Перейти до змісту

Інвертор APC

S-driver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю ось такий девайс (перетворювач постійного струму 12 в на змінний 220в):

post-1086-0-02231100-1314951154_thumb.jppost-1086-0-44091200-1314951972_thumb.jp

Але з деяких пір перестав працювати - індикатор показує перегрузку і напруги на виході немає. Ніяких пошкоджень не було (не падав, у воді не був, єдине - це постійне перебування в автомобілі, який літом на сонці неабияк нагрівається). Можливо, якась комаха залізла всередину...

Хтось може допомогти з ремонтом? І чи підлягає він ремонту взагалі, оскільки корпус при ретельному огляді здається нерозбірним...sad.gif

Опубліковано

можливо замикнув імпульсний тронсформатор... або виходні транзистори... а на рахунок розібрати.. то він клеєний... і повиний тільки в кількох місцях.. треба пробувати!

Опубліковано

Маю такий самий, та сама проблема, діод світиться жовтим кольором і інвертор не дає напруги. Коли був на гарантії (трапилася та ж поломка), то заніс на Медію (оскільни вони є офіційним сервісним центром у Луцьку), їхні "спеціалісти" вручили мені новий, бо мій напевно не змогли полагодити вкравши при тому кабелі які йшли в комплекті. Кабелі повернули, оскільки в китанції було зазначено, що віддавав на ремонт разом з ними. Тому Медія для мене не є тим авторитетним сервісним центором де могли б полагодити пристрій і при тому нічого не вкравши.

На мою думку інвертор вийшов з ладу саме у той момент, коли був увімкнутий у прикурювач і при цьому завели автомобіль. Трапилось перенавнтаження і коротке замикання одночасно, бо при цьому в авто згорів запобіжник від прикурювача.

Якщо хтось знає у чому полягає проблема, або знає спеціаліста котрий міг би допомогти, то попросив би надати таку інформацію.

PS Доречі, інвертор я розібрав, корпус склеєний з двох частин (верх/низ), болти і шурупи відсутні. Фото додається.

4d0464d9.jpg

Опубліковано

Трохи погуглив: можливою несправністю є те, що згоріли транзистори, хто б взявся перевірити та гарно випаяти та впаяти?

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Якщо до кінця тижня не знайдете бажаючих, то з наступного Пн маякніть.

До Пн маю розгрібтися трішки з роботою, але не раніше.

• 8 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...