Перейти до змісту

Народний месник

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Купуєм 21 Волгу, і їздим по правилам :0123:

його канал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби я був таким месником, то було би вже 150 відео з аваріями. Автор бовдур, якщо це відео потрапить до правоохоронних органів, писець йому. На відео чітко видно, що аварій можна було уникати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На відео чітко видно, що аварій можна було уникати

І що правила можна було і не порушувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда, раз дядькі надають по гриві, молжливо і дійде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ТВ о нем говорили некоторое время назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ТВ о нем говорили некоторое время назад

"Белая молния" - герой или автоЧМО?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кто сказал что это преднамеренно? Он ездит соблюдая правила ПДД! А всякие уроды нарушающие правила и создающие угрозу другим ропщут и поют о несправедливости? Уху ели? Завтра насильники и воры начнут жаловаться что им жертва оказывает сопротивление?!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно я побуду Капитаном немножко? Спасибо!

В случае, когда водитель мог избежать ДТП будет виноват именно он, а кто нарушил правила - вторично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yura2281, якби кожен раз, коли ти порушуєш, твою машину били, то думаю ти би передумав їздити.. і ходив би пішки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В случае, когда водитель мог избежать ДТП будет виноват именно он

Якщо є докази. А так відеорегістратор він міг і не показувати.

yura2281, якби кожен раз, коли ти порушуєш, твою машину били, то думаю ти би передумав їздити.. і ходив би пішки!

На дорозі треба бути взаємовічливим, і тоді ніхто в тебе не буде вїзджати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно я побуду Капитаном немножко? Спасибо!

В случае, когда водитель мог избежать ДТП будет виноват именно он, а кто нарушил правила - вторично.

Ди ты маленько загнул :)

Я вылетаю со второстепенной, водила на главной лупит меня. Скорости небольшие, мог уйти водила на главной - но все-равно виноват ОН, а я второстепенный (по-твоему) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вылетаю со второстепенной, водила на главной лупит меня. Скорости небольшие, мог уйти водила на главной - но все-равно виноват ОН, а я второстепенный (по-твоему) :)

А тепер постав себе на місце водія, який їде по головній: вилітає хтось з бокової вулиці, швидкості невеликі, зіткнення можна уникнути. Чи будеш ти "лупити" його в бік? Свого авто не шкода? Чи все-таки уникнеш зіткнення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен учасник руху в праві очікувати на дотримання правил іншими учасниками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер постав себе на місце водія, який їде по головній: вилітає хтось з бокової вулиці, швидкості невеликі, зіткнення можна уникнути. Чи будеш ти "лупити" його в бік? Свого авто не шкода? Чи все-таки уникнеш зіткнення?

Да мог:

- выехать на встречку (возможна авария)

- выехать на обочину (наезд)

- тормознуть в пол (получить в жопу)

Я рад что ты так быстро откомпелируешь эти четыре ситуации.

"Кожен учасник руху в праві очікувати на дотримання правил іншими учасниками." © SysR

+100500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На першому відео не зрозуміло, чого той джип все-таки виїжджав, хоч і бачив "народного месника"? Звик, мабуть, що всі його пропускають.

Друге відео, як на мене, нормальне, жигуль сам винен, хоча наш месник забув, що існують гальма :)

Ну а третє, то взагалі :) Не зрозуміло що взагалі герой збирався робити, зустрічна ж вільна була, хай би повертав.

Таке відчуття, що оцей месник сам спеціально створює ДТП, а не намагається уникнути ДТП, які створюють інші.

Купив тарантайку і їздить 30 км\год по другій полосі і т.д. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вылетаю со второстепенной, водила на главной лупит меня. Скорости небольшие, мог уйти водила на главной - но все-равно виноват ОН, а я второстепенный (по-твоему)

Ну, во-первых "вылетаю" и "уйти" - взаимоисключающие параграфы. А во-вторых, открою страшную тайну(нет, серьезно, мало кто про это знает) - при возникновении аварийно опасной ситуации водитель должен зажать педаль тормоза и не совершать маневров!!! Да, согласен, дебилизм, но уходить в сторону - неявно делать себя нарушителем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фрэнк Мартэн одобряэ

блджад, шо це?

=======

ТС, файний вкид на вентилятор борди. ;)

=======

2 діфото, нікель: А шо, десь в адмінкодексі є стаття про відповідальність за неуникнення ДТП? :g05:

=======

А во-вторых, открою страшную тайну(нет, серьезно, мало кто про это знает) - при возникновении аварийно опасной ситуации водитель должен зажать педаль тормоза и не совершать маневров!!!

Ні фіга: якщо тобі летить щось в зад і ти це бачиш в дзеркало, то гальма тре натискати ПІСЛЯ удару - машина ціліша буде. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, согласен, дебилизм, но уходить в сторону - неявно делать себя нарушителем.

Я об этом и говорю.

Но получить в жопу, тоже сделать себя нарушителем "запрещено резкое томожение, если это может привести к аварийной ситуации" (правила)

Хотя ни разу не слышал, чтоб "половик" был виноватым - обычно "жопник-последний" так как "дистанция" (правила). .... и далее замкнутый круг - кто-то видел соблюдение дистанции при наших потоках :) первый "половик" и взади колона "жопников".

Я не оправдываю "месныка", но шото в этом есть.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, ну вы делаете мне смешно!

Неужели не понятно, что правила(ВСЕ!) написаны для того, чтобы прокуроры и адвокаты выбирали себе "самые лучшие правила"?

Сразу поправлюсь для слоупоков: абсолютно все правила оставляют при себе почву для работы адвокатов или прокуроров. Согласно нашему законодательству можно приписать четырем трупам в жигулях, в которые врезался майбах на встречке - "неправильный переход дороги на автомобиле".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба в рашці за дтп права не забирають до суду? Дата на першому відео - 27.07.2010, і далі - 4 відео на серпень вересень цього року, кагбе... Він мав би вже, по ідеї, без прав їздити, на тимчасових, нє?.. А може з т.з. ПДР РФ водій Волги таки правий, не зважаючи на чотири трупи в жигулях?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ту він машину вибрав для таранення, нада було йому камаз купити щоб після тарану ті легковики ремонту не підлягали, хай ходять пішки раз не хочуть по правилам їздити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не булоб такої маси водіїв, які порушують ПДР не булоб і такого месника.

по моєму правильно робить з точки зору моралі, а не ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Месник" всьо правільно зделал.

Авария.Новенький "Москвич" был полностью смят КАМАЗом.Подходит мент,

разбирается.Из развалин "Москвича" вылезает маленький, суетливый человек,

пытается оправдаться:

-Ну я...это...только три дня за рулём...думал-проскочу...

Из КАМАЗа вылезает амбал.

-А я двадцать лет за рулём.У меня ХРЕН ПРОСКОЧИШЬ!!!

Скільки я не дивлюсь авто-аварій на фішках, найчастіше при спробі уникнення аварії (при поворотах як на відео в 1 пості) наслідкі ужасні для того хто пробує. Як писалось вище тут і виїзд на зустрічну, і вилітали на бордюр зминаючи людей і зупинку. А "порушник" собі найчастіше ні сном ні духом не відає і продовжує рух безнаказанно. Тому такій горе водіїв нада іпошить на місці, хай чуба чухає чому він повертав порушуючи правила.

Це без аварійні ситуації слава богу, но мудаків достаточно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надо таранить в любом случае!

А за машину страховая разберется.

И всякие твердолобые ублюдки которые права купили ,в последствии будут повнимательнее!

А ловить очко каждый раз, когда тебе поперек движения со второстепенной едет какой нибудь п,,р

это для ссыкунов!

ЧУВАК НА ВОЛГЕ ПРАВИЛЬНЫЙ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надо таранить в любом случае!

А за машину страховая разберется.

И всякие твердолобые ублюдки которые права купили ,в последствии будут повнимательнее!

А ловить очко каждый раз, когда тебе поперек движения со второстепенной едет какой нибудь п,,р

это для ссыкунов!

ЧУВАК НА ВОЛГЕ ПРАВИЛЬНЫЙ!

Багато натаранив? Машину хоч маєш чи так - па... гаваріть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...