Перейти до змісту

ВЕЛОПРОБІГ вулицями міста, присвячений Дню Незалежності України

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Большое спасибо организаторам за такой замечательный велопробег)

Правдо сникерсов маловато закупили, многим не хватило

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Величезне дякую за велопробіг, по суті - це маленьке велосвято! :) Атмосфера просто чудова! Дякую усім учасникам! Звісно така к-ть дітей це класно, з іншої сторони так, їздити вони не вміють.. Я звісно сам молодий, але принаймі відповідальність є ;) і я не лечу вперед, підрізаючи інших. Їдучі зі Спайком і Ярославом ми коректували таких дурнів, і заганяли їх в колонну. Звісно ми не одні такі, дякую усім інструкторам) Вбили просто ідіоти на ВМХ-ах, мало того, що рвуться вперед між всіма, так щей і без гальм :ohmy:. Але дійсно радувало те, що особисто під"їхавши до 5-7 людей, і сказавши чому не варто ткого робити, вони дякували і далі їхали спокійно! Це дійсно радує ^_^.

П.С. Не передати словами як це, побачити так разом стільки знайомих, і їдучі по вулиці, бачити стільки велосипедистів з прапорцями! :rolleyes: Величезне дякую, особливо Лілі ;)

Опубліковано

вот как замечательно проводить велопробеги в рабочее время – детей просто без счёта! и это замечательно :ok2:

огромное спасибо организаторам и всем-всем участникам!

Те, що дітей багато, з одного боку добре, оскільки молодь розвивається в спортивному плані, але з іншого боку деякі "діти" просто не вміють їздити! То на бордюр виїжджають, то перегони в колоні влаштовують! Але в цілому пробіг пройшов чудово, дякую організаторам і тим учасникам, котрі вміють їздити в колоні! :)

P.S.: чекаємо фото з велопробігу! :D

Для того, щоб такого не було... ОРГАНІЗАТОРИ повинні виставити регулювальників.. які б керували групою. На мою думку, цього разу, це мали бути ДИНАМІВЦІ на чолі з Ковальовим. Замість цього він дав старт.. вишикувавши "своїх" попереду а ззаду були і завали, і по бардюрах їхали і притиралися. Один з динамівців, спокійно виїхав собі на тротуар і спостерігав (!!!) звідти броунівський рух колони.

Сподобавуся коментра одного малого.. який звучав так.. "Дааааа !!! Це не Велодень".)

І справді радує, що рух втричі більшої колони на Велодень був організованим і чітким.

Цього разу був зі своєю малою.. ну просто море емоцій...."Тат.. я виїхала сама на гірку... купиш мені піцу.?" ......)))

Як вийде.. то буду зі своєю малою.

Беріть дітей.. пустимо малявок перед колоною. :_04:

+105000

21746758.jpg

Хіба не мило?!

Це ж з Велодня фотка. ))))) Чи то в мене глюки? ))))

Опубліковано

вот как замечательно проводить велопробеги в рабочее время – детей просто без счёта! и это замечательно :ok2:

огромное спасибо организаторам и всем-всем участникам!

Те, що дітей багато, з одного боку добре, оскільки молодь розвивається в спортивному плані, але з іншого боку деякі "діти" просто не вміють їздити! То на бордюр виїжджають, то перегони в колоні влаштовують! Але в цілому пробіг пройшов чудово, дякую організаторам і тим учасникам, котрі вміють їздити в колоні! :)

P.S.: чекаємо фото з велопробігу! :D

Для того, щоб такого не було... ОРГАНІЗАТОРИ повинні виставити регулювальників.. які б керували групою. На мою думку, цього разу, це мали бути ДИНАМІВЦІ на чолі з Ковальовим. Замість цього він дав старт.. вишикувавши "своїх" попереду а ззаду були і завали, і по бардюрах їхали і притиралися. Один з динамівців, спокійно виїхав собі на тротуар і спостерігав (!!!) звідти броунівський рух колони.

Сподобавуся коментра одного малого.. який звучав так.. "Дааааа !!! Це не Велодень".)

І справді радує, що рух втричі більшої колони на Велодень був організованим і чітким.

Цього разу був зі своєю малою.. ну просто море емоцій...."Тат.. я виїхала сама на гірку... купиш мені піцу.?" ......)))

Як вийде.. то буду зі своєю малою.

Беріть дітей.. пустимо малявок перед колоною. :_04:

+105000

21746758.jpg

Хіба не мило?!

Це ж з Велодня фотка. ))))) Чи то в мене глюки? ))))

Саме так, це фотка з Велодня. Щодо динамівців, то деякі керували групою, хтось виїхав на бордюр, але напевно для того, щоб зігнати інших з бордюра і приглянути за рухом колони.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

АП!

Велопробіг вулицями міста уже незабаром!

Нарешті міська влада зробила певні висновки і призначила нову дату - 24 серпня! Ура! Це державний вихідний і більшість бажаючих зможе прийняти участь у цьому заході

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Велопробіг, присвячений Дню Державного Прапора України, відбудеться у Луцьку 24 серпня.

Відповідне розпорядження підписав луцький міський голова Микола Романюк.

Стартуватиме велопробіг біля памʼятника Тарасу Шевченку. Маршрут учасників проляже проспектом Волі – вулицею Дубнівською – вулицею Авторемонтною – вулицею Рівненською – проспектом Волі – вулицею Шопена – проспектом Перемоги – вулицею Винниченка – проспектом Волі. Кінцева ціль – пам’ятник Шевченку.

Початок заходу ‒ о 12:00.

Супроводжуватиме учасників автомобіль швидкої допомоги. Забезпечення порядку ‒ на Луцькому міському відділі УМВС України у Волинській області.

http://www.volynpost.com/news/18677-u-lucku-den-prapora-vidznachat-veloprobigom - Джерело

Опубліковано

Ап!

Початок о 12.00

Збір об 11.30 біля пам"ятника Т.Г.Шевченку

ПіСі: Народ! Треба допомога! Переробіть, пліз, минулорічну афішку і скиньте сюди. Будемо розповсюджувати

Опубліковано

ПіСі: Народ! Треба допомога! Переробіть, пліз, минулорічну афішку і скиньте сюди. Будемо розповсюджувати

сделайте в формате А3, А4, и 1/3 А4(что бы как флаер)

Опубліковано

сделайте в формате А3, А4, и 1/3 А4(что бы как флаер)

Да!

Ну будь ласка :g15:

Опубліковано

зафіксуйте темку

Народ! Треба допомога! Переробіть, пліз, минулорічну афішку і скиньте сюди. Будемо розповсюджувати

народ в теме 2NSWj.gif

7dF1.jpg

файлы для печати (флаер и афиша А4) :

veloprobeg_24s13.pdf

veloprobeg_24s13_flyer.pdf

кто хочет А3, просто масштабируйте из А4

Опубліковано

Дякую за допомогу з роздруковкою та розповсюдженням :)

Знову треба добровольці! Хто завтра допоможе розклеїти афішки і роздати ще флаєрки?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...