Перейти до змісту

Аквапарк

Тигрик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

АК88, слайди опублікували 4 грудня тут.

я чув слухи про те, що його мали будувати на набережній, бачив декілька років назад таблички в парку на деревах біля Салюту — Шовкового. тому я виніс припущення: раз в мережі появився проект з конкретним місцем розташування, значить вже визначились де будувати.

Про інвесторів десь писало що немає ще.

Опубліковано

я чув слухи про те, що його мали будувати на набережній, бачив декілька років назад таблички в парку на деревах біля Салюту — Шовкового. тому я виніс припущення: раз в мережі появився проект з конкретним місцем розташування, значить вже визначились де будувати.

Вочевидь, йде мова про різні аквапарки.

Якщо мова про аквапарк від "Луцьксантехмонтажу", то по ньому визначились ще кілька років тому: його мали будувати на Дубнівській, де колись був "Амексім"

Опубліковано

Вочевидь, йде мова про різні аквапарки.

Якщо мова про аквапарк від "Луцьксантехмонтажу", то по ньому визначились ще кілька років тому: його мали будувати на Дубнівській, де колись був "Амексім"

таки правда. я, ще коли був у темі кілька років тому, особисто бачив документи на ділянку на 40-му, де в цільовому призначенні було записано "будівництво та обслуговування аквапарку". Ділянку кілька разів намагались продати на аукціоні, але так і не продали.

Проект будівництва аквапарку на базі колишнього Амексіму - це зовсім інша історія. Видається вона більш реалістичною, але менш привабливою. Бо як зроблять півтора басейни і одну гірку і назвуть це "аквапарком" - це не те, що хочеться насправді отримати. А другий аквапарк точно ніхто не збудує.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Хто перший? :)

У Ковелі буде власний аквапарк?

У Ковельській мерії знову заговорили про облаштування рекреаційної зони на березі водосховища загальною площею 12 гектарів, поряд з автотрасою Київ-Варшава. У новому інвестиційному проекті пропонується на земельній ділянці розміром 4 гектари звести туристично-розважальний комплекс, а на решті території – облаштувати парк і пляж.
Опубліковано

Правильное название новости: Ковельська мерія шукає приватних інвесторів для будівництва аквапарку.

А это звучит совсем по другому.

Опубліковано

я буду радий, якщо аквапарк зявиться в будь-якому з міст: чи Рівне, чи Ковель, чи Луцьк. Головне, щоб був один хороший аквапарк, а не три галімих. Для щотижневих запливів достатньо нормального басейну. А аквапарк має бути аквапарком.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В Любліні планується будівництво сучасного аквапарку,олімпійського басейну та льодової арени.

Якщо за той час,що він збудується спростять візовий режим,то в Луцьку аквапарк стане непотрібним.На вихідні можна буде мотатись в Польщу хоч влітку,хоч взимку.Взимку ще додаються лижі.

Опубліковано

Все що повязане з штучною водоймою (особливо критою) є дуже затратним проектом.

Тут би на літо хтось нормальний пляж у Луцьку облаштував..Не в нас і не зараз.

Опубліковано

Тут би на літо хтось нормальний пляж у Луцьку облаштував.

Народна прикмета: Облаштований пляж одразу стає власністю "народного обранця" чи прокурора.

Опубліковано

Народна прикмета: Облаштований пляж одразу стає власністю "народного обранця" чи прокурора.

колись мульт радянський був про комах яких не памятаю вже, типу була в одної хатка, прибрана, охайна. Тут прийшла інша неряшна і вигнала

першу бо хатка чиста. Та й пішла, знайшла іншу, занедбану, але соображалка є, прибрала, облагородила вже і хатка чудова.

А та що вигнала через деякий час чисту охайну хатку перетворила в свинарник.

Мораль: геть "народних обранців"-свиней і прокурорів-що не живуть бізнесом, бізнес нада лілеяти і розвивати, як ту хатку)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...