Перейти до змісту

Куплю авторадіостанцию(рацию)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропонуйте типу цієіpost-11313-0-79695200-1316947807_thumb.jМощность (Вт.)

10

Кол-во каналов

600

Диапазон частот

25,165-29,655

Масса (г.)

1400

Питание

13.8

Габариты

157/45/150

Качественная радиостанция с большим набором дополнительных возможностей: русская (0 кГц) и европейская (5 кГц) частотные сетки функция разнесенных каналов приема/передачи перепрограммируемая многокомандная тангента большой многофункциональный ЖКИ индикация канала, частоты, функционального меню одновременно 7 ячеек памяти возможность подключения внешнего громкоговорителя Функция прослушивания двух выбранных каналов (DW) Радиостанция предназначена для радиолюбителей, которые не привыкли ограничиваться малым, а хотят получить от радиосвязи максимум.

Опубліковано

думаю варто було б вказати мінімальні вимоги, типу робоча частота чи діапазон, потужність, цінова категорія...

а то куплю то, не знаю шо. як в казці

Опубліковано

думаю варто було б вказати мінімальні вимоги, типу робоча частота чи діапазон, потужність, цінова категорія...

а то куплю то, не знаю шо. як в казці

Пропонуйте все що маєте.

Опубліковано

Є радіостанція Alan 48 Plus, тільки використовується тангента від Icom, 400грн.

Відповів в приват.

Опубліковано

Есть у человека Моторола(похожа как на картинке),лежит на работе,модель сейчас не скажу.Если интересно тел.хозяина 0506662859 Виктор.

Опубліковано

таксісти на 150 мГц і вище (Гайдуки, Морячки, і т.д) а сібішка це 27 мГц Ви впевнені що Вам підійде? Замовити можно тут - присилають новою поштою на наступний день.

Опубліковано

так, "радіопрофі" має привабливі ціни, сам там купляв.

таксісти часто сидять на "лівих" частотах. раніше на 9 мгц здається, а зараз на 27 (через те що,з переїздом частот залишилось багато радіостанцій) і 430 (через те що LPD набуває поширення). особисто ловив

Опубліковано

так, "радіопрофі" має привабливі ціни, сам там купляв.

таксісти часто сидять на "лівих" частотах. раніше на 9 мгц здається, а зараз на 27 (через те що,з переїздом частот залишилось багато радіостанцій) і 430 (через те що LPD набуває поширення). особисто ловив

Потрібна 27 пропонуйте.

Опубліковано

таксісти на 150 мГц і вище (Гайдуки, Морячки, і т.д) а сібішка це 27 мГц Ви впевнені що Вам підійде? Замовити можно тут - присилають новою поштою на наступний день.

Дякую.То що треба.Хотілось дешевше б\у

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...