Перейти до змісту

В Китае продано всего 244 легальных копии Windows Vista

Oushen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Китае продано всего 244 легальных копии Windows Vista

[ Общие новости ]

Microsoft потратила миллионы долларов на рекламу Windows Vista в Китае, в том числе создала на 421-метровой Jin Mao tower в Шанхае. Тем не менее, за 2 недели от начала продаж в Поднебесной, Microsoft смогла продать всего 244 (!!!) лицензионных версии Windows Vista.

Дело в том, что в Китае, как и России, процветает пиратство и всего за 1 доллар вы можете купить взломанную версию новой операционной системы на ближайшем рынке :(

Один из камментов:

Правильно, люди делают! За такое говно такие деньги платить нельзя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Правительства Китая и Кореи проводят политику, направленную на продвижение Linux в своих странах. Поэтому Micro$oft мягко говоря все равно, сколько легальных копий продано. Пусть хоть все будут пиратские, главное чтобы работали на Windows, а не на Linux. Это стратегический шаг.
китайцы молодцы. они не борятся сами с собой (типя мля с "пиратством") в угоду американской корпорации, а гнут свою линию. причем линию стратегически идеально верную. создают правильную среду.
На месте Microsoft я бы золотыми буквами на 421 метровом билборде написал имена 244 китайцев, жить в Китае и купить лицензионный диск - они Герои.
:(
Действительно, откуда-то копировать ведь надо.
:(
Если бы у меня было достаточно денег, то я купил бы лицензионный софт с удовольствием. Почему бы и нет, люди делают, ты платишь им за работу. В первую очередь это были бы: Photoshop и JetAudio. А так как денег нет, то юзаю сами знаете...

правда жизни, как это не печально :(

источник http://www.habrahabr.ru/blog/microsoft/9549.html

Опубліковано

Цікаво, як там банки/держустанови обходяться? У нас в міськрайонному суді скрізь поставили ліцензійну ХР і ОупенОффіс... народ плюється на ОупенОфіс. Я колись взяв ОупенОффісовський файл - та це ж зіп-архів з хтмл і іншою байдою всередині. Ось чому він так довго їх відкриває...

Вінда - це зло. Без якого жити так само важко, як і без грошей... :) Бо гроші - це теж зло... тільки на відміну від вінди, коли гроші "падають" - це добре...

Опубліковано

китайцы, кстатти, первыми ломанули WinMobile 2005.

Я когда свой Етен перешивал, сначала ставил китайскую , а потом уж англифицировал. :)

Умные, заразы!

Опубліковано

Умные, заразы!

Вот тут как раз наоборот - берут числом, а не умением... :)

це як? від кожного китайця по стрічці коду? :ok2:

Опубліковано

Умные, заразы!

Вот тут как раз наоборот - берут числом, а не умением... :)

це як? від кожного китайця по стрічці коду? :ok2:

Ааа, отжог! Молодець! :)

Опубліковано

Ну я вже давно підтримую китайських камрадів :jeer:

Правда ще пару днів всього лишилось щоб активувати вісту, і ніяк не можу визначитись з методом -- в кожного свої переваги :)

Опубліковано
У нас в міськрайонному суді скрізь поставили ліцензійну ХР і ОупенОффіс... народ плюється на ОупенОфіс. Я колись взяв ОупенОффісовський файл - та це ж зіп-архів з хтмл і іншою байдою всередині. Ось чому він так довго їх відкриває...

Просто сам опенофіс написаний на яві, яка по швидкості "чучуть" уступає тому самому с++. Потому і тормозім. Доковські документи опенофіс відкриває нічуть не швидше.

Але по можливостям він все одно рулить :jeer:

Опубліковано

Є там деякі прикольні штучкі, тіпа доробка над релізом від мєлкомягкіх, мєлочь, а пріятно.

Крім того він-то мікрософтовські доки відкриває, а той опенофісовські ні.

Ну і можна не боятса провєркі на ліцензійність( мені це блізко :glare: )

Крім того появляється стандартна адмінска атмазка: "Бесплатний софт, потому і тормозім" :D

Ну але все це ІМХО

(особисту неприязнь до Гейтса мона не враховувати :) )

Опубліковано

Дістали, йо-ма-йо. :glare:

Про те що віндовз маздай знають навіть діти. Правда поки є такі дурні, які готові платити шалені гроші за софт - я знаю, що голодним не залишусь.

Хтось з вас чув про РеактОС???

Люди переписали код маздая з нуля і запустили його як вільне ПЗ. Оце їм респектіщє!!!

Чим вам лінукс чи та ж фря не подобається? По функціональності нічим не уступають маздаю...

але юзаєте, ну і юзайте, тіштеся. *пішов ставивити Дебіан - 4*

Опубліковано

Я бы покупал лицензионный софт если б такие деньги были для него.

PS Линукс и другие вольные ПО эт конечно хорошо, осталось вот только переделать мои любимые програмки и игры под эти ПО. :D:glare:.

Опубліковано

Бачили плакат - там мол в Україні автомобілів крадуть кожного року на стільки-то, а ПЗ на стількі-то?... ну ПЗ єсно крадуть на суму в н раз більшу (шось біля 20 мільярдів, якщо не помиляюсь).

З.І. Вайн під лінукс ніхто не відміняв, тим більше, що існують безкоштовні аналоги практично усіх платних програм.

Опубліковано

А бесплатную замену Фотошопу мне найдешь?? И чтоб к той проге подходили те бесценные фильтры которые написаны под фотошоп.

Опубліковано
Бачили плакат - там мол в Україні автомобілів крадуть кожного року на стільки-то, а ПЗ на стількі-то?... ну ПЗ єсно крадуть на суму в н раз більшу (шось біля 20 мільярдів, якщо не помиляюсь).

А ти доведи, що ПО ми крадемо :blink:

Якщо ти щось у когось крадеш, то воно появляється в тебе, але пропадає в того, в кого ти вкрав. А так -- ПО в майкрософта ж не пропало. То яка ж це кража? :D

Опубліковано
А бесплатную замену Фотошопу мне найдешь?? И чтоб к той проге подходили те бесценные фильтры которые написаны под фотошоп.

GIMP з плагіном

Опубліковано
GIMP з плагіном

Без обид... улыбнуло ^_^

Нормальний софтец, просто не популяризований, як і все фрішне.

Я би його юзав, але він смик не дуже( набагато тупіше, ІМХО, звучить: "корел - класна програма для дізайна")

А мєлкомягкі самі свої прогі і ломають, щоб ше сильніше захопити ринок. Антимонопольний комітет за ними плаче, одним словом сцукі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...