Перейти до змісту

Стів Джобс покинув пост в Apple

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Багато пафосу :)

Як на мене міг би не уходити, а поступово вводити Тіма Кука на люди, і все.

Потім би сказав через якийсь період він такий нормальний пацан бачите, я вже вам не потрібен, буду займатись риболовлею :) і наша кантора в надійних руках.

А так він тупо зробив.

На початку 2011 року, якщо мені не зраджує пам"ять, Стів Джобс був на лікарняному, і усі його обов"язки в компанії виконував Тім Кук. Отже він, напевно має деякий досвід в "керуванні яблуком" :unsure:

Iphone 3gs, теж Кук презентував. Джобс, є надійним генератором ідей та втілює їх у життя. Я не впевнений, що після смерті Джобса - корпорація відстоюватиме попередню концепцію. Згадайте Ipad! Як усі аналітики, дружньо висміювали Джобса, що він з глузду зїхав - планшети були і до нього, але їх майже не купували (Крім корпорацій, що використовують специфічний софт)

Не заходьте так далеко... Мені здається, що зараз не потрібно писати про смерть Джобса...

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ну він не зовсім пішов, Стів Джобс зайняв посаду голови ради директорів (інформація є на оффсайті Еппл)

Опубліковано

Це, типу, пов’язано? Або одне, або інше? Якщо бідний, то ніколи не захворієш? Брєд, чорна застрість, усвідомлення власної нікчемності — ось, що читається в постах. Ви так пишете про його гроші, ніби він не сам їх заробив фактично з нуля, а йому багаті батьки залишили у спадок. Та ні, усе, що для нього зробили рідні батьки, це відмовились, здавши у притулок.

Ця людина створила Епл, ця людина створила Піксар, ця людина створила культ серед гегемонії айбіем пісі, я думаю, він не за грошима гнався, це лише закономірний наслідок.

Опубліковано
Дайте людині спокій. Є в нього зараз чим займатись. Собою в першу чергу

В мене дід помер практично від того самого, хоча ще міг жити і жити. Гадський рак знищує організм, я бачив як людина помирала і гасла буквально на очах за декілька днів :( Співчуваю Джобсу :( :( :(

Опубліковано

ппц ума нема - піаритись з фотки хворої на рак людини <_<

так уж вышло, что все связанное с Apple вызывает яростное внимание и неутомимый интерес миллионов. в чем на 90% вина, конечно же, самой Apple :smile3:

Опубліковано
все связанное с Apple вызывает яростное внимание и неутомимый интерес миллионов

:blink: ?

дослідження британських вчених?

ну, то вже оффтоп :rolleyes:

Опубліковано

дослідження британських вчених?

всего лишь особенность их маркетинговой политики. побольше нездорового интереса, немножко дефицита.. к счастью такая политика вполне оправдывается высоким качеством продуктов.

Опубліковано

І фото яке представлене то "фейк"

Вже в мережі провели аналіз.

якшо не важко, підтвердження своїм словам Ви надали б, ок?

Стів Джобс - талановитий деспот, жаліти його тупо. Жаліти, що Аппле може стати "вже не тим" - в цьому ще може бути якийсь сенс, і то не факт, що егрегор Аппли сильно втратить у особі Джобса, хоча те, що Аппле вже не буде саме таким як раніше - з цим сперечатимуться лише ідіоти

Опубліковано
высоким качеством продуктов

отут вже можна було б почати холівар, але утримаємось)))

ok, я перефразирую так. "лучше, чем что-либо на рынке того же класса за аналогичные деньги". иначе я давно бы уже спрыгнул с ай-девайсов :smile3:

и, imho, с уходом SJ ничего в принципе не изменится. будет и iphone5 и ipad3 и, наверняка, что-то еще новое и интересное.

Опубліковано

Підтверджую, що прочитав про фейковість викладених мною фоток Джобса. Але й так зрозуміло, що людина бореться із "панею костомахою", і керувати корпорацією їй не до снаги.

Про те, що буде із "яблучними", то, думаю, гаплик їм буде. Через 5-10 років без генія Джобса. Він був саме комерційним, не технічним, генієм. Буде того рівня генеральний директор - будуть яблука жити, інакше серед "китайців" втонуть. Одним словом, хай краще одужує Джобс, і всі будуть задоволені. Хтось - якісним (ДЛЯ СПОЖИВАЧА!) продуктом, хтось - генератором ідей, і так далі. :smile3:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Помер Стів Джобс

Співзасновник корпорації Apple Стів Джобс помер у середу після тривалої хвороби у віці 56 років, повідомляє в четвер агентство Рейтер з посиланням на Apple.

У короткому повідомленні від Apple кажуть, що Джобс помер у середу.

"Його блиск, енергія і пристрасть стали джерелом незліченних інновацій, які збагатили і поліпшили життя кожного з нас. Світ став незмірно кращим завдяки Стіву. Його найбільшою любов'ю була його дружина Лорен і його сім'я. Наші серця зараз з ними і з усіма, кого торкнулися його надзвичайні таланти", - йдеться в заяві ради директорів Apple.

Вперше про серйозну хворобу Джобса стало відомо в 2003 році - йому був поставлений діагноз "рак підшлункової залози".

Хоча зазвичай це захворювання смертельне, у Джобса виявилася операбельна форма раку, і в 2004 році він переніс успішну операцію.

ц

Обама: Джобс изменил то, как каждый из нас смотрит на мир

Президент США Барака Обамы, обнародовал заявление, в котором искренне скорбит по поводу смерти Стива Джобса и считает, что основатель компании Apple был не только визионером и одним из величайших американских изобретателей, а еще и умел дарить людям радость

Об этом сообщает РИА Новости.

«Мишель и я глубоко опечалены известием о кончине Стива Джобса. Стив был одним из величайших американских изобретателей - достаточно храбрым для того, чтобы мыслить иначе, чем все, достаточно смелым, чтобы верить в то, что он может изменить мир, и достаточно талантливым, чтобы осуществить это», - заявил Обама.

«Сделав компьютеры персональными и уложив интернет в наши карманы, он обеспечил доступность информации каждому из нас и сумел произвести информационную революцию так, чтобы она была понятна на интуитивном уровне и приносила людям радость», - подчеркнул президент США.

Обама отметил, что величайшим доказательством величия Джобса служит тот простой факт, что о его смерти многие узнали благодаря созданным им мобильным устройствам.

«Мир утратил визионера. И не может быть лучшего доказательства успеха Стива, чем тот факт, что немалая часть мира узнала о его смерти благодаря изобретенным им устройствам», - отметил Обама.

«Стив любил говорить, что жил каждый день так, словно это был его последний день. И благодаря этому он изменил нашу жизнь, бизнес и сумел достичь редчайшего в человеческой истории свершения: он изменил то, как каждый из нас смотрит на мир», - убежден президент США.

Обама выразил глубочайшие соболезнования семье покойного и обратил внимание на еще один талант Джобса - талант рассказчика.

«Он принес радость миллионам детей и взрослых», - отметил президент США.

ц

Опубліковано

Ну що тут скажеш... :( "Я був великим, бо стояв на плечах титанів" - так тепер і ми казатимемо. Він став одним із тих титанів, на яких ми й далі стоятимемо.

R.I.P.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...