Перейти до змісту

Удача или поражение?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні офіційно представлений вісьмиядерний процесор AMD з новою архітектурою Bulldozer FX-8150

Пропоную ознайомитися і обговорити наступні матерали:

http://www.overclockers.ru/lab/44039/Dolgozhdannyj_Bulldozer_vosem_yader_AMD.html

http://www.fcenter.ru/online.shtml?articles/hardware/processors/32091

Опубліковано

Не айс, звичайно. Але якщо ціна буде прийнятна (а АМД завжди вигравали по співвідношенню ціна/швидкість), то вийде досить непоганий варіант для домашнього компа.

Опубліковано

Мда...

нічого вдалого, зважаючи на ціну понад 230$ за молодшу молель FX 8120 я у ньому не бачу.

Вартував би 170-200$ ціни йому б не було!

А Intel Core i5-2500K теж непогано розганяється - надіюсь деб"ют АМД зіб"є ціну на нього і я його тоді собі дозволю ;)

Мда...

нічого вдалого, зважаючи на ціну понад 230$ за молодшу молель FX 8120 я у ньому не бачу.

Вартував би 170-200$ ціни йому б не було!

А Intel Core i5-2500K теж непогано розганяється - надіюсь деб"ют АМД зіб"є ціну на нього і я його тоді собі дозволю ;)

Опубліковано

Так, 2500К залишається оптимальним і по ціні підбераеться до 200$.

От тільки з мамками не все однозначно - чи брати уцінену Р67 чи Z68.

Опубліковано

Хочу і7. все ж таки, хоча, бачу, що і5 рулить.

Ну як кажуть "сотка зверху" і ти в дамках. :0123:

Опубліковано

Хочу і7. все ж таки, хоча, бачу, що і5 рулить.

А я Audi TT і нафтову свердловину в Іраку :D

Судячи з тих небагатьох відгуків, прихильників у FX-8ххх небагато, чуда не сталося і AMD саме там де себе позиціонує.

і5 рулить :boks:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Потужний процик ПС 3 "Cell Broadband Engine с тактовой частотой 3,2ГГц теоретическая мощность которого составляет два триллиона операций с плавающей точкой в секунду (2.18 TFLOPS)" вже стає неактуальним.

Опубліковано

мій q9300 поки справляється із усім (майже), але відео хочеться кодувати швидше, ніж 12-18-24 години.

аналогично, я до сих пор на Q9300 (с разгоном до 3200Mhz), но i7 уже брать не планирую, подожду следующего года и поколения процессоров. вложение денег в новый серьезный конфиг сейчас не оправдает себя, imho

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...