Перейти до змісту

Потрібна порада в бивалих - мініноутбук, чи TabletPC

Рекомендовані повідомлення

Потрібна порада, який краще купити нетбук, або TabletPC, не дорогий (може хто продає б/у в нормальному стані)

Основна задача, це щоб можна було таскати його скрізь (щоб не напряжно було) + інтернет + доступ по RDP + пару фільмів подивитись + батарея щоб тримала пару годин.

Може у кого є вже досвід роботи з такими ноутбуками, чи нетбуками.

Радять замість нетбука купити собі TabletPC любий на Андроїді, порадьте щось не сильно дороге (до 2000 грн.), щоб виконувало мої задачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я то чесно не дуже в цьому шарю, але думаю тобі б ще не помішав би 3G)))

я теж планую купляти в наступному місяці але візьму 1 чи 2 айпад в оригінал.

І батерейка потужніша, і 3г і віфі, і іос)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всi цi таблети чи планшети на андроїдi- жалка пародiя, з функцiоналом ноута чи нетбука не зрiвняти. Взагалi не радив би цей хлам купляти, вiзьми нетбука i не пошкодуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всi цi таблети чи планшети на андроїдi- жалка пародiя, з функцiоналом ноута чи нетбука не зрiвняти. Взагалi не радив би цей хлам купляти, вiзьми нетбука i не пошкодуєш.

Спасіба, паржал :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різницю, окрім формфактора поясни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Фокстроті Samsung'и якісь були (N120 вроді, але точну модель не пам'ятаю) на MeeGo по 1800 грн.

Непоганий, в принципі, варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто витрачати гроші на ноут чи планшет з Віндовс7 чи іОС якщо задачі неширокі. Андоїд планшет з цим справиться..і фільм подивитись вистачить

http://hotline.ua/computer/planshety/22396-17164/

Я думаю критерії мають бути такими - модем 3G, екран 1024х600 як мінімум та Андроїд не нижче 2.1..і все вибираєте що подобається, можливо проц 1 ггц(ну як бонус)..але в мене на смарті з 600 мгц працює у мене ТімВювер і нормально все..глючать хіба словники з базами на більше 1 млн. слів затримки при вводі слів .Ігри не ставлю прості йдуть(Angry Birds глючать на деяких складних рівнях).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

із серії - айфон гафно,гафно - ні разу не тримавши сабж в руках
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, поясню.

Рiзниця в ОС i цим все сказано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про потреби чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто з сисадмінів юзав ноути 10,1" юзав? Це конкретна лажа? Чи вже якщо купляти, то мінімум 11,6" - для не частої роботи, ну може там в день на 1 год роботи. А так десь в відряджинні фільмець повтикати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто з сисадмінів юзав ноути 10,1" юзав?

Користуюсь на роботі таким.

Для залізти по RDP на сервер чи роутер щось там "подлубати" та інет серфінгу його достатньо.

А от для роботи з текстом і особливо для роботи з 1С невистачає розширення по вертикалі (600 пікселів).

Для HD відео невистачає продуктивності апаратної частини, для звичайного відео достатньо.

Також неподобається автономність ~2год. Апарат ось такий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, апетит приходить пiд час їжі, потреби також, через пару місяців вони зростуть а резерву нуль, до тогож андроїд як ОС це хлам. Якщо вже брати планшет то лише Епл.

Пс. Ну а те що місцевий піпл зомбований андроїдом так це ще не показник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б все ж (як для адміна) радив би щось із повнофункціональних ноутів. Як на мене:

Вінт 160-250 гб - з головою

1280х800(720) - то шо надо

2 ядра і 4 гіга мозга.

Хаватиме мох і болото. Тих же 2-3 години автономної роботи вистачить

+ можна поставити будь-яку зручну для роботи ОС. Хоч 7-ку, хоч ХР. Головне ж потреби і необхідний функціонал.

Згоден, для РДП і 10" хватить, а от 1С і Ексель - }|{0па.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б все ж (як для адміна) радив би щось із повнофункціональних ноутів. Як на мене:

Вінт 160-250 гб - з головою

1280х800(720) - то шо надо

2 ядра і 4 гіга мозга.

Хаватиме мох і болото. Тих же 2-3 години автономної роботи вистачить

+ можна поставити будь-яку зручну для роботи ОС. Хоч 7-ку, хоч ХР. Головне ж потреби і необхідний функціонал.

Повністю підтримую. Як то кажуть, продуктивності і функціональності компутера забагато не буває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недолік планшета - все таки меньша зручність користування.

клавіатура і мишка, як не крути, практичніше.

але для декого і розмір з вагою мають значення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за поради :)

Для тих хто любить "яблука", я не буржуйська морда щоб тратити куча грошей на розкручений бренд. Це те саме як купити джинси Армані, і їздити в тролейбусі :) - це так відступ від теми.

Мда от автономність це теж не погана штука якщо в дорозі десь нема розетки.

За ці грощі можна купити ноута 15" вони потужні, тільки от громіздкі, знаю людей яким в налом навіть таку бандуру в машині возити, а тут хочеться таскати кожен день :)

Буду думати що взяти.

PS: ще раз дякую за поради, а про запас брати то смисла не бачу, завжди можна продати й апгрейтнути тим самим для нових задач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Спасіба, паржал laugh.gif

Ахахахаха Точно :rotate:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...