Гість VeloLife Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 15:21 #26 Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 15:21 Багато пафосу Як на мене міг би не уходити, а поступово вводити Тіма Кука на люди, і все. Потім би сказав через якийсь період він такий нормальний пацан бачите, я вже вам не потрібен, буду займатись риболовлею і наша кантора в надійних руках. А так він тупо зробив. На початку 2011 року, якщо мені не зраджує пам"ять, Стів Джобс був на лікарняному, і усі його обов"язки в компанії виконував Тім Кук. Отже він, напевно має деякий досвід в "керуванні яблуком" Iphone 3gs, теж Кук презентував. Джобс, є надійним генератором ідей та втілює їх у життя. Я не впевнений, що після смерті Джобса - корпорація відстоюватиме попередню концепцію. Згадайте Ipad! Як усі аналітики, дружньо висміювали Джобса, що він з глузду зїхав - планшети були і до нього, але їх майже не купували (Крім корпорацій, що використовують специфічний софт) Не заходьте так далеко... Мені здається, що зараз не потрібно писати про смерть Джобса...
FunTom Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 19:17 #27 Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 19:17 ну він не зовсім пішов, Стів Джобс зайняв посаду голови ради директорів (інформація є на оффсайті Еппл)
yurgen Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 22:33 #29 Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 22:33 :0016: Стив Джобс уходит из Apple. Ходят слухи что в Анжи.
Scabiosa Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 07:17 #30 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 07:17 Дайте людині спокій. Є в нього зараз чим займатись. Собою в першу чергу. Посилання.
Deemon Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 07:30 #31 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 07:30 Таки бідним та здоровим бути краще...
Yuraul Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 09:42 #32 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 09:42 Це, типу, пов’язано? Або одне, або інше? Якщо бідний, то ніколи не захворієш? Брєд, чорна застрість, усвідомлення власної нікчемності — ось, що читається в постах. Ви так пишете про його гроші, ніби він не сам їх заробив фактично з нуля, а йому багаті батьки залишили у спадок. Та ні, усе, що для нього зробили рідні батьки, це відмовились, здавши у притулок.Ця людина створила Епл, ця людина створила Піксар, ця людина створила культ серед гегемонії айбіем пісі, я думаю, він не за грошима гнався, це лише закономірний наслідок.
Korting Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 13:51 #33 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 13:51 Дайте людині спокій. Є в нього зараз чим займатись. Собою в першу чергу В мене дід помер практично від того самого, хоча ще міг жити і жити. Гадський рак знищує організм, я бачив як людина помирала і гасла буквально на очах за декілька днів Співчуваю Джобсу :(
Ko3bMa Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 21:38 #34 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 21:38 я, канєша, еппл недолюблюю, але дядько він талановитий, та й шкода його як людину
Shkoder Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 22:03 #35 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 22:03 так жив еще SJ, чего вы его заранее-то хороните?
yura2281 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 22:45 #36 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 22:45 так жив еще SJІ фото яке представлене то "фейк"Вже в мережі провели аналіз.
Ko3bMa Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 06:13 #37 Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 06:13 ппц ума нема - піаритись з фотки хворої на рак людини
Shkoder Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 10:25 #38 Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 10:25 ппц ума нема - піаритись з фотки хворої на рак людини так уж вышло, что все связанное с Apple вызывает яростное внимание и неутомимый интерес миллионов. в чем на 90% вина, конечно же, самой Apple
Ko3bMa Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 11:24 #39 Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 11:24 все связанное с Apple вызывает яростное внимание и неутомимый интерес миллионов ? дослідження британських вчених? ну, то вже оффтоп
Shkoder Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 14:56 #40 Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 14:56 дослідження британських вчених?всего лишь особенность их маркетинговой политики. побольше нездорового интереса, немножко дефицита.. к счастью такая политика вполне оправдывается высоким качеством продуктов.
Ko3bMa Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 15:53 #41 Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 15:53 высоким качеством продуктовотут вже можна було б почати холівар, але утримаємось)))
ihorkalm Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 09:52 #42 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 09:52 І фото яке представлене то "фейк"Вже в мережі провели аналіз.якшо не важко, підтвердження своїм словам Ви надали б, ок?Стів Джобс - талановитий деспот, жаліти його тупо. Жаліти, що Аппле може стати "вже не тим" - в цьому ще може бути якийсь сенс, і то не факт, що егрегор Аппли сильно втратить у особі Джобса, хоча те, що Аппле вже не буде саме таким як раніше - з цим сперечатимуться лише ідіоти
Shkoder Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 09:58 #43 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 09:58 высоким качеством продуктов отут вже можна було б почати холівар, але утримаємось))) ok, я перефразирую так. "лучше, чем что-либо на рынке того же класса за аналогичные деньги". иначе я давно бы уже спрыгнул с ай-девайсов и, imho, с уходом SJ ничего в принципе не изменится. будет и iphone5 и ipad3 и, наверняка, что-то еще новое и интересное.
Scabiosa Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 13:39 #44 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 13:39 Підтверджую, що прочитав про фейковість викладених мною фоток Джобса. Але й так зрозуміло, що людина бореться із "панею костомахою", і керувати корпорацією їй не до снаги. Про те, що буде із "яблучними", то, думаю, гаплик їм буде. Через 5-10 років без генія Джобса. Він був саме комерційним, не технічним, генієм. Буде того рівня генеральний директор - будуть яблука жити, інакше серед "китайців" втонуть. Одним словом, хай краще одужує Джобс, і всі будуть задоволені. Хтось - якісним (ДЛЯ СПОЖИВАЧА!) продуктом, хтось - генератором ідей, і так далі.
yura2281 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 13:57 #45 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 13:57 якшо не важко, підтвердження своїм словам Ви надали б, ок?Не знайшов той ресурс. Знайшов ось http://muz4in.net/news/foto_bolnogo_stiva_dzhobsa_posle_otstavki_poddelka/2011-08-27-22311
Dream Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 04:35 #46 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 04:35 Помер Стів ДжобсСпівзасновник корпорації Apple Стів Джобс помер у середу після тривалої хвороби у віці 56 років, повідомляє в четвер агентство Рейтер з посиланням на Apple.У короткому повідомленні від Apple кажуть, що Джобс помер у середу."Його блиск, енергія і пристрасть стали джерелом незліченних інновацій, які збагатили і поліпшили життя кожного з нас. Світ став незмірно кращим завдяки Стіву. Його найбільшою любов'ю була його дружина Лорен і його сім'я. Наші серця зараз з ними і з усіма, кого торкнулися його надзвичайні таланти", - йдеться в заяві ради директорів Apple.Вперше про серйозну хворобу Джобса стало відомо в 2003 році - йому був поставлений діагноз "рак підшлункової залози".Хоча зазвичай це захворювання смертельне, у Джобса виявилася операбельна форма раку, і в 2004 році він переніс успішну операцію.цОбама: Джобс изменил то, как каждый из нас смотрит на мирПрезидент США Барака Обамы, обнародовал заявление, в котором искренне скорбит по поводу смерти Стива Джобса и считает, что основатель компании Apple был не только визионером и одним из величайших американских изобретателей, а еще и умел дарить людям радостьОб этом сообщает РИА Новости.«Мишель и я глубоко опечалены известием о кончине Стива Джобса. Стив был одним из величайших американских изобретателей - достаточно храбрым для того, чтобы мыслить иначе, чем все, достаточно смелым, чтобы верить в то, что он может изменить мир, и достаточно талантливым, чтобы осуществить это», - заявил Обама.«Сделав компьютеры персональными и уложив интернет в наши карманы, он обеспечил доступность информации каждому из нас и сумел произвести информационную революцию так, чтобы она была понятна на интуитивном уровне и приносила людям радость», - подчеркнул президент США.Обама отметил, что величайшим доказательством величия Джобса служит тот простой факт, что о его смерти многие узнали благодаря созданным им мобильным устройствам.«Мир утратил визионера. И не может быть лучшего доказательства успеха Стива, чем тот факт, что немалая часть мира узнала о его смерти благодаря изобретенным им устройствам», - отметил Обама.«Стив любил говорить, что жил каждый день так, словно это был его последний день. И благодаря этому он изменил нашу жизнь, бизнес и сумел достичь редчайшего в человеческой истории свершения: он изменил то, как каждый из нас смотрит на мир», - убежден президент США.Обама выразил глубочайшие соболезнования семье покойного и обратил внимание на еще один талант Джобса - талант рассказчика.«Он принес радость миллионам детей и взрослых», - отметил президент США.ц
Scabiosa Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 05:48 #47 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 05:48 Ну що тут скажеш... "Я був великим, бо стояв на плечах титанів" - так тепер і ми казатимемо. Він став одним із тих титанів, на яких ми й далі стоятимемо. R.I.P.
sanbOK Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 05:51 #48 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 05:51 R.I.P. Він був великою людиною змінившою індустрію музики, кіно та комп'ютерів
Zheny@ Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 06:31 #49 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 06:31 Шкода. Велика Людина!
dimmon Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 06:37 #50 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 06:37 Человек делавший историю, большой человек. Очень жалко
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.