Panna75 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 20:14 Поділитися #1 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 20:14 Хто сплачував комунальні платежі через інтернет? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kentok Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 20:28 Поділитися #2 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 20:28 Приват 24-газ, світло ,телефон та інет(укртелеком)--до кожної платіжки 1 грн, Мені зручно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 16:20 Поділитися #3 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 16:20 Хто сплачував комунальні платежі через інтернет? Апну питання, бо стало актуальним. На квитанції є вказаний сайт обчислювального центру. Хто вже користувався цим добром??? Бо я вже забембалась в ньому розбиратись, а хочеться добитись істини Вiдгук: Вельмешановний адмiн, сайт повне .... !!! Простiший зробити не пробували?!Вiдповiдь: Шановний, Анонiм! Це не сайт! Якщо Вам потрiбнi картинки i мувiкi - шукайте їх на просторах Iнету. Тут те, ми cподiваємось, що дозволить багатьом, у кого голова не тiльки для того, щоб нею їсти, полегшити оплату комунальних платежiв та контроль за цим. Цей `сайт` точно не для Вас. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 16:45 Поділитися #4 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 16:45 Апну питання, бо стало актуальним.На квитанції є вказаний сайт обчислювального центру.Хто вже користувався цим добром???Так там скрізь пише "Вибачте, сторінка на стадії розробки" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 18:02 Поділитися #5 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 18:02 тіки шо зареєструвався, сформував квитанцію, і дійшов до пункту де можна заплатити. Не платив, бо сьогодні не планував такого :-). Все робить, хоча інтерфейс не дуже дружній, не все зрозумів з першого кліка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 20:57 Поділитися #6 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 20:57 тіки шо зареєструвався, сформував квитанцію, і дійшов до пункту де можна заплатити. Не платив, бо сьогодні не планував такого :-). Все робить, хоча інтерфейс не дуже дружній, не все зрозумів з першого кліка.Коли реєстрували адресу (не користувача) - де брали код? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scabiosa Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 21:54 Поділитися #7 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 21:54 Коли реєстрували адресу (не користувача) - де брали код?Знизу на останній квитанції оплати в банку за компослуги? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 06:11 Поділитися #8 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 06:11 трохи оффтоп: а які банки (крім Привата, бо нервів не вистачає) приймають комунальні платежі і плату за телефон? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 06:18 Поділитися #9 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 06:18 трохи оффтоп: а які банки (крім Привата, бо нервів не вистачає) приймають комунальні платежі і плату за телефон? Надра, але там комісія, здається, 3 грн. за платіжку. Скільки платив, то проблем не було. Ще - Ощадбанк, там як в СРСР - черги і безкоштовно платежі. І ще, здається, Форум приймав плату за телефон. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Victorius Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:16 Поділитися #10 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:16 Я вже встиг скористатися цим сайтом для оплати (в минулому місяці).Все спрацювало нормально.Тільки рахунок за електроенергію не деталізується на стадії оплати (пише просто стільки-то гривень).Потім у квитанції вже розписано, скільки кіловат використаноАле загальна сума чомусь не відповідає ціні на кіловат.Треба буде перевірити цього місяця...На пошту приходить квитанція з електронним підписом.Сайт абсолютно дибільний та не зручний.Але то таке... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vika Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:28 Поділитися #11 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:28 трохи оффтоп: а які банки (крім Привата, бо нервів не вистачає) приймають комунальні платежі і плату за телефон?З тих, що знаю точно: Приват, Ощад, ВТБ, Форум, Кредитпром. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:30 Поділитися #12 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:30 Укргазбанк, БіЗ, Аваль Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
aroma Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:32 Поділитися #13 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:32 «сайт текст по-дибильному написан» Добкин ©Дійсно важко розібратись з першого кліка. Текст на синьому фоні для вбивць, після нього важко дивитись на щось інше.Хоча це прорив для міста, якщо будуть платежі онлайн і можна подивитись свої рахунки по квартирі. Давно хотів шоб в нас таке було.Аби ще дизайнера туди толкового, щоб навів красоту і простоту (в логіці розуміння).П.С. Нашо робити сторінку і писати шо вона в розробці????? ))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vika Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:38 Поділитися #14 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 07:38 Укргазбанк, БіЗ, АвальАваль вже не приймає комуналку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ostapus Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 08:00 Поділитися #15 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 08:00 я на днях платив на поштовому відділенні ... безкоштовно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Panna75 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 20:40 Автор Поділитися #16 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 20:40 Я вже встиг скористатися цим сайтом для оплати (в минулому місяці).Все спрацювало нормально.Тільки рахунок за електроенергію не деталізується на стадії оплати (пише просто стільки-то гривень).Потім у квитанції вже розписано, скільки кіловат використаноАле загальна сума чомусь не відповідає ціні на кіловат.Треба буде перевірити цього місяця...На пошту приходить квитанція з електронним підписом.Сайт абсолютно дибільний та не зручний.Але то таке... Не знаю в кого як, але з мене коли я платив через цей сайт зняло більше грошей як у квитанції. Тобто існує якась комісія, про яку не повідомляється... Я зателефонував в розрахунковий центр і попросив розказати про цю комісію. Відповіді не дали, але сайт закрили на... На скільки мені відомо, коли йде сплата через інтернет комісія не береться... Чи може я не прав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rubak Опубліковано 10 Листопада, 2011 в 11:29 Поділитися #17 Опубліковано 10 Листопада, 2011 в 11:29 Не знаю в кого як, але з мене коли я платив через цей сайт зняло більше грошей як у квитанції. Тобто існує якась комісія, про яку не повідомляється... Я зателефонував в розрахунковий центр і попросив розказати про цю комісію. Відповіді не дали, але сайт закрили на... На скільки мені відомо, коли йде сплата через інтернет комісія не береться... Чи може я не правЗареєестрований в On-line програмі користувач може оплатити комунальні послуги за своїми адресами самостійно, через Інтернет-сервіс ПриватБанку, який є частиною даної On-line програми. Оплата проводиться з будь-якої пластикової картки Клієнта, однією загальною сумою. При цьому зберігається повна конфіденційність інформації як про користувача, так і про його картку (оплата здійснюється на захищених сторінках Інтернет-сервісу оплати ПриватБанку).Оплатити послуги можна як пластиковою карткою ПриватБанку, так і будь-якою іншою пластиковою карткою будь-якого іншого Банку.Оплата карткою ПриватБанку відбувається без додаткової комісії з Клієнта.У разі оплати карткою НЕ ПриватБанку, з Клієнта додатково стягується комісія в розмірі 1,5% від суми платежу.Взято тут Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 10 Листопада, 2011 в 11:51 Поділитися #18 Опубліковано 10 Листопада, 2011 в 11:51 Воно то так, але я, наприклад, так і не розібралась з їх інструкцією. Може хтось детальніше пояснить хто платить через приват24? Приват 24-газ, світло ,телефон та інет(укртелеком)--до кожної платіжки 1 грн, Мені зручно. А вода? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 10 Листопада, 2011 в 13:13 Поділитися #19 Опубліковано 10 Листопада, 2011 в 13:13 незабувайте якщо платите Приватівською кредиткою 4% комісії беруть від суми платежу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
electric Опубліковано 13 Листопада, 2011 в 20:10 Поділитися #20 Опубліковано 13 Листопада, 2011 в 20:10 А ще в Приваті існує сервіс автоматичного списання коштів з картки для оплати ком. платежів. Просто в відділенні зареєструватись треба і далі в відділення ходити не треба . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 19:10 Поділитися #21 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 19:10 Щось страшнувато платити через сайт, де стільки помилок рівня 5-го класу... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 14 Грудня, 2011 в 13:00 Поділитися #22 Опубліковано 14 Грудня, 2011 в 13:00 Після довгих "танців з бубном" в мене таки вдалося оплатити за воду (рішив перевірити на чомусь одному) через сайт обчислювального центру. Тепер можу роздавати консультації Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 14 Грудня, 2011 в 13:11 Поділитися #23 Опубліковано 14 Грудня, 2011 в 13:11 Тепер можу роздавати консультації Роздавай)))Покроково))) плз))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 14 Грудня, 2011 в 15:00 Поділитися #24 Опубліковано 14 Грудня, 2011 в 15:00 0. Вимикаємо вроджену схильність до грамотності, вміння бачити орфографічні помилки і т.д. Краще одразу взяти "бубен" для танців. 1. Відкриваємо браузер Mozilla Firefox. Ви, звичайно, можете спробувати інший, але, наприклад, в моїй Опері поле для введення одного з кодів не відображалось Тому точно можу сказати, що з Мозіллою працює 2. Заходимо на komunal.lutsk.ua. В мене браузер перепитав, чи довіряю я цьому сайту, бо там немає якихось сертифікатів, щиро запевнив браузер, що все добре, сайт надьожний 3. Зліва є блок для входу в програму, так як паролів в вас ще немає, клікаємо по "Реєстрація" 4. Уважно читаємо "Лицензійну угоду" (!), погоджуємося, роблячи вигляд, що читали і щось зрозуміли 5. Вводимо в формочку логін, пароль (2 рази), і-мейл і ПІБ 6. Перевіряємо вказану пошту, там буде шось таке: "Шановний Клиєнт, Тестеренко Іван Іванович ! Даним листом повiдомляємо Вас про те, що Сайтом комунальних платежiв м. Луцька Вас внесено до бази даних користувачiв." - вітаю, ви попали в число "ізбранних"! Але святкувати ще рано. 7. Йдемо по лінку з словами "Так, я бажаю зареєструватись" 8. Буде многабукафф на синьому фоні, з яких не одразу зрозумієш, що в тебе хочуть, а знизу поле для вводу коду, я вводив "код комунальної картки", бо що таке "код реєстрації" не зовсім догнав. Беремо паперову квитанцію про останню оплату, дивимося - зверху пише "Номер комунальної картки" - ото воно і є, вставляємо в поле, далі спитають ще контрольний вапрос по одному з полів квитанції, введіть відповідь і на нього (далі повторно зареєструватися в мене не вийшло, бо 2 рази ввести один код комунальної картки не дозволяє, тому припускаю, що в вас все вдалося і ви таки зареєструвалися) 9. Заходимо на сайт komunal.lutsk.ua зі своїм логіном, паролем і контрольним словом, вам на вказану пошту приходить "сікрєтний пароль" 10. На сайті відображаються ваші адреси з бази даних "Жєк" (!), Особ. рахунок, Прiзвище I.П.-Б. і всяка така фігня - в мене їх дві, бо є ще окремо вода по лічильниках в кухні. 11. Клікаємо 2 рази по потрібній адресі - маємо дані по заборгованості, на сайті пише, що дані оновлюються 2 рази в місяць приблизно 5-го і 20-го числа. 12. Клацаємо по стовпчику "Оплачено" навпроти потрібної статті, напр., "Утримання будинку" - виявляється там є поле для вводу циферок Коли клацаєте там, де вода по лічильнику, збоку випливає чарівне віконечко, де можна ввести показники. 13. Як тільки ввели циферку, вам новий квест - знайти, де підморгує зображення принтера (підказка - дивіться в лівий верхній куточок ) 14. Попадаємо мишкою по прінтеру - і - о чудо! - справа з’явилась табличка "Відкладені квитанції" 15. Клікаємо по кнопочці "Сплатити" на квитанції, яка появилась (ВНІМАНІЄ! Впевніться, що в вашій карточці в "Приват-24" активавані інтернет-платежі, бо в моїй були неактивавані, прийшлося ще погратися з цим, але то сікунда дєла - зайти в перелік карток і зверху там є піктограмка, тільки тре встановити ліміт) 16. Обираємо з переліку "Приватбанк" (перелік складається з ОДНОГО банку, так що вам вдасться ), дивимося в показаних реквізитах чи правильна сума і клікаємо "Оплатити", потім ще раз натискаємо "Продолжить" 17. Вводимо номер картки, дату дії (вказана на картці) і код CW2 (три циферки на папірці з зовнішнього боку картки), клацаємо "підтвердити", вводимо мобільний в форматі +3******* 18. Приходить есемесівка, знову вводимо новий код (а шо дєлать, така процедура...) Тут трохи тре почекати, поки Приват вдуплить, що до нього хтось хоче приєднатися ) 19. Йяяхху!!! Читаєте напис "Оплата прошла успешно", підстрибуєте, танцюєте вже без бубна! Так, вам це вдалося, ви повноцінний користувач передових цифрових технологій! 20. Повертаєтесь на сайт, там квитанція в статусі "Сплачено", згодом вам має прийти смс-ка від Привату, мол, всьо, ок, бабло снято! Отака то фігня, малята Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fantom Опубліковано 25 Січня, 2012 в 13:06 Поділитися #25 Опубліковано 25 Січня, 2012 в 13:06 вот ето мануал )))Європа атдихає!прощє в банк сходити )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.