Перейти до змісту

Де б у Луцьку з металошукачем походити ?

lafa22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво знати місця неподалік від Луцька , та й і в самому Луцьку.

Підкажіть історичні міця , чи по можливості дайте карти старих поселень.

А то купив металошукача Гарет , а не знаю де б то походоти , цікаво ж :lol:

Буду вдячним... :0011:

Опубліковано

Можна пройтись по ювелірним крамницям :)

а можна домовитись з кафедрою археології та джерелознавства Іст.факу ВНУ, про що... залежить від Вашої фантазії

Опубліковано

був у минулу суботу в Гаразджі (по гриби їздив). Там є така цікава місцина. Якщо я не помиляюся, там можна цікавого знайти щось.

Бачив щось схоже на ручну гранату (розламану навпіл), може я помилився, але щось тяжке, а вивчати предмет стало стрьомно...

post-118-0-86648500-1317826374_thumb.png

Опубліковано

в мене в бабусі на городі завжди повно патронів було як копали/садили картоплю вул. Львівська

Опубліковано
в мене в бабусі на городі завжди повно патронів було як копали/садили картоплю вул. Львівська
солдати через забор напевно перекідували)))
Опубліковано

В районі об’їзної дороги, що від Рівненського кільця до Дубнівського. Коли будували її, ми з братом знаходили достатню кількість гільз і патронів періоду 1-ої Світової на схилах дороги. Тоді схили були свіжорозритими. Як мені відомо, там ніхто особливо не шукав. А те, що саме тут йшли лінії нападу-оборони (наприклад, Брусиловський прорив), так це без сумніву.

Опубліковано

В парку біля датагрупа, від гуртожитка до шовкого комбінату в землі закопана дірява теплотраса яка не використовується, мож знайти і викопати :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...