Перейти до змісту

Вихід зображення на TV

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання ось в чому:

хочу дивитися відео з комп"ютера по телевізору, але моя відеокарта 5770 не має ТВ виводу, як це було раніше з чотирма попередніми відеокартами.

ТВ в мене звичайний "Самсюнг" 54см без Scart, DVI, HDMI і т.п. виходів. Лише AV in i Components in/out & Antena.

Допоможіть будь-яким дешевим способом вивести зображення на ТВ, щоб моє хоріюче дитьо могло дивитися свої улюбленні мультфільми з екрана телевізора.

pls.

Опубліковано

Ну найдешевшим способом буде вивід зображення через, композитний вхід на телевізорі (1 кабель проти трьох для компонентного). Потім уже в залежності які виходи на відеокарті. В мене для прикладу, такий же телевізор підключений через S-video=>AV, плюс звук через перехідник з 3,5 на RCA (і подовжувач на 5 метрів). Якість зображення, зрозуміло краще за кабельне телебачення, але помітні якісь хвилеподібні мирехтіння (особливо на чорному фоні), в принципі їх помітити можна тільки, якщо за цим слідкувати. Не знаю чи це недолік зв'язки S-video=>AV, чи через досить довгий кабель. Можливо через компонентний буде і краще, але там знову не можна передати звук, що мені не підходить.

Опубліковано

все вищесказане "вокруг да около".

вирішення проблеми існує. ціна питання ~15...20 у.о.

VGA - Composite/S-Video Converter

є у мене в наявності. при роздільній здатності 1024*768 ДУЖЕ пристойна якість як для девайсу за такі гроші.

Опубліковано

А ти думав... кажу ж відеокарту купи з svіdео на 64 метри, і буде тобі щястя, інвертори то не варіант!

Опубліковано

... Якість зображення, зрозуміло краще за кабельне телебачення, але помітні якісь хвилеподібні мирехтіння (особливо на чорному фоні), в принципі їх помітити можна тільки, якщо за цим слідкувати. Не знаю чи це недолік зв'язки S-video=>AV, чи через досить довгий кабель. Можливо через компонентний буде і краще, але там знову не можна передати звук, що мені не підходить.

мерехтіння твоє через статичне (магнітне) поле яке проходить близько кабеля від компа до ТВ (інший системник, подовжувач з електрикою і т.п.), відносно звуку то я зробив взагалі халтурним способом взяв взичайний кабель UPT і поприпаював по обох кінцях штекери на S-video а ще 2 пари які залишились - на звук від звукової карти.. і всі проблеми, вклався в 1 кабель із відео і звуком.

З.І. довжина 10 метрів якість ідеальна як на S-video

Опубліковано

такого роду мерехтіння може бути як наслідок комутації без гальванічної розв'язки.

різні типи БЖ в різних пристроях. пряме з'єднання.

у випадку використання такого перетворювача, як я запропонував, таких проблем не виявлено.

і, до речі, картинка від відеокарт з портом S-Video/Composite гірша, ніж картинка від цього перетворювача.

відеокарти не видають PAL-стандарту.ё

Опубліковано

мерехтіння твоє через статичне (магнітне) поле яке проходить близько кабеля від компа до ТВ (інший системник, подовжувач з електрикою і т.п.)

Перетинається з електричним кабелем до монітора, та й подовжувача близько є багацько. Можна його якось захистити (тією ж фольгою), чи толку мало буде і краще брати вже екранований кабель ?

Опубліковано

найпростіше переконатись, чи саме електричний кабель створює напиво ))наводку - це прокласти перпендикулярно до нього сигнальний (як мінімум, щоби паралельно не йшли). якщо шум не зникне - гальваніка.

часто таке проявляється наприклад, при підключенні ноутбука, який живиться від свого БЖ, до телевізора. при роботі від АКБ перешкод не буде.

Опубліковано

мерехтіння твоє через статичне (магнітне) поле яке проходить близько кабеля від компа до ТВ (інший системник, подовжувач з електрикою і т.п.)

Перетинається з електричним кабелем до монітора, та й подовжувача близько є багацько. Можна його якось захистити (тією ж фольгою), чи толку мало буде і краще брати вже екранований кабель ?

думаю краще екранований хоча я не вкурсі чи екранують UPT кабелі.

Опубліковано

думаю краще екранований хоча я не вкурсі чи екранують UPT кабелі.

неекранована вита пара (UTP — Unshielded twisted pair)

екранована вита пара (STP — Shielded twisted pair)

фольгована вита пара (FTP — Foiled twisted pair)

фольгована екранована вита пара (SFTP — Shielded Foiled twisted pair)

Хоча на базарі продаються спеціальні бажатожильні екрановані кабелі для передачі відеосигналу (для підпайки до штекерів типу "скарт")

Опубліковано

купи дешеву відяку на рсі-ех з виходом на s-video за 100-150грн (майже тих же 20 баксів).

А хіба проблем при використанні одночасно двох "різношерстних" відеокарт проблем на ПК з ПЗ не виникне?

to QWESTiON

Я вже серйозно подумую про твою пропозицію!

Опубліковано

все вищесказане "вокруг да около".

вирішення проблеми існує. ціна питання ~15...20 у.о.

VGA - Composite/S-Video Converter

є у мене в наявності. при роздільній здатності 1024*768 ДУЖЕ пристойна якість як для девайсу за такі гроші.

Ви працюєте в Ратексі?

Опубліковано

Взяв мікрофонний кабель (з подвійним екраном), тепер ніяких мирехтінь немає :ok: дякую DrFaust за підказку.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а таке чудо в когось є?

_0001129_image.jpg

або ідентичний з хдмі? почитав трохи і подумав ноута підконектити)

якість то хоть нормальною буде?

Опубліковано

а таке чудо в когось є?

_0001129_image.jpg

або ідентичний з хдмі? почитав трохи і подумав ноута підконектити)

якість то хоть нормальною буде?

Иии... то де таку штуку надибав?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...