Перейти до змісту

Потрібна порада в бивалих - мініноутбук, чи TabletPC

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна порада, який краще купити нетбук, або TabletPC, не дорогий (може хто продає б/у в нормальному стані)

Основна задача, це щоб можна було таскати його скрізь (щоб не напряжно було) + інтернет + доступ по RDP + пару фільмів подивитись + батарея щоб тримала пару годин.

Може у кого є вже досвід роботи з такими ноутбуками, чи нетбуками.

Радять замість нетбука купити собі TabletPC любий на Андроїді, порадьте щось не сильно дороге (до 2000 грн.), щоб виконувало мої задачі.

Опубліковано

я то чесно не дуже в цьому шарю, але думаю тобі б ще не помішав би 3G)))

я теж планую купляти в наступному місяці але візьму 1 чи 2 айпад в оригінал.

І батерейка потужніша, і 3г і віфі, і іос)))

Опубліковано

всi цi таблети чи планшети на андроїдi- жалка пародiя, з функцiоналом ноута чи нетбука не зрiвняти. Взагалi не радив би цей хлам купляти, вiзьми нетбука i не пошкодуєш.

Опубліковано

всi цi таблети чи планшети на андроїдi- жалка пародiя, з функцiоналом ноута чи нетбука не зрiвняти. Взагалi не радив би цей хлам купляти, вiзьми нетбука i не пошкодуєш.

Спасіба, паржал :lol:

Опубліковано

Різницю, окрім формфактора поясни!

Опубліковано

В Фокстроті Samsung'и якісь були (N120 вроді, але точну модель не пам'ятаю) на MeeGo по 1800 грн.

Непоганий, в принципі, варіант...

Опубліковано

Не варто витрачати гроші на ноут чи планшет з Віндовс7 чи іОС якщо задачі неширокі. Андоїд планшет з цим справиться..і фільм подивитись вистачить

http://hotline.ua/computer/planshety/22396-17164/

Я думаю критерії мають бути такими - модем 3G, екран 1024х600 як мінімум та Андроїд не нижче 2.1..і все вибираєте що подобається, можливо проц 1 ггц(ну як бонус)..але в мене на смарті з 600 мгц працює у мене ТімВювер і нормально все..глючать хіба словники з базами на більше 1 млн. слів затримки при вводі слів .Ігри не ставлю прості йдуть(Angry Birds глючать на деяких складних рівнях).

Опубліковано

із серії - айфон гафно,гафно - ні разу не тримавши сабж в руках
Опубліковано

хто з сисадмінів юзав ноути 10,1" юзав? Це конкретна лажа? Чи вже якщо купляти, то мінімум 11,6" - для не частої роботи, ну може там в день на 1 год роботи. А так десь в відряджинні фільмець повтикати.

Опубліковано

хто з сисадмінів юзав ноути 10,1" юзав?

Користуюсь на роботі таким.

Для залізти по RDP на сервер чи роутер щось там "подлубати" та інет серфінгу його достатньо.

А от для роботи з текстом і особливо для роботи з 1С невистачає розширення по вертикалі (600 пікселів).

Для HD відео невистачає продуктивності апаратної частини, для звичайного відео достатньо.

Також неподобається автономність ~2год. Апарат ось такий.

Опубліковано

Zheny@, апетит приходить пiд час їжі, потреби також, через пару місяців вони зростуть а резерву нуль, до тогож андроїд як ОС це хлам. Якщо вже брати планшет то лише Епл.

Пс. Ну а те що місцевий піпл зомбований андроїдом так це ще не показник

Опубліковано

Я б все ж (як для адміна) радив би щось із повнофункціональних ноутів. Як на мене:

Вінт 160-250 гб - з головою

1280х800(720) - то шо надо

2 ядра і 4 гіга мозга.

Хаватиме мох і болото. Тих же 2-3 години автономної роботи вистачить

+ можна поставити будь-яку зручну для роботи ОС. Хоч 7-ку, хоч ХР. Головне ж потреби і необхідний функціонал.

Згоден, для РДП і 10" хватить, а от 1С і Ексель - }|{0па.

Опубліковано

Я б все ж (як для адміна) радив би щось із повнофункціональних ноутів. Як на мене:

Вінт 160-250 гб - з головою

1280х800(720) - то шо надо

2 ядра і 4 гіга мозга.

Хаватиме мох і болото. Тих же 2-3 години автономної роботи вистачить

+ можна поставити будь-яку зручну для роботи ОС. Хоч 7-ку, хоч ХР. Головне ж потреби і необхідний функціонал.

Повністю підтримую. Як то кажуть, продуктивності і функціональності компутера забагато не буває.

Опубліковано

недолік планшета - все таки меньша зручність користування.

клавіатура і мишка, як не крути, практичніше.

але для декого і розмір з вагою мають значення.

Опубліковано

Дякую за поради :)

Для тих хто любить "яблука", я не буржуйська морда щоб тратити куча грошей на розкручений бренд. Це те саме як купити джинси Армані, і їздити в тролейбусі :) - це так відступ від теми.

Мда от автономність це теж не погана штука якщо в дорозі десь нема розетки.

За ці грощі можна купити ноута 15" вони потужні, тільки от громіздкі, знаю людей яким в налом навіть таку бандуру в машині возити, а тут хочеться таскати кожен день :)

Буду думати що взяти.

PS: ще раз дякую за поради, а про запас брати то смисла не бачу, завжди можна продати й апгрейтнути тим самим для нових задач.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Спасіба, паржал laugh.gif

Ахахахаха Точно :rotate:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...