Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Львівський штрудель

...

Штрудель виявився мало схожим на власне штрудель.

Чомусь згадалася фраза одного хорошого чоловіка: "Луцький паб "Честер" - це справжній англійський паб в уявленні людини, яка ніколи в житті не була в справжньому англійському пабі!"

Так само і "Львівський штрудель". Ще кілька днів тому над цим "Штруделем" висіла вивіска "Шаурмама"... вивіску змінили, а концепцію приготування страв, очевидно, ні.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дивився вчора ревізор по новому каналу) "Чікен хат" рекомендує :0148: Короче на цей раз мене цей випуск просто поразив. Знімався в лютому 2013. Раджу подивитися. http://www.novy.tv/program/10/Revizor/videos

Опубліковано

Дивився вчора ревізор по новому каналу) "Чікен хат" рекомендує :0148: Короче на цей раз мене цей випуск просто поразив. Знімався в лютому 2013. Раджу подивитися. http://www.novy.tv/p.../Revizor/videos

Вже подивилися...обговорення іде ще від учора тут

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Були в неділю в піцерії "Дядя піца". Піца смачна, а обслуговування - жах! Як результат - більше туди не захочеться заходити....

+ 1 за обслуговування

А піца ненайсмачніша у місті

Більше туди теж не підемо

Опубліковано

Піцерія "PRESTO":

- піца нормальна

- ціни адекватні

- обслуговування хороше

- незатишно

- льодяний сік

- музика, яку включили надто голосно (довелось її перекрикувати, щоб поспілкуватись)

Мій вердикт - сходила, побачила і досить з мене :)

Опубліковано

як вам ідея для нових закладів?

http://board.lutsk.u...entry1052816212

ідея хороша, але у нас, де права велосипедистів зневажають (якщо не розумієте про що я, то спробуйте проїхати на велосипеді центральними вулицями міста у години пік), не приживеться

Хіба що це буде заклад, створений велосипедистом, в основному для "своїх"

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На Проспекте Грушевского, 1 (где были Шафы - Купе) освободилось сегодня помещение, говорят, что там будет кафе.

Кто что знает и думает об этом ?

Опубліковано
На Проспекте Грушевского, 1 (где были Шафы - Купе) освободилось сегодня помещение, говорят, что там будет кафе.

Кто что знает и думает об этом ?

Бог в поміч. :)
Опубліковано

Гетто, тема називається "Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку". Що можна сказати про кафе, яке можливо буде відкрите?

Опубліковано

як там на рахунок нової СОЛО на Волі?? Хто був? Як піца?

Офіціантки не сильно досвічені. При мені одному на одного відвідувача вилили бокал пива, а через якийсь час ще одна перевернула піднос з порожнім посудом (на щастя, ніхто вже не постраждав). А на рахунок піцци - не сподобалась, як і в більшості нововідкритих піцерій.

Опубліковано

заклад,де не смердить тютюном

а де зара смердить тютюном? Оо

Скрізь, де є "лєтнікі" :)

Сьогодні на дверях з вулиці у "великий" Майдан побачив табличку "У нас не курять". От тільки не знаю чи їхнього "лєтніка" це стосується чи ні...
Опубліковано

В Ottimo Cibo проблеми з витяжкою, якщо вона там і є (думаю, мусить бути), то недостатньо потужна. Але за їх суші я готова це пробачити :) . Смачніших я поки що в Луцьку не їла.

В Рінзі, те що на Волі спробуй. Я просто в захваті була.

Опубліковано

какби проект севен себе вичерпав, зустрічайте ті ж яйця, в новій упаковці.

декорації інші, суть - та ж сама.

Опубліковано

ну взагалі продали приміщення в якому існував севен у зв'язку з реконструкцією променя, але слова вище в точку

Опубліковано

Сьогодні був в Масці (Старе місто, біля Аптеки-музею), внутрішній інтер'єр під Венецію, все якісно і в стилі химерного будинку. Салат Цезар - щось фантастичне і взагалі кухня дуже смачна, але нема чого експерементувати - двійна Цезаря і заряд на добу:).

Опубліковано

Да, щодо "Маски".

Був там трохи часу назад. Піца готувалася довго, із-за чого тісто було надто сухе і тверде, а листочки базиліка на піці аж обвуглилися... не сподобалася.

А от "крем брюле" в "Масці" - один-в-один як у київському "Prego Cafe". Дуже добре!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...