Перейти до змісту

Зпчастини/ремонт. і тд. і тп.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

В кого є запчастини бу для велосипедів, класу горний :blink:

Педалі, маховики, переключалки, рулі, роги.

Відпишіть, може зможем людям в кого веліки вбиті допомогти відновитись.

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в мене є... вагон... але всім не допоможу.

В очірєдь!

Главноє - нє дєталі, а суть!

Ну, може кому і допоможу.

Опубліковано

Могу подарить аккумулятор 12В 7А*ч...

Тяжелый, имеет реально 1.5 А*ч...

Если будет собака, и если попадете - то собаки не станет, вне зависимости от размеров...

По пути можна туда лампочку присобачить... ;)

Опубліковано
Могу подарить аккумулятор 12В 7А*ч...

Тяжелый, имеет реально 1.5 А*ч...

маю таких трохи, вольтаж від 9 до 11,5, чоловік на 10 точно вистачить, правда яким макаром їх до велосипеда прикрутити? :smile3:

Опубліковано

До речі, зібрався тестю подарити свою тюнінговану Десну, але трохи вона в неприглядному виді - пробиті скати, "провисли" спиці, ітд. Часу тим займатися немаю, мож хто підкаже недорогу веломайстерню?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Дуже треба передню вилку, тільки не дорогу. Може хто має?

Вилка має бути від простого веліка на 21 передачу (BYW BIKE) :)

Опубліковано

Вилка нужна жёсткая или с амортом? Железо или люминь?

Вот только одного не пойму - какое отношение имеет количество передач к передней вилке? :P

• Адміністратори
Опубліковано

Диаметр нужно знать.

150 рубасов на велозоне есть вилка Omni (пружины).

Она подходит под старые рамы.

Завтра будет Дифото, в гараже лежит жостакая вилка от моего старого лисапеда.

Если подойдёт, могу подарить :P

Опубліковано

Я уже тут :smile-zachot:

ЗЫ Карпаты - рулез!

Я ваще не представляю, как это мы заперлись на высоту 1800 метров с великами. :)

Опубліковано

Діаметра не знаю, ше не знімав не міряв. Вилка треба сама примітивна яка є. Скільки буде коштувати?

Опубліковано

Самые примитивные, неамортизационные - от 50 грн (новые)

Самый дешёвый амортизатор обойдётся в сумму от 75-80 грн - но за такую цену лучше взять жёсткую :)

Опубліковано

Та вилка що за 75-80 грн я так поняв непотріб наверно? :)

І ще....де їх можна купити за такою ціною ?

Опубліковано

Ну почему вот так сразу? Да такими вилками укомплектованы практически все дешёвые варшавско-базарные велики - и ничего, ездят :)

У меня на байке стоит жёсткая вилка. Вот уже 4 года. 50 грн. стоила б/у. И ничего ей не сделалось до сих пор.

Всё зависит от того, как ездить, в какие канализационные люки падать и пр. :)

Ну и от рамы с навеской, конечно, - если у тебя рама стоит 500-600 гривен, то она и вилку требует гривен за 400... :)

Опубліковано

Вот Вот. В мене саме такий велік, купував десь 3-4 роки тому на Варшавці за 350 грн. :) . Тепер валяється десь в підвалі.... надумав зробити його. :) . Вилку на Варшавці мона купити чи краже в Велозоні?

Опубліковано

Можешь и на базаре. Или б/у-шки где-то поискать попробуй.

Велозоновская вилка на байке за целых 350 (!) грн. будет смотреться примерно как... в общем вид будет, словно у "Запорожца" с колёсами от "Хаммера" :)

Опубліковано

:):):) . Було б не погано подивитися за Запорожця с колесами від Хаммера. Дякую, завтра піду на базар подивлюсь що там є. :)

Може у когось б/у є?

• Адміністратори
Опубліковано

Я ж казав у Діфото в гаражі лежить.

можеш забрати.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Дуже треба поміняти каретку і шатуни. Скільки приблизно все з роботою по заміні буде коштувати...

Опубліковано

Каретка может стать гривен в 50, новая. Могу поделиться какой-то б/у-шной :smile3:

Система (с шатунами) - я недавно брал за 85 гривен.

Работа - сам, в принципе, можешь сделать, там ничего сложного нет. Если нет инструмента - можно договориться, например, с Юрой (хлебзавод), что берёшь у него запчасти и сам ставишь. Или попросишь его, чтоб поставил - думаю, что возьмёт недорого.

Опубліковано
Каретка может стать гривен в 50, новая. Могу поделиться какой-то б/у-шной :smile3:

Система (с шатунами) - я недавно брал за 85 гривен.

Работа - сам, в принципе, можешь сделать, там ничего сложного нет. Если нет инструмента - можно договориться, например, с Юрой (хлебзавод), что берёшь у него запчасти и сам ставишь. Или попросишь его, чтоб поставил - думаю, что возьмёт недорого.

Завтра стукну в асю... договоримось. ОК? :friday:

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Вирішив знову покататись на ровері після річної перерви...Дістав свій запилений Команч...Але там треба багато чого підробити і підлатати...Перш за все повністю стерта і проколота задня покришка...Думаю купити...Але виникає питання чи реально її самому натягнути ПРАВИЛЬНО на обод, відбортувати її і все таке...Якщо хтось робив таке вдома своїми руками - напишіть послідовність дій і розкажіть, що до чого....Просто не хочеться викидати лишні гроші на шиномонтаж та й самому набагато цікавіше робити...

Також порадьте яку покришку взяти і де купувати...Планую поки що міняти лише на задньому колесі...

Якщо знаєте цікаві інтернет ресурси по ремонту роверів - киньте сюди...

Заздалегідь, дякую...

P.S. Проблем з ровером багато, тому питань буде також багато стосовно ремонту в домашніх умовах...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...