Jump to content

Анархія!

Tolik_lt

Recommended Posts

Posted

Будьте добрі,поясніть.Це вподобання топікстартера,чи як? На рахунок одіозності Н.Махно можна сперечатитися.

Posted

та декому, бачу, як не написано однозначно: янукович-козел, то значить вброс і правакация :smile3:

Posted

Tolik_lt ну напевне ж шукали в мережі,щоб хтось-щось коментував.Чи як? Давайте я закину купу ілюстрацій,на довільну тему... :0005:

Posted

та декому, бачу, як не написано однозначно: янукович-козел, то значить вброс і правакация

А як написано "Янукович-козел", то, значить, не "вброс і провокація"? ;)

Posted

Бл***дь, спеціально для мистецьки обдарованих:

я випадково натрапив на ці картини у блозі продюсера Перкалаби Олега "Моха" Гнатіва. У першому пості я дав посилання на блог автора цих картин.

картини видались мені цікавими. прикольна псевдокітчева стилістика, обігрується тема махновщини, така собі міфологізація. вирішив викласти щоби люди подивились. а ви тут розвезли: вброоос, життєва позиція, пояснііть....

П.С. там якщо в коменти в авторському блозі глянути, то можна дізнатися, що це будуть прінти на футболки.

Posted

доречі, недавно натрапив на картини автора Івана Семесюка, там трошки інша тємка, але є одна кльова споріднена картина про Н. Махно:

b_001_033.jpg

Posted

доречі, недавно натрапив на картини автора Івана Семесюка, там трошки інша тємка, але є одна кльова споріднена картина про Н. Махно

А.М. на картині бачу, а де КГ?

• 2 weeks later...
Posted

круто, можна навіть зробити татухі такі, такий собі українській олд скул стиль

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...