Перейти до змісту

Траггедія в Норвегії

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згоден. Нормальні люди сидять явно не Вконтактє. Вони перейшли на вищу ступінь існування в інтернеті. :)

Є багато ресурсів, куди вхід різним вконтактанутим - попросту заказаний.

Нормальна людина не пише під кожною фоткою "я бы вдул", чи щось подібне. І не створює демотиваторів на тему сексу, расизму і .т.п.

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Zheny@, difoto, мабуть, в того чувака усе теж починалось з таких постів на форумах.

Трахтамати вже закупили?

Інтелектуальна еліта, б..ть.

Опубліковано

Zheny@, difoto, мабуть, в того чувака усе теж починалось з таких постів на форумах.

Трахтамати вже закупили?

"Папа, это ты с кем сейчас разговаривал?" ©

Опубліковано

Трахтамати вже закупили?

тебе теж на Лєпру не пустили? Да?

Опубліковано

Женя, пам’ятаєш, ми там в одній темці дискутували про ідеали?

Ти так і не допер, що вони можуть бути різними в різних людей.

Я й не просився нікуди...

Опубліковано

Распишем более подробно: люди есть везде - и на борде, и вконтакте и на одноклассниках и даже, представьте себе, в реальном оффлайне.

Однако в реале трудно представить себе ситуацию, когда 13-летний пацан будет общаться со мной на равных, ведя полемику о "героях" нашего времени, о проблемах экспансии исламизма в Европе и прочем. У нас с этим пацаном разные круги общения, мы практически не пересекаемся в жизни, в отличии от этих ваших интернетов. И зашкаливающее ЧСВ на еденицу интернет-площади приходится почему-то именно на вконтактики, прогрессируя в закоренелый ФГМ. И даже то, что ВКонтакте является рассадником вирусни (от 70 до 90% всех вирусов СНГ) какбэ намекает, что проще всего заразить ребенка - заразить его компьютер, заразить его несформировавшуюся психику, перивить сумбурное, но интересное мировоззрение и т.п. Юзайте ВКонтакте, я не против, но не говорите, что подобные группы создают люди.

Подібні "скупчення космічного пилу" існують не лише у неті та соцмережах, зокрема.

І не встигнеш сказати "ой, б%я", як вони плавненько трансформуються в реальне життя,

яке почне випльовувати кулі у дітей в дитсадочках.

І дядьки в устрашающіх білих капшуках з прорізами для очей,

і бритоголові "відрижки суспільства" у берцах з татухами свастики на всю мязисту спину -

то все одна опера.

Чи люди це? Як їх назвати? Біомасою? Хай буде так

Опубліковано

дивні суперечки про соціальні мережі. де ви таке ловите не знаю - кожен що шукає - те і знаодить. в мене в соцмережах публіка адекватна і не зважаючи, що більша частина, наприклад, вконтакті малолєткі, але мені попадаються лише адекватні. в однокласниках чи на сайтах знайомств теж - напевно я щось не так роблю, да?

основна маса клієнтів зараз якраз у мене із соціальних мереж, а ви щось там знаходите незрозуміло що.

кожному своє - хто що хоче бачити - той і бачить. звісно придурків всюди хватає і це не залежить від назви чи змісту сайту - бо його наповнюють люди. борді теж гоніва багато іноді - і нічо.

все відносно....

Опубліковано

і бритоголові "відрижки суспільства" у берцах з татухами свастики на всю мязисту спину -

то все одна опера.

ВООТ! Панімаєш різницю між "дядьки" і "малолітнє чмо"? В дядьків вже сформований світогляд, хай і нездоровий, але сформований життям, а в малолєток воно на рівні "он гірой патамушта замачіл нірускіх/ніукраінцев/нінарвєжцев!!111" Чи хтось думає, що подібні групи або теми на форумах створюють оті дядьки в балдахінах?

Опубліковано
' date='Вчера, 14:17' post='1052417895']

сьогодні медіа роблять з психопата зірку, завтра вони будуть дивуватися звідки беруться психопати.

знайдуться люди, які зроблять його ідейним гуру і виправдають все це, хтось, можливо, напише книгу (може, й він сам) - навіяно сусідньою темою "Книга Піраміда".

Цитата з анотації про Мавроді (тож герой): "Война этого человека против системы - против государства, против продажных и насквозь коррумпированных спецслужб, против олигархов, против группировок, против мафии, против всех и вся! - як вам? універсальний епіграф (шкода, не епітафія)...

Опубліковано

Полиция объяснила промедление с задержанием норвежского террориста

Норвежским полицейским в воскресенье, 24 июля, пришлось оправдываться за промедление с отправкой специального отряда на остров Утойя, где открыл стрельбу Андерс Беринг Брейвик. Об этом сообщает Reuters

Выяснилось, что у полицейских из губернии Бускеруд, которые первыми узнали о стрельбе на Утойе, не оказалось подходящей лодки. По словам полицейского Эрика Берги (Erik Berga) из южного Бускеруда, когда в лодку погрузилось много людей и снаряжения, она начала наполняться водой, вследствие чего заглох мотор. Кроме того, полицейские не отправились на остров сразу, так как решили подождать спецотряд из Осло, который находился в 45 километрах от них. руководитель полиции Осло Свейнунг Спонхейм (Sveinung Sponheim) в свою очередь заявил, что по его приказу антитеррористический отряд Delta из Осло добирался до места происшествия на машине, а не на вертолете. Он объяснил это тем, что единственный доступный вертолет находился в 50 или 60 километрах к югу от Осло.

Как передает Aftenposten, сообщение о стрельбе на острове поступило в полицию Бускеруда в 17:26 по местному времени. Официальный запрос о помощи в полицейский участок в Осло поступил в 17:38. В 18:09 отряд полиции из Осло прибыл на причал, от которого отходят суда на Утойю. Полицейским понадобилось 16 минут для того, чтобы доплыть до острова. Через две минуты после прибытия полицейских на остров Брейвик им сдался.

Отмечается, что при задержании Андерс Беринг Брейвик был хорошо вооружен. По словам полицейских, он имел при себе два пистолета и большое количество боеприпасов. Таким образом, между сообщением о стрельбе на Утойе и прибытием отряда на остров, прошел почти час, что вызвало критику со стороны многих экспертов и журналистов.

P.S. "відважні" норвежські поліцейські :((((((((((((((((((((((

P.S. 2 - а ми ще про своїх дивуємось - наші ходють лише по освітленим вулицям вночі і групами не менше 3 чоловік, а іноді і до 9 з собакою ((((

Опубліковано

Мені здається, що такого просто ніхто не очікував. Самі норвежці вважали свою країну ледь не самою спокійною, якщо не в усьому світі, принаймні - в Європі.

Опубліковано

Мені здається, що такого просто ніхто не очікував. Самі норвежці вважали свою країну ледь не самою спокійною, якщо не в усьому світі, принаймні - в Європі.

Спокойная то она таки да,но полицию они же не зря кормят и держат.Такое ощущение что они всем участком в катер влезали.Вот так всегда-пока жаренный петух в 5ю точку не клюнет не начнут думать

Опубліковано

а мені цікаво чим і про кого вони думали коли залізли масово в лодку і коли чекали спецпідрозділ, але явно не головою і явно не про тих у кого там стріляли (((

Опубліковано

знайдуться люди, які зроблять його ідейним гуру і виправдають все це, хтось, можливо, напише книгу (може, й він сам) - навіяно сусідньою темою "Книга Піраміда".

Цитата з анотації про Мавроді (тож герой): "Война этого человека против системы - против государства, против продажных и насквозь коррумпированных спецслужб, против олигархов, против группировок, против мафии, против всех и вся! - як вам? універсальний епіграф (шкода, не епітафія)...

Еко вас, судариня, занесло...

Почитайте, наприклад, про відміну закону Гласса-Стіголла. Мавроді тихенько в коридорчику курить... Далі можна тему розкрутити і мене ще, не доведи Аллах, запишуть в ряди сподвіженців...

Але тема то зовсім про інше.

Опубліковано

Еко вас, судариня, занесло...

принципова схожість девіантів в наступному:

Із статті про Брейвіка: "При этом его не смущало, что 95% жителей континента, скорее всего, осудят такой поступок."

Із інтерв’ю Мавроді «Бульвару»:

После краха МММ около 50 частных инвесторов совершили самоубийство.

Сам Мавроди впоследствии неоднократно заявлял публично, что если бы их было 50 тысяч или даже 50 миллионов, ему это было бы абсолютно безразлично: «У меня есть свои собственные представления о добре и зле, и я им следую».

Вот, Мавроді видав декілька книг: «Искушение», «Пирамида» і ще кілька, назв не пам’ятаю. От їх же хтось читає? а я не можу зрозуміти: навіщо читати його книги, якщо я, наприклад, не криміналіст, слідчий чи психіатр? але ж хтось читає, а можливо і захоплюється.

Цитата моя взята із анотації до книги Мавроді «ПіраМММіда» із теми аsman81 (хоча, якби я на неї впадково не натрапила б, то можжливо, така асоціація й не спала б на думку), от повністю: «МММ... Три прекрасные, эфемерные, словно случайно залетевшие сюда из другого мира, бабочки в логотипе и строчка из стихотворения Тарковского как девиз: "Из тени в свет перелетая..." Всего за полгода работы: 15 миллионов вкладчиков; треть бюджета страны; выручка $50 млн. в день только по Москве; деньги, считаемые комнатами (!); рост цен на акции в 127 раз; бушующие стотысячные толпы на площадях и пр. и пр. И за всем этим стоял всего один человек... Всего только один! Война этого человека против системы - против государства, против продажных и насквозь коррумпированных спецслужб, против олигархов, против группировок, против мафии, против всех и вся! Не случайно эта история до сих пор будоражит умы. И не случайно по ней снят сейчас художественный фильм "ПираМММида" (права на прокат которого приобретены, кстати сказать, Universal Pictures International). Вот по этой самой книге снят. Впервые (после бесконечных мытарств!) издаваемой. Читайте, и вы узнаете,...»

Прямо ода!

Я що мала на увазі

' date='Вчера, 14:17' post='1052417895']

яка нафіг кому різниця якого лисого він зробив те, що він зробив, і ким він надихався - бісмарком чи папою римським;

і чим він прикривається - боротьбою з нато чи мусульманами.

Опубліковано

то все одна опера.

ВООТ! Панімаєш різницю між "дядьки" і "малолітнє чмо"? В дядьків вже сформований світогляд, хай і нездоровий, але сформований життям, а в малолєток воно на рівні "он гірой патамушта замачіл нірускіх/ніукраінцев/нінарвєжцев!!111" Чи хтось думає, що подібні групи або теми на форумах створюють оті дядьки в балдахінах?

падЪітожу. Кончені ми для кантактоФ. Максімум нам светять контактЫ на веліках. :blink:

Опубліковано

Liberta, я лише хотів акцентувати увагу на асоціативному ряді.

Тема створена про людину яка вбивала людей, а далі увесь цей шорох (ультра, Путін, Папа) - це дебільний вброс мас-медіа. Серійники, за своєю природою, носять купу лайна в голові і мало хто з них мовчить при затриманні. Тоді чого весь той маразм в одному випадку залишається в пильних томах, а в другому випадку створює таку інформаційну бурю? Чого в одному випадку навіть винесене і опубліковане лайно затихає на третій день, а в другому випадку обсмоктується на протязі тривалого проміжку часу?

Тепер конкретно по Мавроді. Десь хтось когось силою заставляв?

В усіх своїх гріхах потрібно персоналізувати ворога? Я про жадібність і бажання мати щось відразу. 50 000 нотаріально завірених предсмертних записок була? Звідки взята цифра? А скільки людей і душ скаліченно світовими кризами, медичними експериментами? Чи ви думаєте що за ними немає конкретних прізвищ?

Жадібність (вдаліше буде алчність) - вада, якою користуються так само як і користуються іншими сторонами нашої "темної" сторони.

Серійні вбивства - то хвороба, а інформаційний сплеск навколо - ідіотизм.

Опубліковано

апшето появляэться новий вид завісімості: антернетнаркаманія.

РАньше як? пришов мужик дамой. йому борщ, вареники, папедесять. вын все це з"ъв. Дітей па вуглам, і здаровий сымейний секас в хаті.

патом паявився телік. Патом телік перебрався в спальню. Патом паявився антернет, патом паявився вай-фай і ноутбук, патом паявився втарой ноутбук в хаті. Телік вже ніхто майже не дивиться...

Кароче. Нафіг свет (ака ліпездрічество) з хати і будуть люди про всяку хрень меньше думати і більше делом заніматись!

Опубліковано

Мужик - герой:

Німецький турист урятував 20 підлітків, що тікали від норвезького терориста

Німецький турист урятував двадцятеро підлітків, що могли стати жертвами терориста Андерса Беринга Брейвіка. 32-річний чоловік на ім’я Марсель Глеффе зробив не менше чотирьох рейдів на човні, витягуючи з води втікачів із норвезького острову Утойя. Нині герой пригадує - як діяти в тій ситуації, йому підказали інстинкти.

Про це пише The Daily Mail із посиланням на видання Der Spiegel та Dagbladet.

Коли розпочалася стрілянина, Глеффе та його родина якраз збиралися відвідати острів. У бінокль чоловік розгледів людей, що борсалися в воді.

"Я діяв за інстинктом. У такій ситуації, як ця, ти не лякаєшся, а просто робиш, що потрібно", - говорить він.

7040e7e-article-0-0d24d08500000578-376-468x286.jpg

"Дехто кричав: "Геть... Не наближайтеся". Інші навіть питали: "Ви збираєтеся нас убити?", - пригадує чоловік.

Нажахані підлітки спершу сприймали свого рятівника за поплічника терориста. Вони кричали й плакали, коли Глеффе витягав їх у свій човен. "Дехто кричав: "Геть... Не наближайтеся". Інші навіть питали: "Ви збираєтеся нас убити?", - пригадує чоловік.

"Вони були дуже щасливі одержати допомогу, але сумнівалися, кому можуть довіряти", - каже він.

8f59831-article-0-0d2452d200000578-840-468x314.jpg

Підлітки поводилися організовано та підтримували одне одного, згадує Глеффе. Вони самі підказували йому, хто найбільше потребує допомоги, та кого слід першим витягати з води. Чоловік повертався за людьми чотири чи п'ять разів, аж поки правоохоронці не попросили його зупинитися, боячись за його ж безпеку.

Опубліковано

32-річний чоловік на ім’я Марсель Глеффе зробив не менше чотирьох рейдів на човні, витягуючи з води втікачів із норвезького острову Утойя.

А я думав, що Дід Мазай - це персонаж суто російського фолькльору.

Опубліковано

32-річний чоловік на ім’я Марсель Глеффе зробив не менше чотирьох рейдів на човні, витягуючи з води втікачів із норвезького острову Утойя.

А я думав, що Дід Мазай - це персонаж суто російського фолькльору.

що сказав - що перднув...це мало бути смішно ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...