Jump to content

Діана Арбєніна та гурт «Нічні снайпери» у Луцьку 12 жовтня

MassimoUA

Recommended Posts

Posted

Там навколо артіста ще всякої братії вагон крутиться, а жрать всі хочуть. І продюсєри і стілісти і візажисти і інша наволоч. (Лесь Подерев"янський) Так що усьо нормально. Арбєніна ще нормальна дівка, на фоні тої дешевої попси яка в наше село зазвичай приїздить, імхо.

Posted

але я б її і п`яний не... ну, ви поняли. А ще й за 150 грн?

Арбєніна ще нормальна дівка, на фоні тої дешевої попси яка в наше село зазвичай приїздить, імхо.

та вона для наших міщан більше відома, як тьотка із журі не-пам`ятаю-якого чергового конкурсу талантів, а не тіпа ніна хаген.

Posted

Ну, вибач, кого би ти п"яний ... ну ми поняли, це твоя особиста справа, але ж на концерти ніби не для того ходять. )

Я взагалі то не знаю точно, але на якогось козловського квитки не дешевші напевне, і нічо, народ хаваєт!

Posted

Ну, вибач, кого би ти п"яний ... ну ми поняли, це твоя особиста справа, але ж на концерти ніби не для того ходять. )

нє, ти не поняв, просто я звик, якщо жінка не подобається мені як виконавець, то вона повинна хоча б радувати око. У випадку з сабжевою пані гражданкою нема ні першого, ні другого.

Я взагалі то не знаю точно, але на якогось козловського квитки не дешевші напевне, і нічо, народ хаваєт!

Впевнений, зал у "Промені" був би порожній більше ніж повністю, якби лице Арбеніної кілька місяців не піарилось на укр. ТВ. Та вона б просто цей концерт і не влаштовувала..

Posted

О, SunSeth, то ви балювані ;) невже ладен був би любувати своє око красунею виключивши звук?

А якщо серйозно, то шанувальників у Луцьку вистачало і до розкрутки. Серед мого оточення є. Одна з подруг відвідувала її концерт в Євпаторії пару років тому.

На інших російських попсових зірок назбирують же зали та ще за крутішу ціну?

Хоча, не перестаю дивуватись присутності такої кількості їх в українському шоу-бізнесі. Летять як бджоли на мед.

Арбєніну на українських шоу не очікувала побачити, згідна з тим що цей факт добавить їй глядачів, котрі і не були знайомі з її творчістю.

Posted

Впевнений, зал у "Промені" був би порожній більше ніж повністю, якби лице Арбеніної кілька місяців не піарилось на укр. ТВ. Та вона б просто цей концерт і не влаштовувала..

Тут я повністю з тобою згійдний, але впевнений, що самій Арбеніній той концерт не стільки треба, як якомусь київському продюсеру, котрий вирішив, що на тимчасовій хвилі популярності її особи, підігрітій тим самим черговим лайном по ящику, можна косануть трохи грошенят. Не думаю, що Арбєнініа все життя мріяла про концерт в луцькому кінотеатрі "Промінь" (це ж майже Алберт-холл :D). Швидше за все, вона навіть не підозрювала про існування такого міста, а тим більше такого мегакіноконцертного залу.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...