Перейти до змісту

Тим хто не приїхав на Бандерштат 2011...

laser

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Що ж це в тебе, Сірьожа, така тенденція дурна проявилася - срати на своє. Не вперше .. не вперше...

кому срати на своє а кому самокритика б не завадила...

То ти виніс напоказ нашу внутрішню переписку про бан на Квартирі одного бидла, яке на квартирниках бухало і музикам хамило з залу, і я сказала це гімно туди більше не пускати.. А ти, будучи на той час членом організації МО КВАРТИРА FM, взяв і скопіював тому чоловіку нашу КОНФІДЕНЦІЙНУ переписку... Файно є, так?:)

файно було з твого боку обсирати ту людину, замість конструктивної бесіди.

То ти на фестиваль луцький, на котрий ти завжди із задоволенням і захопленням їздив, вже гониш :)) То тобі вже колись рідна квартира чимсь не вгодила :) Треба було звукачем іти - волонтером. Кишка тонка?:) Чи це просто така полішуцька тенденція - ніхріна не зробити, а тільки морду розкривати без причини :)))

а ви б взяли? не сміши

Я не збираюсь вигороджувати оргкомітет - дірок було багацько, і це правда. Зазвичай виною у тих дірках були або прорахунки, або форс-мажорні обставини (саме через них і не відбулося твого омріяного і такого пісдєц важливого для фестивалю флеш-мобу).

про флеш-моб я нічого не говорив. біда фестивалю в тому що це захід однієї людини, так само як і твоя квартира, певен з неї більшість людей пішло не через те що вони себе не реалізували на цій площадці, а через твої власні амбіції. проблема бандерштату починається з того що оргкоміте не хоче визнавати своїх помилок, більше того вони старанно замітаються, так іванка всьо прекрасно, фестиваль на вищому рівні! так тримати! ідеальніше і не могло бути, всі зе бест, благадарочка! пофіг що на минулих фестах лагів було менше.

Ти наваяв таку чудову і таку об*єктивну статтю - молодець. Насправді заслуговує поваги :) ( Сама Мартинів перед тобою вклоняється, ага). Відправ її ще у друковані видання - не забудь :)))

старався гарно все подати, дякую :)

Тільки маю питання

1. А ти особисто пробував організувати хоча би невеличкий фест? ну чи там концертик, м?)) Де треба шукати бабло, апарат, працювати з величезною кількістю людей і ще знати і робити купу всякої шняги. Бо у словах твоїх проскакує величезний багаж досвіду у проведенні таких дійств :)))). Ні, не пробував. Навіть близько не пахне.

ти думаєш я геть баран? я що за рік в квартирі ФМ не наїбашився як коняка приймаючи участь в організації дійств? ах так, мене вже викреслили...

Питання 2. А чого б тобі, такому чудовому критику, котрий лайном може навіть своє рідне полити, не було запропонувати оргкомітету свою безцінну допомогу? Котра полягала би хоча би у пошуку апарату, в пошуку коштів, у визвучці будь-якої зі сцен. Здається, не так давно, ти сам волів брати участь в організації фестивалю, чи не так?) Наступного року рекомендую написати листа оргкомітету про свою ініціативу :)

а чому б оргкомітети не ховатись за табличками "всьо круто" і визнати що були проблеми, пояснити чому вони були і вибачитись. ми б вам всім поспівчували щиро, виникло б бажання допомогти.

• Відповідей 109
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

купіть собі поп-корну, Олеже

Іванка, дякую, вже з ним сидю

ТО підіть посидіть у темі, яка Вас більше стосується, ніж ця :))

Отут наприклад.

Чув, що соплі попкорном апетитно зажовуються.

Опубліковано

кому срати на своє а кому самокритика б не завадила...

файно було з твого боку обсирати ту людину, замість конструктивної бесіди.

Я про людину виказала свою думку. Людина свідомо порушила встановлені правила. Більше того, таку думку я виказувала про всіх тих, хто порушував ці правила (хто бухав і бикував на квартирниках). І часитна цих людей були знайомі, а дехто навіть близькі знайомі. Тільки от, блін, фігня одна. Цей чувак виявився твоїм приятелем, і ти повважав, що поступив благородно, розпатякавши йому те, що не варто було. І тим самим підло поступив по відношенню до інших. Ти ж так не думаєш, правда)

а ви б взяли? не сміши

Взяли б. Посмійся. Мені було дивно, чому ти, за попередніми даними, хотів мати відношення до фесту (не обов*язково цього). І знаючи, що ми братимемо участь в орг-ції виступів на акустичній сцені... ти ні в зуб ногою. Ми ж ніби розійшлися нормально (коли ти рішив піти з організації).

про флеш-моб я нічого не говорив. біда фестивалю в тому що це захід однієї людини, так само як і твоя квартира, певен з неї більшість людей пішло не через те що вони себе не реалізували на цій площадці, а через твої власні амбіції. проблема бандерштату починається з того що оргкоміте не хоче визнавати своїх помилок, більше того вони старанно замітаються, так іванка всьо прекрасно, фестиваль на вищому рівні! так тримати! ідеальніше і не могло бути, всі зе бест, благадарочка! пофіг що на минулих фестах лагів було менше.

Махах)) Ти за флеш-моб написав цілий абзац, встигнувши обкакати Захара, нас, Лойко і ще купу когось там :)))

Я проти того, щоб стиралися повідомлення. Тут я розумію тебе.

Не розумію іншого.

Більшість людей приходить у ГО зі своїми цілями, і не ждуть, що їх будуть цілувати у сраку. А знаходять свою самореалізацію САМОСТІЙНО. В тебе не було шансів і можливсотей? В чому ти не самореалізувався? Що я не зробила фестиваль? Вибач, у мене для цього поки кишка тонка. Прийми мої щирі вибачення, що організація однієї людини КВ ФМ в обличчі мене не змогла за твоїм бажанням організувати піздатий мегофест під Луцьком, де би ти задєлався афігенним звукачем.

Одна людина. А ти хотів би анархію?:) Анархія у нас вже була. Тобто демократія. І ні до чого хорошого вона не привела. Тому вибач, якщо тобі було неприємно ліцезрєть мою мордяку у якості голови орг-ції.

ти думаєш я геть баран? я що за рік в квартирі ФМ не наїбашився як коняка приймаючи участь в організації дійств? ах так, мене вже викреслили...

Ні. Не баран. Тільки чомусь ведеш себе як такий... За рік у Квартирі, наїбашившись як коняка (не ти один, дарагой) \ ти мав би вже знати, як важко провести щось і щось організувати. І мав би мати повагу до інших людей, котрі проводять подібні дійства, а не воняти і писати подібні статті.

а чому б оргкомітети не ховатись за табличками "всьо круто" і визнати що були проблеми, пояснити чому вони були і вибачитись. ми б вам всім поспівчували щиро, виникло б бажання допомогти.

А оргкомітет, здається, і вибачився десь:

БАНДЕРШТАТ-2011 | фестиваль українського духу!

Офіційно від оргкомітету фестивалю. Всі Ваші скарги та зауваження розглянуті. Були інциденти яких за краще було б уникнути. Тому просимо вибачення в тих, хто так чи інакше постраждав. Наступного року ми зробимо все можливе, щоб подібного не повторилося. Зважте і на ту обставину,

показати повністю..Офіційно від оргкомітету фестивалю. Всі Ваші скарги та зауваження розглянуті. Були інциденти яких за краще було б уникнути. Тому просимо вибачення в тих, хто так чи інакше постраждав. Наступного року ми зробимо все можливе, щоб подібного не повторилося. Зважте і на ту обставину, що величезна кількість людей з якихось причин проблем з охороною не мала - відтак мали місце поодинокі випадки. Тому просимо не зосереджуватися на даному питанні, адже фестиваль Бандерштат - це не тільки охорона, але і багато чого іншого, як ви могли помітити. Дякуємо за увагу!

Далі:

Чомусь після вищенаписаного тобою, Сергію, мені здалося, що помилково я вважала, що ти пішов з орг-ції на нормальних нотках... В тебе лишилась чи то якась образа на мене чи то на орг-цію. Віриш, стало просто дико від того, що ти, будучи чи не одним з найактивніших, взяв і отак внаглу обісрав. Тільки от, інітрєсно, с*уялє)))

Опубліковано
Ви собі навіть не уявляєте, як після цієї "критики" стало видно мені :)) Аж неприємно. Їй-бо))

Ви жінка... Жіноча інтуїція до того не допомогла збагнути хто є хто?

Я от наприклад ще за Ющенківських часів відчував у деяких людях гниль, а зараз мої здогадки тільки підтверджуються одна за одною.

Опубліковано

Слышь, Кортинг, а ты то сам сколько времени провёл на территории "Бандерштата 2011" ???

за все два дня проведения сколько сцен пересмотрел, сколько музыки, поэзии переслушал ???

Опубліковано

біда фестивалю в тому що це захід однієї людини, так само як і твоя квартира, певен з неї більшість людей пішло не через те що вони себе не реалізували на цій площадці, а через твої власні амбіції...

Ось де собака зарита!

ТС не зміг себе реалізувати, а тепер шукає собі "виправдання" і щиро вневнений, що його участь у даному фестивалі кардинально змінила б ситуацію

а ви б взяли? не сміши

Опубліковано
Я про людину виказала свою думку. Людина свідомо порушила встановлені правила. Більше того, таку думку я виказувала про всіх тих, хто порушував ці правила (хто бухав і бикував на квартирниках). І часитна цих людей були знайомі, а дехто навіть близькі знайомі. Тільки от, блін, фігня одна. Цей чувак виявився твоїм приятелем, і ти повважав, що поступив благородно, розпатякавши йому те, що не варто було. І тим самим підло поступив по відношенню до інших. Ти ж так не думаєш, правда)

ну міг підло поступити і до нього. так і так я винен :)

Я проти того, щоб стиралися повідомлення. Тут я розумію тебе.

дякую що мене нарешті почули і зрозуміли. рахуйте що я задоволений

Не розумію іншого.

Більшість людей приходить у ГО зі своїми цілями, і не ждуть, що їх будуть цілувати у сраку. А знаходять свою самореалізацію САМОСТІЙНО. В тебе не було шансів і можливсотей? В чому ти не самореалізувався? Що я не зробила фестиваль? Вибач, у мене для цього поки кишка тонка. Прийми мої щирі вибачення, що організація однієї людини КВ ФМ в обличчі мене не змогла за твоїм бажанням організувати піздатий мегофест під Луцьком, де би ти задєлався афігенним звукачем.

у тебе бурна фантазія. себе я реалізував. бажання організувати піздатий фест було в тебе, як і поставити на озвучку мене туди.

І мав би мати повагу до інших людей, котрі проводять подібні дійства, а не воняти і писати подібні статті.

яка повага до відвідувачів така повагі і до оргів. мені шкода що ти сприйняла це як вонь в твою сторону, адже досить чітко вказав на конкретні проблеми, а не обматюкав аби як все і всіх.

А оргкомітет, здається, і вибачився десь:

де?

якшо це з групи в контакті, то вибач я там забанений уже місяць

на офіційному сайті глухо з цього приводу.

та і певен що з'явилося це повідомлення лише після того як почали вспливати проблеми з охороною на вході і ще там з якімись розборками, я не особо в курсі

Далі:

Чомусь після вищенаписаного тобою, Сергію, мені здалося, що помилково я вважала, що ти пішов з орг-ції на нормальних нотках... В тебе лишилась чи то якась образа на мене чи то на орг-цію. Віриш, стало просто дико від того, що ти, будучи чи не одним з найактивніших, взяв і отак внаглу обісрав. Тільки от, інітрєсно, с*уялє)))

вибач що через деяких людей з оргкомітету фестивалю ця срань зачепила тебе і квартиру ФМ

Опубліковано

Что то всё это больше похоже не на анализирование плюсов - минусов организации и проведения фестиваля, а на банальную личную разборку laser VS Осень.

(по привычке пишу старый ник).

Что, больше некому высказать своё мнение, что ли ? :blink:

Опубліковано

Кльовий сюжет вчора в новинах був по СТБ про фест, але щось ніде в неті не можу знайти :(

Опубліковано

хм..

питання: а чьо ця тема в "Культурно - масових заходах"?

Вона ізначально холіварна сама по собі...

А по темі: я заїжджав тільки OutCry Ювелір послухати і побачитись зі старими знайомими.

Кожному своє. Неподобається музика - пішов собі тихенько додому, так як я це зробив...

Налом тікі по грошах виходить, але я мав запрошення і нічього не втратив.

Навіщо плюватись один в одного?

А організувати будь-що і справді дуже важко...

Опубліковано

Что то всё это больше похоже не на анализирование плюсов - минусов организации и проведения фестиваля, а на банальную личную разборку laser VS Осень.

(по привычке пишу старый ник).

нема ніяких розборок.

Лазер висловив своє незадоволення фестом, зачепивши мене.

Я не зрозуміла його незадоволення і висказала своє обурення.

Так шо всьо нормально

Опубліковано

Да только прочитав там оглавление, я уже прекрасно понял, для чего именно была та группа созданна, и дальше не читал.

Зацение название:"Свобода слова, або правда про Бандерштат 2011"

Обычно, так называют статьи суть которых, прикрываясь часто выдуманными или раздутыми фактами - очернить, втоптать в грязь, дискредитировать сабж, как правило инфа подаётся однобоко, типа вин цяця - вона кака.

Когда в одном месте и в одно время собираются тысячи человек, а особенно, не в Національну оперу України, а на музыкальный фестиваль под открытым небом, где играют не на скрипках и флейтах, а на басс гитарах и барабанах, естественно найдутся и те, кто неадекватно будет реагировать на окружающую его среду.А если б там разрешили ещё и спиртное, сегодня б в Луцке зоопарка не было б :g05:

имхо...

Опубліковано

Кльовий сюжет вчора в новинах був по СТБ про фест, але щось ніде в неті не можу знайти :(

http://vikna.stb.ua/news/2011/8/16/71945/

Опубліковано

ну міг підло поступити і до нього. так і так я винен :)

Винен він. А ти - у потаканні йому. От і все. Від кого від кого, а від тебе такого западла не чекала тоді. Чесно. Чому я можу дати пі*дюлєй своїм друзям і знайомим з бухання і бикування , а ти - ні?

дякую що мене нарешті почули і зрозуміли. рахуйте що я задоволений

ха.ха.ха.

у тебе бурна фантазія. себе я реалізував. бажання організувати піздатий фест було в тебе, як і поставити на озвучку мене туди.

Дивно. Я читала від тебе дещо інше із серії "от якби був фестиваль..." .

вибач що через деяких людей з оргкомітету фестивалю ця срань зачепила тебе і квартиру ФМ

Ні. Ти зачепив Квартиру сам. І то свідомо.

Опубліковано

така вже я є істєрічєска натура :P

то пусти свою істєрічєску мля натурку в нормальне русло. І прояви себе як толковий орг, а не як істєрічєскій недокритик)))

Давно вже руденьке чудо не робила тайфун в стакані Борди. Мовчить.. мовчить... а потім врррр-рррр-ррр.

Я тебе люблю. Ти ж знаєш

Опубліковано

Як на мене, якби людям не затикали рота, то і не вийшло б усе так голосно. Коли пишеш звичайне питання організаторам, яке стосується фесту типу "а чого так вийшло?", то не отримуєш відповіді, а тільки замітання слідів. Отут і стає найбільш неприємно. Таке враження, ніби організатори намагаються приховати всі свої промашки і залишити лише розмите "ми розглянули ваші зауваження". Тоді виносиш своє невдоволення в маси іншим чином. І ніхто ж не обсирає, не ганить організаторів, а лише хоче залишити хоч якусь згадку про те, що не все гладко вийшло.

Щодо офіційної відповіді з вибаченням, цитованої вище, то вона дійсно поступила після того, коли народ збунтувався проти видалення коментів з зауваженнями. Якби відповідь прийшла одразу і публічно, то не було б всієї цієї каші.

Опубліковано
' timestamp='1313502986' post='1052431734']

Rafinovana і компанія, а ви хотіли щоб організатори впали на коліна і благали вибачення?!

а ти чьо ваще втикаєшся я чьо та не пайму? організатор?

і не зрозумієш

Опубліковано

організовувати загальнодоступний фест, а потім казати "а що це ви гоните? а ви самі спробуйте організувати блаблабла" - все одно що крити матюками коменти своїх ваянь в інтернеті. якщо хто не зрозумів: наробили - не крутіть носа від наслідків. ато як все добре то молодці, а як народ викидати - так то беркут.

імхо <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...