Перейти до змісту

Стів Джобс покинув пост в Apple

Рекомендовані повідомлення

Багато пафосу :)

Як на мене міг би не уходити, а поступово вводити Тіма Кука на люди, і все.

Потім би сказав через якийсь період він такий нормальний пацан бачите, я вже вам не потрібен, буду займатись риболовлею :) і наша кантора в надійних руках.

А так він тупо зробив.

На початку 2011 року, якщо мені не зраджує пам"ять, Стів Джобс був на лікарняному, і усі його обов"язки в компанії виконував Тім Кук. Отже він, напевно має деякий досвід в "керуванні яблуком" :unsure:

Iphone 3gs, теж Кук презентував. Джобс, є надійним генератором ідей та втілює їх у життя. Я не впевнений, що після смерті Джобса - корпорація відстоюватиме попередню концепцію. Згадайте Ipad! Як усі аналітики, дружньо висміювали Джобса, що він з глузду зїхав - планшети були і до нього, але їх майже не купували (Крім корпорацій, що використовують специфічний софт)

Не заходьте так далеко... Мені здається, що зараз не потрібно писати про смерть Джобса...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

ну він не зовсім пішов, Стів Джобс зайняв посаду голови ради директорів (інформація є на оффсайті Еппл)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0016: :0016: :0016:

Стив Джобс уходит из Apple.

Ходят слухи что в Анжи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте людині спокій. Є в нього зараз чим займатись. Собою в першу чергу. Посилання.

0826-steve-jobs-02pcn-credit-1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки бідним та здоровим бути краще...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це, типу, пов’язано? Або одне, або інше? Якщо бідний, то ніколи не захворієш? Брєд, чорна застрість, усвідомлення власної нікчемності — ось, що читається в постах. Ви так пишете про його гроші, ніби він не сам їх заробив фактично з нуля, а йому багаті батьки залишили у спадок. Та ні, усе, що для нього зробили рідні батьки, це відмовились, здавши у притулок.

Ця людина створила Епл, ця людина створила Піксар, ця людина створила культ серед гегемонії айбіем пісі, я думаю, він не за грошима гнався, це лише закономірний наслідок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте людині спокій. Є в нього зараз чим займатись. Собою в першу чергу

В мене дід помер практично від того самого, хоча ще міг жити і жити. Гадський рак знищує організм, я бачив як людина помирала і гасла буквально на очах за декілька днів :( Співчуваю Джобсу :( :( :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я, канєша, еппл недолюблюю, але дядько він талановитий, та й шкода його як людину :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так жив еще SJ, чего вы его заранее-то хороните? :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так жив еще SJ

І фото яке представлене то "фейк"

Вже в мережі провели аналіз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц ума нема - піаритись з фотки хворої на рак людини <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц ума нема - піаритись з фотки хворої на рак людини <_<

так уж вышло, что все связанное с Apple вызывает яростное внимание и неутомимый интерес миллионов. в чем на 90% вина, конечно же, самой Apple :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все связанное с Apple вызывает яростное внимание и неутомимый интерес миллионов

:blink: ?

дослідження британських вчених?

ну, то вже оффтоп :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дослідження британських вчених?

всего лишь особенность их маркетинговой политики. побольше нездорового интереса, немножко дефицита.. к счастью такая политика вполне оправдывается высоким качеством продуктов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

высоким качеством продуктов

отут вже можна було б почати холівар, але утримаємось)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І фото яке представлене то "фейк"

Вже в мережі провели аналіз.

якшо не важко, підтвердження своїм словам Ви надали б, ок?

Стів Джобс - талановитий деспот, жаліти його тупо. Жаліти, що Аппле може стати "вже не тим" - в цьому ще може бути якийсь сенс, і то не факт, що егрегор Аппли сильно втратить у особі Джобса, хоча те, що Аппле вже не буде саме таким як раніше - з цим сперечатимуться лише ідіоти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

высоким качеством продуктов

отут вже можна було б почати холівар, але утримаємось)))

ok, я перефразирую так. "лучше, чем что-либо на рынке того же класса за аналогичные деньги". иначе я давно бы уже спрыгнул с ай-девайсов :smile3:

и, imho, с уходом SJ ничего в принципе не изменится. будет и iphone5 и ipad3 и, наверняка, что-то еще новое и интересное.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтверджую, що прочитав про фейковість викладених мною фоток Джобса. Але й так зрозуміло, що людина бореться із "панею костомахою", і керувати корпорацією їй не до снаги.

Про те, що буде із "яблучними", то, думаю, гаплик їм буде. Через 5-10 років без генія Джобса. Він був саме комерційним, не технічним, генієм. Буде того рівня генеральний директор - будуть яблука жити, інакше серед "китайців" втонуть. Одним словом, хай краще одужує Джобс, і всі будуть задоволені. Хтось - якісним (ДЛЯ СПОЖИВАЧА!) продуктом, хтось - генератором ідей, і так далі. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо не важко, підтвердження своїм словам Ви надали б, ок?

Не знайшов той ресурс. Знайшов ось http://muz4in.net/news/foto_bolnogo_stiva_dzhobsa_posle_otstavki_poddelka/2011-08-27-22311

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Помер Стів Джобс

Співзасновник корпорації Apple Стів Джобс помер у середу після тривалої хвороби у віці 56 років, повідомляє в четвер агентство Рейтер з посиланням на Apple.

У короткому повідомленні від Apple кажуть, що Джобс помер у середу.

"Його блиск, енергія і пристрасть стали джерелом незліченних інновацій, які збагатили і поліпшили життя кожного з нас. Світ став незмірно кращим завдяки Стіву. Його найбільшою любов'ю була його дружина Лорен і його сім'я. Наші серця зараз з ними і з усіма, кого торкнулися його надзвичайні таланти", - йдеться в заяві ради директорів Apple.

Вперше про серйозну хворобу Джобса стало відомо в 2003 році - йому був поставлений діагноз "рак підшлункової залози".

Хоча зазвичай це захворювання смертельне, у Джобса виявилася операбельна форма раку, і в 2004 році він переніс успішну операцію.

ц

Обама: Джобс изменил то, как каждый из нас смотрит на мир

Президент США Барака Обамы, обнародовал заявление, в котором искренне скорбит по поводу смерти Стива Джобса и считает, что основатель компании Apple был не только визионером и одним из величайших американских изобретателей, а еще и умел дарить людям радость

Об этом сообщает РИА Новости.

«Мишель и я глубоко опечалены известием о кончине Стива Джобса. Стив был одним из величайших американских изобретателей - достаточно храбрым для того, чтобы мыслить иначе, чем все, достаточно смелым, чтобы верить в то, что он может изменить мир, и достаточно талантливым, чтобы осуществить это», - заявил Обама.

«Сделав компьютеры персональными и уложив интернет в наши карманы, он обеспечил доступность информации каждому из нас и сумел произвести информационную революцию так, чтобы она была понятна на интуитивном уровне и приносила людям радость», - подчеркнул президент США.

Обама отметил, что величайшим доказательством величия Джобса служит тот простой факт, что о его смерти многие узнали благодаря созданным им мобильным устройствам.

«Мир утратил визионера. И не может быть лучшего доказательства успеха Стива, чем тот факт, что немалая часть мира узнала о его смерти благодаря изобретенным им устройствам», - отметил Обама.

«Стив любил говорить, что жил каждый день так, словно это был его последний день. И благодаря этому он изменил нашу жизнь, бизнес и сумел достичь редчайшего в человеческой истории свершения: он изменил то, как каждый из нас смотрит на мир», - убежден президент США.

Обама выразил глубочайшие соболезнования семье покойного и обратил внимание на еще один талант Джобса - талант рассказчика.

«Он принес радость миллионам детей и взрослых», - отметил президент США.

ц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що тут скажеш... :( "Я був великим, бо стояв на плечах титанів" - так тепер і ми казатимемо. Він став одним із тих титанів, на яких ми й далі стоятимемо.

R.I.P.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

R.I.P. Він був великою людиною змінившою індустрію музики, кіно та комп'ютерів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода. Велика Людина!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Человек делавший историю, большой человек. Очень жалко :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...