Перейти до змісту

GTA IV

silia

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 448
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

це в орфографії хтось "слабінькій" :)

в 800Х600 гра піде, причому думаю нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на такіх розширеннях він слабінькій =)

З.І.

іде на П4 2.4 2гб рам з таким самим відео

тікі грать я в неї шось не особо хочу =) бо це скажімо так трохи не та гра =)

ти попробуй =) а потім глянь в когось шо це таке на норм компі ... і кагбе перша моя мисль після установки була .... "а скільки то в мене там ліміт на карточці ? шось я давно не користався ним вже"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сотрудники издания Game Informer утверждают, что уже в конце этого года на свет выйдет продолжение криминального симулятора Grand Theft Auto 4. Речь идет не о каком-то адд-оне или контентом дополнении. Разработчики готовят абсолютно новую часть. Возможно, все будет развиваться по той же схеме, как в GTA III (Vice City, а потом San Andreas). По сети также прошелся слух, что якобы сюжетная линия новой игры развернется в Токио. Ждем официального подтверждения от разработчиков.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для тих, хто збирається перенести сейви GTA IV на інший комп'ютер, або відновити їх після переустановки системи, читаємо форум ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй официальный патч для GTA 4Rockstar Games:

Сегодня мы выпустили патч версии 1.2 для GTA 4 на PC. В нем содержится множество исправлений проблем и улучшений, включая новые ползунки в графическом меню для «Качества воды», «Качество теней» и «Разрешение отражений». Это предоставит игрокам большую свободу в настройке графических параметров.

Дополнительно, в результате этого патче, могут повредиться настройки геймпадов и прочих устройств по умолчанию. Чтобы оживить ваш геймпад, просто добавьте в файл commandline.txt следующий параметр – «-usedirectinput».

Патч так же исправляет множество проблем, включая, но не ограничиваясь только этим, графическую оптимизацию; ошибки, возникшие после выхода первого патча; мультиплеер и видеоредактор; и обновления безопасности.

Мы хотим поблагодарить сообщество GTA за вашу длительную поддержку, поскольку мы продолжаем улучшать PC-версию GTA 4 до такой степени, чтобы она стала лучшей игрой в серии.

ось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крякнута ігрушка після патча працює? Після першого працювала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Чи реально запустити гру на такому жилізі: 2.6ГГц, 512МБ ОЗУ, ATI RADEON 9600 256mb?

Чи навіть і не варто пробувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 512 опори певно навіть неварто пробувати =)

та й там ше 25Гб місця треба =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто пробувати навіть, мало пам'яті і відеокарта слаба.

DefJamaica місця треба не 25, а 14,5 Гб ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

а як на рахунок 3д аналізом покрутити її? хай з випаданнями текстур і білими фреймами, але ж напевно піде?

я от думаю на своєму старенькому конфігу постестити: 2.5 ггц, 768 рам, відяха жифорс 6200 128/128біт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашо ? шоб тупо її запустити ???

грай в Сан Андреас ... не парься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як на рахунок 3д аналізом покрутити її? хай з випаданнями текстур і білими фреймами, але ж напевно піде?

я от думаю на своєму старенькому конфігу постестити: 2.5 ггц, 768 рам, відяха жифорс 6200 128/128біт

Ти хочеш не потестити на старому компі, а погратися на старому компі :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так, хочу погратися.... питаю вашої думки чи варто взагалі дупу рвать шоб її запустити))))

які проги треба шоб вбити трохи графіки і зменшити нагрузку на проц? може хтось шось порадить?

готовий грати на 640 на 480 аби погоцати саму гру)

а ще думаю новий прийдешній патч від рокстар дасть хоч якусь надію))) кажуть порт гри сильно кривий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

gta requires a sound card in order to run

вискакує така помилка.

До цього гра працювала, але після встановлення останнього патча , гра не запускалась - тому була деінстальована та встановлена по новому.

І після цього виникла ця помилка.

Дрова на звук перевстановлював - нічого не допомагає.нову вінду ставити - шось не хочеться.

Може хто стикався з проблемою, бо я вже на англійські форуми перейшов , на наших відповіді ніякої немає.

P.S.: а де в Луцьку можна ліцензійний диск купити ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

нарешті дойшли і в мене руки встановити сабж. З креком федора все ніби запустилося, але проблема в тому, що в мене замість монітора телік 32", який підтримує тіко 3 розширення 800*600, 1024*168 і 1368*768. Гра запускається в якомусь нестандартному і телік відрубається (Режим не поддерживается). Спосіб створення файлу commandline.txt і прописуванням туди потрібного розширення або режиму safemode нічого не дав.якби хтось поставив скинув мені конфігураційний файлік з встановленим розширенням 800*600 (60 гц), або підсказав ще якийсь спосіб - я був би безмежно вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробуй эту папку, что снизу, скопировать с заменой в С:\documents and settings\user\local settings\application data\rockstar games\gta IV

Settings.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спасибо, еще вопрос, какие патчи лучше поставить? у мну англ версия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спасибо, еще вопрос, какие патчи лучше поставить? у мну англ версия

У меня стоит вот ЭТОТ патч, дальше пробовал, но с вылетами игра работает. А с этим все гуд ))

Если что, крак для этого патча приложил снизу. Сначала патчишь, потом заменяешь в корне игры файлы, приложенные в краке.

2946_GrandTheftAuto4.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як закінчується гра? А то в мене сил не хватило її проходити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Типа возле статуи свободы, на островке, убивает главаря одного и миссии пройдены. Но еще остается пройти мега прыжки, поубивать голубей по городу итд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залийте ще раз плыз. З мене +1 :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто може залити цей мега шедевр на фтп?

З мене пиво та інші матеріальні блага

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...