Перейти до змісту

Новий цілодобовий супермаркет у Луцьку?

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бігборд біля ТАМТАМУ каже що "СІЛЬПО" на Кравчука (В Слоні) працює цілодобово, чи це так і як давно?

Тепер в нас буде 2 цілодобових маркета.

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Прогрес мчіцца сємімільними шагами в наш уєздний городішко. подзвони в сільпо,точніше них тобі міхто не скаже.

Опубліковано

Вночі у магазин ходять хіба тому що "двох пляшок мало оказалось", а спиртне після 23:00 не продають, тому сенсу не бачу. :)

Опубліковано

Вночі у магазин ходять хіба тому що "двох пляшок мало оказалось", а спиртне після 23:00 не продають, тому сенсу не бачу. :)

А вот и есть ))) Работники всяких заводов они и ночью домой возвращаются + автовокзал под боком.

Опубліковано

Бігборд біля ТАМТАМУ каже що "СІЛЬПО" на Кравчука (В Слоні) працює цілодобово, чи це так і як давно?

Тепер в нас буде 2 цілодобових маркета.

Другий це "Наш Край" на Шевченка?

Опубліковано

А вот и есть

Мені наприклад якраз після 23:00 хочеться якихось фруктів чи солодкого :rolleyes: 5 хв. - і бажання виконано ))))

Опубліковано

Мені наприклад якраз після 23:00 хочеться якихось фруктів чи солодкого :rolleyes: 5 хв. - і бажання виконано ))))

Повністю згідна, шкода що таких супермаркетів лише 2, хотілося б щоб у кожному районі був хоча б один. :g05:

Опубліковано

За те я знаю де можна придбати спиртне посеред ночі - "Хутірець" по Перемоги. Не дивлячись на те що поряд школа і міськвідділ.

Нє сочтітє за алкоголіка, інколи пива як приспічить... а тут тільки через дорогу перейти)

Опубліковано

інколи пива як приспічить

пиво есть на заправках, которых полно по городу...

и так круглосуточно можно пойти, заправится... :g05:

Опубліковано

автовокзал под боком

к сведению: автовокзал на ночь закрывают... :g05:

На ніч - так, приміщення автостанції.

Але є, що приїжджають автобуси дуже пізно і так само дуууже рано відправляються.

Опубліковано

пиво есть на заправках

Я не автомобіліст, тому на заправках буваю рідко. Та й пертися до заправки якось не тейво.

І все одно дякую, не знав що там також продають.

Опубліковано

Біля будинку, в якому ми живемо є легендарний магазин з кодовою назвою "Біля мусорніків" - він працює цілодобово і купити:friday: там можна і вдень і вночі :) От так мені повезло :)

Опубліковано

к сведению: автовокзал на ночь закрывают... :g05:

І в 4:00 відкривають (як і всі супермаркети)

Всі супермаркети в 4 не відкриваються, найчастіше 3 8-ої чи 9-ої, а щодо Сільпо то так він тепер працює цілодобово, дуже зручно (особливо, якщо якусь примху дружини виконати треба:g15:).

До речі ціни там досить приємні, нищі від Таму, Вопака, Краю, навіть Ватсонса (щодо побут. хімії).

Опубліковано

Рідко виникає необхідність щось купити вночі, але якщо що - знатиму де можна отоваритись! Дякую за інформацію.

А нас балують ;) Ось в селах...

Заїхали ми у неділю в одне з сіл Львівської області. Перша година дня. У селі 2 магазини і оба зачинені. Запитали у місцевих у чому причина. Вони відповіли, що у церкві служба і поки вона не закінчиться магазини не працюватимуть (продавщиці на службі)

Опубліковано

Рідко виникає необхідність щось купити вночі, але якщо що - знатиму де можна отоваритись!

А цілодобові магазинчики практично по всіх зупинках відмінили? :blink::D

Опубліковано

Рідко виникає необхідність щось купити вночі, але якщо що - знатиму де можна отоваритись!

А цілодобові магазинчики практично по всіх зупинках відмінили? :blink::D

Ну а раптом мені пральний порошок знадобиться чи розмальовка :g05:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...