Перейти до змісту

Зимою мають буте до -30 градусів?

rogus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Взимку в Україну прийдуть сибірські морози

Зима 2011-2012 в Україні очікується дуже холодною. При цьому синоптики прогнозують багато різких перепадів температур, а вдарити 30-градусні морози можуть уже в середині листопада.

Більше тут

Опубліковано
rogus (Сегодня, 12:36) писал:

Взимку в Україну прийдуть сибірські морозиТьху на тебе. ;) Ти ціни на газ бачив?

бачив! Аж кусаються?

Опубліковано

rogus, а якби статтю дочитали до кінця, то там прочитали б, що:

"Листопадові морози - до 30 градусів, на щастя, прийдуть всього на пару днів. І не на всій території країни, а лише в Сумській, Чернігівській, Харківській, Полтавській областях", - вважають фахівці.
Опубліковано

тут взагалі пишуть інше

Гідрометцентр обіцяє Україні «теплу зиму з небезпечними явищами»

В Україні буде тепла зима з мінливою погодою і великою кількістю небезпечних явищ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник Українського Гідрометцентру Микола КУЛЬБІДА.

“Хоч у грудні температура буде близькою до норми, січень і лютий очікуються теплішими на 1-2 градуси. Важко сказати, наскільки ця аномалія буде значною. Але мінімальні для території України температури (до 40 градусів нижче нуля) дуже малоймовірні”, - сказав М.КУЛЬБІДА.

За його словами, зимовий період розпочнеться у звичні терміни. Характер погоди прогнозується дуже мінливий, із нестійким сніговим покривом і значною кількістю небезпечних явищ, пов’язаних із посиленням швидкості вітру, ожеледдю і налипанням мокрого снігу.

Також М.КУЛЬБІДА констатував, що в Україні триває дуже тепла осінь, однак високі температури і мала кількість опадів спричинили жорстку ґрунтову засуху. За оцінками Гідрометцентру, таких несприятливих для сівби умов не було з 2004 року: ще з серпня середня температура перевищує норму на 5-8 градусів, при цьому змін не очікується до першої декади жовтня.

“Лише на 10-15% території України ґрунти зволожені нормально, тому сівба озимих культур зараз є недоцільною. Більше того, на початку жовтня очікується різке похолодання, тому можливі проблеми із теплозабезпеченням уже посіяних культур”, - зазначив М.КУЛЬБІДА.

так кому вірити?

а вірити треба термометру :), який вісить в Вас за вікном

Опубліковано

невже не помічали що кожного року перед зимою таке пишуть?

це вже стало як прогноз кінця світу, майже кожен тиждень від "передових науковців"...)

Опубліковано

а вони домовляються: от ви, наприклад, обіцяєте люті морози а от ми - тепло і сонце. наступного року міняємось :smile3:

а боятись більше треба глобального похолодання, а не потепління <_<

Опубліковано

От як буває: в статті з топіка інтерв'ю взяли в заступника начальника відділення метеопрогнозування Українського гідрометцентру, а в статті з повідомлення №8 - в начальника українського Гідрометцентру. Мій прогноз: наступна стаття буде про вакантну посаду заступника начальника відділення метеопрогнозування Гідрометеоцентру.

Опубліковано

Комусь потрібно продавати опалювальну техніку...

Мав би я великий бізнес в цьому напрямку - я б арктичні морози прогнозував, до червня :D

Опубліковано

вірити треба народним прикметам

Через глобальне потепління (читай підвищення температури як каталізатор процесів у атмосфері) вони часто не справджуються - сам перевіряв. Повітряні маси стали більш рухливими (як і інші процеси на Землі більш швидкоплинними), тому треба придумувати нові народні прикмети.

І термометр надворі теж добряче бува "чеше". Вірте власним відчуттям як висунете носа надвір. Особисто в мене - якщо соплі в носі замерзають :D - значить спокійно -20 є, а то й холодніше.

Опубліковано

rogus, а якби статтю дочитали до кінця, то там прочитали б, що:

"Листопадові морози - до 30 градусів, на щастя, прийдуть всього на пару днів. І не на всій території країни, а лише в Сумській, Чернігівській, Харківській, Полтавській областях", - вважають фахівці.

Я й написав що мають бути! :P

І тему я не називав листопадові морози -30 градусів :D ?

тут взагалі пишуть інше

Гідрометцентр обіцяє Україні «теплу зиму з небезпечними явищами»

В Україні буде тепла зима з мінливою погодою і великою кількістю небезпечних явищ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник Українського Гідрометцентру Микола КУЛЬБІДА.

“Хоч у грудні температура буде близькою до норми, січень і лютий очікуються теплішими на 1-2 градуси. Важко сказати, наскільки ця аномалія буде значною. Але мінімальні для території України температури (до 40 градусів нижче нуля) дуже малоймовірні”, - сказав М.КУЛЬБІДА.

За його словами, зимовий період розпочнеться у звичні терміни. Характер погоди прогнозується дуже мінливий, із нестійким сніговим покривом і значною кількістю небезпечних явищ, пов’язаних із посиленням швидкості вітру, ожеледдю і налипанням мокрого снігу.

Також М.КУЛЬБІДА констатував, що в Україні триває дуже тепла осінь, однак високі температури і мала кількість опадів спричинили жорстку ґрунтову засуху. За оцінками Гідрометцентру, таких несприятливих для сівби умов не було з 2004 року: ще з серпня середня температура перевищує норму на 5-8 градусів, при цьому змін не очікується до першої декади жовтня.

“Лише на 10-15% території України ґрунти зволожені нормально, тому сівба озимих культур зараз є недоцільною. Більше того, на початку жовтня очікується різке похолодання, тому можливі проблеми із теплозабезпеченням уже посіяних культур”, - зазначив М.КУЛЬБІДА.

так кому вірити?

а вірити треба термометру :), який вісить в Вас за вікном

Да вони й сніг на вихідних 2 тижні тому передавили тільки його не було. :)

Опубліковано

Ну так і перевіримо їх.

Одна деякі з них:

Осінь ясна – зима холодна.

Тепла осінь – на довгу зиму.

Хоча вони рідко справджуються? ^_^

Опубліковано

Ну так і перевіримо їх.

Одна деякі з них:

Осінь ясна – зима холодна.

Тепла осінь – на довгу зиму.

головне весною не забути перевірити)

Хоча вони рідко справджуються? ^_^

Опубліковано
З 7 років мрію потиснути руку тим, хто робить такі точні прогнози погоди на пів року вперед.

А я шию.

Интервью у начальника гидрометцентра:

-Скажите пожалуйста, а как Вы предугадываете погоду. Ну вот например на завтра Вы прогнозировали осадки с вероятность 80%?

-Ну как вам сказать. Вот у нас в отделе 11-ть работников. Так вот 7-мь из них говорят что завтра будеть дождь. Три - что сухо. А один что ему пофиг. :)

Опубліковано

Комусь потрібно продавати опалювальну техніку...

Мав би я великий бізнес в цьому напрямку - я б арктичні морози прогнозував, до червня :D

Чого це комусь? Бордовцям! Кому потрібні тепловентилятори, конвектори чи теплові насоси - звертайтесь :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...