Korting Posted October 18, 2011 at 03:02 PM #1 Posted October 18, 2011 at 03:02 PM Віце-прем'єр-міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає високою ймовірність переорієнтації України на вступ до Митного союзу. Про це чиновник заявив в інтерв'ю газеті День.Зі слів Тігіпка, "якщо від Європейського союзу прозвучать абсолютно чіткі сигнали "ні", то ймовірність переорієнтації на Митний союз досить велика". "Люди, які сьогодні хочуть бачити Україну в Митному союзі, можуть отримати дуже серйозний аргумент на користь тези про те, що треба рухатися в цей союз", - наголосив він.Оцінюючи європейську перспективу України, Тігіпко зауважив: "Щоб наблизитися до ЄС, треба передусім адаптувати вітчизняне законодавство до європейських норм і домовитися про створення зони вільної торгівлі (які ринки відкриваємо і закриваємо для себе і Європи). З моєї точки зору, треба провести всю роботу з адаптації до європейського законодавства, а тоді починати говорити про підписання угоди по ЗВТ з ЄС. Якщо будуть проблеми з демократією, то будемо говорити і про це. Але для мене головне сьогодні, що Україна досі не адаптувала своє законодавство до норм європейського. І тільки після завершення цього кроку можна говорити про наступний".http://news.liga.net/ukr/news/NU115725.htmlЯкийсь чувак, який думає що срати на людину яка знаходиться в бані і не може відповісти це круто, готується виражати респекти.
fenmix Posted October 18, 2011 at 04:07 PM #2 Posted October 18, 2011 at 04:07 PM "Як не срачка, то пердячка"
Dream Posted October 18, 2011 at 05:01 PM #3 Posted October 18, 2011 at 05:01 PM Тігіпко не тільки готується в МС. Він ще головою ПР планує стати... Я веду до того, що "п_здеть - нє мєшкі ворочать".
Korting Posted October 18, 2011 at 05:07 PM Author #4 Posted October 18, 2011 at 05:07 PM Він ще головою ПР планує стати...Ну головою не головою, а якась нова голова їм точно треба. Попереду вибори, підмаляють тигіпка, гарний лозунг, красиво пройде по доріжці перед телекамерою і повалили голоси лохократу...
Dream Posted October 18, 2011 at 05:16 PM #5 Posted October 18, 2011 at 05:16 PM Ти справді віриш що легенда про "молодого політика" знову проканає?. *ironic*
Yarchik Posted October 19, 2011 at 11:46 AM #6 Posted October 19, 2011 at 11:46 AM Якийсь чувак, який думає що срати на людину яка знаходиться в бані і не може відповісти це круто, готується виражати респекти.Щаз. Тиць.ЗІ. Якби ж то в того чувака був час слідкувати за періодами перебування в бані мудаків, які туди регулярно попадають, і в силу цієї прикрої обставини не можуть огризнутися...
IncvizitoR Posted October 20, 2011 at 10:12 AM #7 Posted October 20, 2011 at 10:12 AM підмаляють тигіпка, гарний лозунг, красиво пройде по доріжці перед телекамерою і повалили голоси лохократу... Колись хтось з політиків стверджував що в Україні повторюються політичні події як в Росії лише з відставанням на 1-2 роки. То я вам скажу Тігіпко саме того ж калібру що й Путін з Медвєдєвим. Даже за цією тенденцією в нього є шанси. Думаю на східному чисельному електоральному полі є багато симпатиків маленького "крєпиша" Путіна. А стосовно самого союзу то рекомендую ознайомитись з матеріалом ПОХИЩЕНИЕ ЕВРОПЫ(В.Андреева). Дуже відчувається присмак долі Білорусії.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.