madkot Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 11:18 #26 Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 11:18 Трішки Ви всі "відхилились" від цього листа! А людина не побоялась і написала, і дійсно, сильно написано! Мудро! Цікаво чи буде читати Московський Кирил його... Покидати б ссилок на якихось сайтах на цей лист! закунув в однокласники, думаю буде хвиля звинувачень у антиросійській пропаганді
Tolik_lt Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:12 #27 Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:12 А людина не побоялась і написала а які загрози чигали на нього у зв"язку із написанням??
Bambaclay Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:18 #28 Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:18 А людина не побоялась і написала а які загрози чигали на нього у зв"язку із написанням?? Ну, найперше це позбавлення посади/сану...могло ж таке бути...та багато чого могло його "чигати" ? Не мені вам розказувати що буває коли "продиктовуєш всю правду в очі" вищестоящим!
Tolik_lt Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:23 #29 Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:23 Ну, найперше це позбавлення посади/сану...могло ж таке бути...та багато чого могло його "чигати" ? Не мені вам розказувати що буває коли "продиктовуєш всю правду в очі" вищестоящим! а що, Кіріл його начальник?? хто його мав позбавляти сану? Михаїл? Філарет?? чи так уже небезпечно казати правду чужим вищестоящим.
Zerotul Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:24 #30 Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:24 А людина не побоялась і написала а які загрози чигали на нього у зв"язку із написанням?? Ну, найперше це позбавлення посади/сану...могло ж таке бути...та багато чого могло його "чигати" ? Разные же фирмы-не уволят
Bambaclay Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:33 #31 Опубліковано 27 Вересня, 2011 в 12:33 Та блін, лист мість трохи "наїзний" характер!? А навіть наше(його) керівництво могло б натиснути, задля не псувати стосунки з "добрими сусідами"!Бо, чогось, ніхто до цього раніше собі такого не дозволяв!Кажу ж - лист зачепив своїм змістом!
Volyniaka Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 12:17 #32 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 12:17 "Катастрофою історичної Росії" назвав розпад Радянського Союзу московський патріарх Кирило. Протоієрей Одеської єпархії УПЦ МП Георгій Городенцев нещодавно заявив, що критикувати Сталіна і його діяльність означає "хулити Духа Святого, хула на якого не проститься ні в цьому віці, ані в майбутньому". Те, що завдяки Сталіну частина народу забула заповідь "не убий", схоже, не особливо турбує кандидата богослов'я та члена Богословсько-канонічної комісії при Священному синоді.Іще раніше в церкві під Петербургом з'явилася ікона із зображенням Сталіна. Ігумен Євстафій сказав: "Що б не говорили, а для мене Сталін —батько. І я не хочу зраджувати його".Джерело
Ko3bMa Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 12:36 #33 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 12:36 "Катастрофою історичної Росії" назвав розпад Радянського Союзу московський патріарх Кирило.гроші відробляти треба, от і тужиться
Zerotul Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 14:33 #34 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 14:33 Кирилл мне напоминает маленького услужливого беса, который будет прогибаться в своих интересах, которого пинают без причины, но он всеравно будет благодарен лизать сапоги хазяину.Тьху.Аж противно.Ощущение что на место патриарха посадили коммуниста безбожника
diezel Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 16:59 #35 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 16:59 Кирилл мне напоминает маленького услужливого беса, который будет прогибаться в своих интересах, которого пинают без причины, но он всеравно будет благодарен лизать сапоги хазяину.Тьху.Аж противно.Ощущение что на место патриарха посадили коммуниста безбожникаКирилл очень переживает из-за вашего к нему негативного отношения. Спать не может, часы не надеваются, мерседес с приподнятой крышей не заводится, мигалки не мигают, колокола не звонят. Бедняга.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.