Перейти до змісту

Анархія!

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будьте добрі,поясніть.Це вподобання топікстартера,чи як? На рахунок одіозності Н.Махно можна сперечатитися.

Опубліковано

Tolik_lt ну напевне ж шукали в мережі,щоб хтось-щось коментував.Чи як? Давайте я закину купу ілюстрацій,на довільну тему... :0005:

Опубліковано

та декому, бачу, як не написано однозначно: янукович-козел, то значить вброс і правакация

А як написано "Янукович-козел", то, значить, не "вброс і провокація"? ;)

Опубліковано

Бл***дь, спеціально для мистецьки обдарованих:

я випадково натрапив на ці картини у блозі продюсера Перкалаби Олега "Моха" Гнатіва. У першому пості я дав посилання на блог автора цих картин.

картини видались мені цікавими. прикольна псевдокітчева стилістика, обігрується тема махновщини, така собі міфологізація. вирішив викласти щоби люди подивились. а ви тут розвезли: вброоос, життєва позиція, пояснііть....

П.С. там якщо в коменти в авторському блозі глянути, то можна дізнатися, що це будуть прінти на футболки.

Опубліковано

доречі, недавно натрапив на картини автора Івана Семесюка, там трошки інша тємка, але є одна кльова споріднена картина про Н. Махно:

b_001_033.jpg

Опубліковано

доречі, недавно натрапив на картини автора Івана Семесюка, там трошки інша тємка, але є одна кльова споріднена картина про Н. Махно

А.М. на картині бачу, а де КГ?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

круто, можна навіть зробити татухі такі, такий собі українській олд скул стиль

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...