в городе)опрятная компания начинающих музыкантов (думаю они все проходят этот этап в жизни), а действительно играли бы нормальную музыку (прошу не пинать, у каждого свое понятие о нормальности, но есть НО), чтобы играла легкая не навязчивая музыка, чтобы обязательно пели в живую, без всякого там подвывания под фанеру. Обязательный дресс-код (брючки, рубашка, туфельки, платье... ну вы поняли). Чтобы действительно можно было окунуться в атмосферу чего-то такого приятного и доброго, и чтобы там не курили в зале, а то придешь потом как скатина прокуренный. И один из факторов - цена чтобы не отпугивала людей. Не факт, что когда дорого - это вкусно, и полезно.Оці два бажання точно не взаємопов'язуються."Дорого" - це не лише ціна страви. "Дорого" - це ще й рівень обслуговування, рівень офіціантів, рівень адміністраторів, рівень музикантів, вартість витяжки, якість столових приборів і т.п. Тому вимагати "на рубль", а пропонувати "пять копеек" - це, звичайно, по-нашому, але недоречно.До речі, невже оце И вообще, где просто каждый вечер меняется репертуар всего заведения - меню, повар, и что еще там можно сменить. може коштувати дешево? Отнюдь...Странно, почему у нас нету ресторана человеческого, все какое-то как на меня "не то".От мені цікаво: чим (окрім ціни) не догоджають "Корона Вітовта" і "Курінь"?
aroma Опубліковано 1 Листопада, 2011 в 20:13 Автор #40 Опубліковано 1 Листопада, 2011 в 20:13 Недавно повернулись з ресторану. Проаналізувавши усі поради я вибрав найоптимальниший для першого разу варіант — "Корона Вітовта". Все по порядку. Я, взагалі то, не "ресторанний малий", в костюмах ходити не звик але сьогодні все ж таки одягнув сорочку, штани, туфлі... ну все як має бути. Жінка тоже хвилювалась, тоже перший раз. Як потім виявилось дарма переживали. Зайшли. Перший поверх був повністю вільний, там ми і обосновались. Бо на другому курять. Музика. Спочатку музики не було. Від цього таке відчуття мертвої тиші у великому залі, коли як би боїшся порушити якесь... благоговіння, як у православному храмі. Потім, через хвилин 10-15 включили ледь чутну. Інтер'єр. Моїй дружині не сподобався, відчувала себе не уютно (можливо тому що на першому поверсі). Мені теж так собі, ну я не вредний в цьому плані. Обслуговування. Мені сподобалось. Чемно, привітно. Без зайвого. Три рази міняли прибори. Ненав'язливо офіціант пропонував ще щось замовити (чомусь нагадало макдональдс) Їжа. Мммм, класна. Спочатку нам порадив офіціант салат, один на двох. Потім замовили по блюду. Принесли гарно оформлені, смачні і що саме цікаво багато. Жінка замовляла "Меч" то там принесли нормально м'яса так. Взагалі то наїлись одним блюдом норматєльно. Ціни. Ну да, дорогувато але хтось там казав вище, що 200-250 краще вдома поїсти то нічо подібного: салат, два чая, два блюда, і два десерти обійшлось у 250 грн. При чому якщо взяти два "меча" то буде 200 Запах. Немає там приємного запаху. Якщо принюхатись то можна вловити запах їжі, як і скрізь. Загальне враження. Нормально. В майбутньому потрібно ще десь побувати для порівняння. Дякую за поради. Далі буде. П.С. Жінці вечір сподобався
MACCEN Опубліковано 2 Листопада, 2011 в 10:07 #41 Опубліковано 2 Листопада, 2011 в 10:07 Yarchik - спасибо за парафин но много есть НО )) А це все стереотипи на рахунок "дорого - це класно", і не може бути хорошого обслуговування тому що класне обслуговування це коли дорого. Приклад вам, простий був в Корчмі, сама обиденна забігайловка, прийти просто пожерти. Після риби й пива, принесли тарілочку з лимоном щоб можна було помити руки, щоб руки не штиняли рибою. Таке взагалі рідкість навіть по нашим закладам. На рахунок поварів, які спеціально будуть робити погано і не смачно готувати, то нафіга взагалі вони називаються поварами, таких зрану на рею. Коли все зробити з умом, і правильним підходом то буде нормально. На вкус і цвєт товаришів....
fantazy Опубліковано 2 Листопада, 2011 в 10:23 #42 Опубліковано 2 Листопада, 2011 в 10:23 От відкриєш свій заклад і зробиш там класно і дешево Щоб ціни були як в їдальні, а обслуговування як в Курені.
lexusnaz Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 09:18 #43 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 09:18 як на мене Корона Вітовта - це вже банально, гарна кухня, обслуговування, але не цікаво
searcher Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 09:42 #44 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 09:42 як на мене Корона Вітовта - це вже банально, гарна кухня, обслуговування, але не цікавонебанальною може бути їдальня біля міської ради
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.