Перейти до змісту

Воспоминания дряхлых старичков

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2 snight

Я тож помню ходив в ЦНТТУМ але як мою викладачку звали точно не згадаю вроді Жанна Леонідівна ( Жанна точно). А Горобця ранше трохи знав я до його жінки на агнл.мову ходив 4 роки. Помню в нього дома завжди модні компи стояли, тікі шото нове появиться так воно і в нього, а зара вже 2 роки не хожу на англ... а інфу закинув давно ...

Ги! Жанна Ананіївна. Стопудово пам`ятаю. Вона в мене теж вела

2 noven А Свєта була такв собі не худенька тітонька??? :woohoo:

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2Songoku

Павлюка бачу інколи бо з ним добре знайомий (жінка моя з ним в одному класі вчилась) і ми з однієї школи №4 :-). Доречі там у вас така Аня вчилась весела така, помню раз на день факультету я напився, вона випила........... Чувак реально я засумував!!!

• Адміністратори
Опубліковано
2Borg з Оборіним і Мельніком вчився в одному класі

Зараз Оборін на варшавці телефонами торгує

ага Заборін десь білья глобусу недалеко живе.

Хвідошна морда. :woohoo:

Опубліковано

А Мельник це походо Пашка Мельник (Флеш)??
Опубліковано

А Мельник це походо Пашка Мельник (Флеш)??

<{POST_SNAPBACK}>

Пашка Флешмен (Шмайсєр) :) в києві, працюв на якусь канадську ІТТ. живе під києвом, в васількові

Опубліковано
Ги! Жанна Ананіївна. Стопудово пам`ятаю. Вона в мене теж вела

2 noven А Свєта була такв собі не худенька тітонька???  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Да.. Жанну по батюшки Ананівна.8)

Світлана точно худенька тітонька:)

ще Єлєна Борісовна викладала.. така строга 8) постарше :)

Опубліковано

кстати насчет судьбы столь любимых вами преподов и моих тогдашних коллег :) Лена Ивановна сейчас работает в офисе EMS Ukraine, а Лена Борисовна, слышал, была руководителем некой коммерческой фирмы

Опубліковано

2 Shkoder

кстати насчет судьбы столь любимых вами преподов и моих тогдашних коллег  Лена Ивановна сейчас работает в офисе EMS Ukraine, а Лена Борисовна, слышал, была руководителем некой коммерческой фирмы

У Борисовной муж был, на скока я знаю, упакован по самое нехочу или это нам, тогда ещё детям, так казалось ....

Елену Ивановну тоже помню - хорошая тётка :)

А вот про Жанну ты чё ничего не сказал?

И тя почему-то идентифицировать немогу .... :)

Стригалёв Саня тама учился (Rodger), Мороз Пашка (Duke), Николюк Коля (х.з.), низкорослый такой парнишка толковый был (Петрусём вроде звали...), Игорь (фамилию непомню) - ща работает на фирме около ЖД вокзала (толи "Альфа", толи "Атланта") и многие другие....

Опубліковано

2 noven

ще Єлєна Борісовна викладала.. така строга 8) постарше

Незгідний з тобою. До жінок як і до дітей свій підход треба. Вони не так як ми мужчини відчувають ставлення доних.

Хто Лєнку любив того і вона любила!

Опубліковано

Я теж мав відношення до ЦНТТУМ!!!:)

Брав активну участь в програмістських, математичних і фізичних конкурсах з 1999 року.

В 2001 році зайняв в області 3-є місце, а потім в Львові на турнірі виграв. Пам'ятаю тоді спонсорами були UMC, Квазар-Мікро, Intel і ще кілька модних фірм. Подарували купу книжок і електронний записник(який наркомани нагло вийняли з самої потаємної кишені на ЖД вокзалі, поки чекав маршрутку на Рожище)...:)

В ЦНТТУМ я вперше відчув, що таке, коли тебе, звичайного пацана з райцентру, цінують. Респект усім і великий привіт викладачам!!!

Опубліковано
2 noven
ще Єлєна Борісовна викладала.. така строга 8) постарше

Незгідний з тобою. До жінок як і до дітей свій підход треба. Вони не так як ми мужчини відчувають ставлення доних.

Хто Лєнку любив того і вона любила!

<{POST_SNAPBACK}>

мене вроді не ображала:)

в мене вона не викладала.. але в карпати я ходив і під її керівництвом теж..

і син в неї також ходив з нами...

а "строга" - це для образу.:)

Опубліковано

Я теж там займався програмуванням кілька років..

Щоправда ходив я до Петра Адамовича Грицана.

І на математику ходив - молода, тягова тьола вела. як звать не помню...

так шо ми, можна сказати, одна велика сім"я...

Опубліковано

2 Mr.Ves:

а чего идентифицировать? с Леной Борисовной я можно сказать "познакомился" в далеком 1987 (или это был 1988) году когда ездил на республиканку по информатике в Одесскую "Молодую гвардию". за своих, луцких, стояла горой :) приза я там не получил, зато шикарно прогулял начало седьмого класса в Одессе.

с тобой я вряд ли мог пересечься, так как на ЦНТТУМ преподавал исключительно младшим классам - я ж не имел никакого педагогического образования. о Жанне только помню что такая была - как-то не сдружились...

2 noven:

даа, я страшный человек -- почти везде работал B) и почти всех знаю :ura:

Опубліковано

2 Shkoder

Леной Борисовной я можно сказать "познакомился" в далеком 1987 (или это был 1988)

Так я там и обитал где-то с єтого времени ... К нам в школу приходили и предлагали прити на "учёбу". Єто біло гдето в 1989-2000 годах если ничё не путаю.... ДАвно уж было... Но впечитления самые что ненаесть положительные.

Опубліковано
2 Mr.Ves:

ездил на республиканку по информатике в Одесскую "Молодую гвардию". за своих, луцких, стояла горой :ura:  приза я там не получил, зато шикарно прогулял начало седьмого класса в Одессе.

<{POST_SNAPBACK}>

Я тоже був в "молодій гвардії", щоправда з духовим оркестром і після свого 8-го класу в вересні...

2 quark: ми, випадково, не знайомі?

Опубліковано

Петро Адамович, бачу, відомий в ціх кругах, застав його в Біотехе, тепер він перейшов в "Україну", хароший спеціаліст.

Опубліковано
2 Mr.Ves:

ездил на республиканку по информатике в Одесскую "Молодую гвардию". за своих, луцких, стояла горой :ura:  приза я там не получил, зато шикарно прогулял начало седьмого класса в Одессе.

<{POST_SNAPBACK}>

Я тоже був в "молодій гвардії", щоправда з духовим оркестром і після свого 8-го класу в вересні...

2 quark: ми, випадково, не знайомі?

<{POST_SNAPBACK}>

Може й знайомі... правда я ельфів там не бачив... та може ти в шапці ходив...

Опубліковано

2 quark: :) погано дивився.. без шапки в приміщенні ходив.

2 Yurez: згоден повністю, що він хороший спеціаліст.. В свій час в першу кваку нас вміх РОЗРВАВ :):)

2 kmd: Мене вроді не знаєш.. чи я помиляюсь?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...